https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... n#msg77820Došlo doba da se ljubav proba, v 2.0. Da se i to čudo iz Milana ponovi ; slažem se sa svim napisanim od strane dobronamjernih kolega 3PM, 6ARP i 6C. Da se zapiše !
Ja ću se osvrnuti na Matin izričaj. Nije mi ga namjera napadati, ali imam neodoljiv dojam da nas drži za bedake, i to one od stoljeća sedmog !
Mate dragi, zar misliš da smo pobenavili, kao da ne znamo kako je nastao projekt Buje remote, i iz njega dobijena svekolika (istarska) podrška za hotelsko dokoličarenje?
Zar ne znamo ko su učesnici ? Zar nije činjenica da HRS, u vidu djelovanja odgovorne osobe, u punom smislu riječi, nije do današnjeg dana objelodanio koliko je novaca ukrcao, prvi, drugi, i treći put u tu poluprivatnu manifestaciju ? Zar smo zaboravili kako ti je prethodnik vabio "omladinu" da ih bude više, od Bosne, do dijaspore ?
Svjestan sam tko je napravio projekt Buje remote, ali su sve postavke, prezentirane hrvatskoj RA javnosti, bile namjerno fabricirane, i falsificirane ! Prvi aplauder tom projektu iz Istre je bio Davor. Eno ti ga u NO. Druga dva člana su prodavali hrvatske znakove Amerima. Dobri poznavatelji stanja u Zagrebu kažu, i pomagali u HAKOM-u da prođu nevjerodostojna i falsificirana dokumenta za dobivanja dozvola za rad istih ? I onda je taj NO vjerodostojan ? U funkciji interesa članica HRS-a ? Moš mislit.
Isto tako i dio IO-a. Mogu ih secirati kao mesar frikando u mesnici, ali čemu ? Govorila je moja pokojna mater da kurbi ne moraš govorit da je kurba, ona to najbolje zna.
Na to bi doda i staru dalmatinsku poslovicu : Kurba je ona koja se jebala jedan put za šolde, isto ka i ona koja se jebala sto i jedan put !
Danas je točno devet mjeseci od kako ste ti i drug Laureat potpisali dokument nazvan zapisnik o primopredaji dužnosti. Znači, porođaj treba uslijediti u ovih par dana?
Opasno je kad žena prenese, može doći do komplikacija...
Čekamo, znači, već 9 mjeseci odgovore na sva otvorena pitanja, neodgovorena pod bivšim predsjednikom. Ovaj ih je preuzeo na sebe samim činom prihvaćanja funkcije.
Ni na jedno nismo dobili odgovor !
Ali, to nije sve. Čovjek radi, a tko radi taj i griješi. Mi, u ovih 9 mjeseci NISMO dobili NIJEDAN odgovor na javno postavljena pitanja predsjedniku Mati! Ima ih lijepi broj.
I Mate, isto ka i hotelski dokoličari, nas hoće uvjeriti da je taj privatan skup u Istri potreba, i napredak. Je, kad bi se zajebavali. U vrijeme kad u ciloj RH ne mogu naći tri sposobna mladca koji će ići na HST & QRQ prvenstva, izvan RH, o čemu mi pričamo. I onih nekoliko mladaca iz inozemstva koji su se pojavljivali na remote postajama, na ozemlju i eteru RH, su otišli. Došlo im je iz guzice u glavu da su bili kulise, sredstvo da se zavrti nešto drugo, i zaogrne u plašt legaliteta.
E, ali zato neki Ameri pišu na qrz.com da oni LEGALNO rade preko raznih remote postaja u RH jer su oni to PLATILI. Treba li tome komentar ? Ja znam i kome. Znate i vi.
I, nakon svega, Mate ne vidi šumu od drveta, i ide uspoređivati dokoličarenje, s natjecanjem koje ima tradiciju 55 godina ! Ne razlikuju krušku, od jabuke. To je problem.
Mogao bih ovako nastaviti do besvijesti, ali čemu ? Kome ? Šutljivoj većini članova, koji me tapšu po ramenima, kad ih nitko ne vidi, i begenišu mi ? Onima koji ni ne trepću nad žalosnom sudbinom 9AQSL biroa ? Kojemu je vlastiti predsjednik prorokovao zatvaranje !!!
Ima još, ali triba se čuvat za sutra, dan oslobođenja Brača, dan Hrvatske ratne mornarice, dan potpisivanja zapisnika, Mate i Laureata... Ko preživi, pričat će...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja