by 9a2jg » Sat Oct 29, 2016 9:40 am
Ponavljam, po n-ti put : Kad se u skupštini Jugoslavije uvelike nazirao raspad, onda je onaj srpski zastupnik mahao "famoznim štapskim dokumentom", u kojem je navodno bio dokaz , citiram, "o nameri rušenja Jugoslavije" ! Poslije se, u dokaznom postupku ispostavilo da je mahao praznim listom.
Isto smo imali i na zadnjoj skupštini kojoj sam nazočio, moj imenjak, narečeni Boris V. je mahao nekim papirima, i tvrdio (poluvikao) da je i inventura sadržana u njegovih 27 listova financijskog izvještaja, kojeg, BTW, niko od zastupnika nije vidio !
Zar tebe čudi da se on samokandidira za predsjednika NO ? Novom kandidaturom se pokrivaju svi stari grijesi. Osim toga, samokandidatura, kao kategorija, resi sve likove ove trenutno vladajuće garniture.
Okreni se malo oko sebe, doživotni predsjednici uzdaničkih klubova, Puki za skupštinu HZTK, Mark u IO, sve se to ugledalo u Markotića, Markovića i ekipu.
Čak i HDZ , poštujući bar neka načela pluralizma, odobrava i podržava da par ključnih saborskih Odbora vodi oporba ! To je osnov demokracije !
U HRS-u nisu dostupni HRS forum i naslovnica neistomišljenicima, nismo dobili spiskove platiša članarine za 2015.g., i samim time, upitan je pošteni i točni izračun zastupnika, između dvije skupštine Stručna služba i predsjednik nisu odgovorili ni na jedan upit i zahtjev zastupnika, primjedbe i prijedloge na Statut nisu uvažili, niti su podastrli informaciju članstvu koji su bili, i ko ih je podnio !
Zašto ? Zato jer bi se onda trebalo duboko zaorati, ići u korjenite, suštinske promjene, koje oni ne žele.
Duboko se nadam da će zastupnici pročitati materijale. Ako ih pročitaju, i ako konzultiraju svoju bazu, aktivnost će im se svesti na jedno, neizglasavanje ovog i ovakvog Kandidata, čijim bi odabirom potonuli još i dublje. Frendovi me uvjeravaju da ne može dublje. Nažalost, može.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja