by 9a2jg » Tue Nov 22, 2016 7:54 am
Reni sve potpisujem, samo, moram upozoriti čitatelje da ja upravo to pišem, od prvog dana ovog foruma, samo na drugi način, i iz drugih kuteva gledanja.
Ne jedan put sam pisao da su drugovi birani za Službu po uniformiranom obrascu, morali su zadovoljiti jednostavne crno-bijele standarde, jedan od njih je bio da si ateista !
Zar nisam više puta napisao da je aktuelni predsjednik meni rekao u Kraljevici, kad sam im prigovorio da kako mogu organizirati skupštinu na Cvitnicu, meni hladno odgovorio : A , što je to ?
Činjenica da su , priko kurca, počeli na HRS web naslovnici , čestitati pastvi Uskrs i Božić, nije odraz njihovog mijenjanja, jer stare tovare ne moreš prikrstit, nego nisu mogli s manjim, od salvi kritika, kako sa ovog foruma, i pritiska nezadovoljne pastve.
Od 1991.g. do danas, na svim popisima u RH je bilo 98% vjernika, od toga 92% katolika. Ako su osobe koje su se izjašnjavale lagale, nisu lagali nas, nego sebe.
Ako su, pak, iskreno odgovorili na pitanje, onda se ta kategorija ne može izbjeći, u svakodnevnom životu, pa i u hobiju.
UDBA-ši rade. Neki dan, jedan na HRS forumu direktno napisa da je vjera osobna stvar, i da se nema tamo što pisati o svemu što je dotiče.
Istina Bog, vjera jest osobna stvar, ali, u situaciji kada su ti članovi 98% vjernici, društveno i socijalno ponašanje se mora stubokom promijeniti.
Proteklih 9 i po godina nismo se od vladajućih nauživali kršćanskog ponašanja, milosrđa najmanje. Osobno nisam ni očekivao, pa mi je razočarenje manje, ali to ne mijenja količinu grkog okusa u ustima.
Jučer je bila Gospa od zdravlja. Sinoć u Bolu crkva puna i prepuna, svak moli za nekog svog, za potrebe bolesnih, potrebitih, nelagodnih...
Pomolio sam se da im se prosvitli pamet, jer se zadnjih 15 godina nisam nagledao napretka RA zajednice, napretka pokreta, dapače, samo borba za stolice, radna mjesta, nezakonite i amoralne isplate, promicanje minorne manjine nauštrb osnovnog poslanja pokreta, i sve u tom smislu.
Kućica na vrhu Vidove gore, koju su financirali svi Bračani, sablasno prazna, devastirana, pantagane caruju, a partijci i UDBA-ši držu ključe.
Sve dok ti, i takvi, objekti ne budu dostupni onim ciljnim skupinama, koje su mini feudalci sami naveli kao buduće stalne korisnike, kad su okolo prosili novce, radioamaterski pokret neće na zelenu granu.
Zato sam im ja trn u oku , jer stalno spominjem projektirane PPS-ove, sablasno prazne prostorije, ili, one koje su opremljene, nedostupne za 99% članstva HRS-a !
Zato Daruvarčani glasuju protiv mene, klika oko Nikole također, jer Jarun , Kraljevica i Zvjezdano selo zjape prazni, osim kada predsjednik ZARS-a, ili neki od par pajdaša odluči "počastiti" lokaciju posjetivši je. Zar su ulupali i jednu SVOJU kunu na Kozjači ?
Upravo zato nam se i događa da imamo u nekom mjestu, ili gradu, situaciju da imamo dva, ili tri radio kluba, ali članova za jedan, u vrh glave. Odgovor je jasan, JEDAN je klub prigrabio neke novce, neka materijalna dobra, i stvorio Maginot liniju oko njih, da ne bi slučajno tko, iz drugog atara, provirio.
Osijek, Rijeka, Bjelovar, Daruvar, Varaždin, Split, Dubrovnik, Korčula, Brač, Pazin, Zagreb, moram li još nabrajati ?
Svugdje topla ljudska priča na hrvatski način, razbacivanje ono malo sredstava što DPZ daje, zabarikadiranje doživotnih predsjednika u feudu kojeg mu nije čaća ostavija u amanet, nego je proizvod generacija koje su bile, i odradile dobar posao, prije njega !
Zar moram ponoviti da sam, u neovisnoj Hrvatskoj, u Zagrebu jedino normalno primljen, i pripušten u PPS na Pionircu, radio kluba Dubrava. Da, to samo potvrđuje moje gornje navode, jer oni godinama ne dobijaju nikakva sredstva koje moćnici iz ZARS-a krmče, i daju podobnim klubovima, od OiV, nadalje.
Vidite kako se krug zatvorio.
Neko će reć, i pizda to vidi, možda i vidi, ali neko treba i napisat, i prikazat ljudsku mizeriju u svoj svojoj punini.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja