Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a6r » Thu Oct 27, 2016 6:29 pm

I neka sad netko kaže da nisam zaslužija jednoslovnu pozivnu oznaku? Pljunija bi ga posrid čela! :twisted: A bilo je i takvih povika :!: :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Oct 27, 2016 7:48 pm

A bilo je i takvih povika :!: :x

Ne na ovom forumu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Oct 28, 2016 4:44 pm

U promotivnom filmu, javlja OZNA iz Zagreba, o 70 g. HZTK, koji se vrtio u Tuškancu, nema ni riječi o HRS-u. O CB-u ima.

I onda se spodobe tipa Kandidat imaju obraza kandidirati, a one tipa Predsjednik podupirati ga ! Sve u mišju rupu, i ne izlaziti, dok se drugačije ne naredi.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sat Oct 29, 2016 8:34 am

Dobio materijale.
Mogu reci samo hahahahhahahhahahhahahbah
Koki, ja sam mislio da cete vi na izbornoj skupstini birati Izvrsni odbor i novog predsjednika, a ne ekipu za KV contest koja ce svako malo.odlaziti na sluzbeni put u inozemstvo.
9a3z

Postby 9a2jg » Sat Oct 29, 2016 8:41 am

Denis drogi, ko je bliže oltaru, bolje misu čuje. Ja uopće ne sumnjam da si ti dobio materijale. Ja nisam, i to me ne iznenađuje. Zvao sam sinoć Rijeku i Pulu, ni oni. Znači, nije po PS-u.

A što se tiče sadržaja, i ja i ti znamo što mora biti unutra da bi opravdali svoje balkanizme, amoralna i nezakonita ponašanja. Od naknadnih dopisivanja aktivnosti , financijskog plana, elektronskih glasovanja, nelegalnih ugovora o radu, odsustvo radnih ocjena, naštelanih inventurskih lista, i još punu RABU njihovih pizdarija.

Nego, kad si već dobio materijale, jesi vidio, da li je Inventurna komisija našla hrvatski barjak, da znamo ponijeti svoj ? Ti ponesi, u ime HZTK, njezin, ako su ih pozvali. Lijepu našu možemo i otpjevat.
9a2jg

Postby 9a3z » Sat Oct 29, 2016 8:44 am

Za nadzorni se samokandidirao boris vrbanovic. Nitko drugi ne zeli pokrivati vise...
9a3z

Postby 9a2jg » Sat Oct 29, 2016 9:40 am

Ponavljam, po n-ti put : Kad se u skupštini Jugoslavije uvelike nazirao raspad, onda je onaj srpski zastupnik mahao "famoznim štapskim dokumentom", u kojem je navodno bio dokaz , citiram, "o nameri rušenja Jugoslavije" ! Poslije se, u dokaznom postupku ispostavilo da je mahao praznim listom.

Isto smo imali i na zadnjoj skupštini kojoj sam nazočio, moj imenjak, narečeni Boris V. je mahao nekim papirima, i tvrdio (poluvikao) da je i inventura sadržana u njegovih 27 listova financijskog izvještaja, kojeg, BTW, niko od zastupnika nije vidio !

Zar tebe čudi da se on samokandidira za predsjednika NO ? Novom kandidaturom se pokrivaju svi stari grijesi. Osim toga, samokandidatura, kao kategorija, resi sve likove ove trenutno vladajuće garniture.
Okreni se malo oko sebe, doživotni predsjednici uzdaničkih klubova, Puki za skupštinu HZTK, Mark u IO, sve se to ugledalo u Markotića, Markovića i ekipu.

Čak i HDZ , poštujući bar neka načela pluralizma, odobrava i podržava da par ključnih saborskih Odbora vodi oporba ! To je osnov demokracije !

U HRS-u nisu dostupni HRS forum i naslovnica neistomišljenicima, nismo dobili spiskove platiša članarine za 2015.g., i samim time, upitan je pošteni i točni izračun zastupnika, između dvije skupštine Stručna služba i predsjednik nisu odgovorili ni na jedan upit i zahtjev zastupnika, primjedbe i prijedloge na Statut nisu uvažili, niti su podastrli informaciju članstvu koji su bili, i ko ih je podnio !

Zašto ? Zato jer bi se onda trebalo duboko zaorati, ići u korjenite, suštinske promjene, koje oni ne žele.

Duboko se nadam da će zastupnici pročitati materijale. Ako ih pročitaju, i ako konzultiraju svoju bazu, aktivnost će im se svesti na jedno, neizglasavanje ovog i ovakvog Kandidata, čijim bi odabirom potonuli još i dublje. Frendovi me uvjeravaju da ne može dublje. Nažalost, može.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Oct 29, 2016 10:53 am

Moj dragi Vincek, u pravu si, poslali su mi materijale na e-adresu koju ne koristim više od godinu dana, i na što sam Marka 9A8MM pismeno upozorio. Kod slanja vjerodajnica sam im napisao e-adresu koju rabim, ali oni, očigledno namjerno, ne haju za to ! Sva je sreća što imaju obvezu poslati materijale i poštom.

Vidio sam što je napisao Kandidat, kao prijavu za kandidaturu.
Ispada da u HRS-u teče med i mlijeko, ali da samo on to vidi. Sreća moja da idem svakih 6 mjeseci kod okuliste, pa ne sumnjam u dioptriju.
Ono što je najbitnije, nisu stavili u dnevni red diskusija o predloženim kandidatima, tj. sve su sveli na glasanje o kandidatima koji su se sami kandidirali. Zastupnike su sveli na ono, što i ptice na granama 9 godina pjevaju, glasačku mašinu, koja za puko dizanje, ili ne-dizanje, ruku nije ni trebala potegnuti put Zagreba. Prosječni trošak, 500 kuna, ko voli nek izvoli.
Ovo je ipak jači cirkus od Moire Orfei, i pošteno je da više košta.
9a2jg

Postby 9a3z » Sat Oct 29, 2016 11:40 am

Bio sam na pošti i poštom nije ništa došlo.
Nego, je li ja to ne znam čitati ili je taj financijski izvještaj napravljen da totalno zamaskira sve troškove???
9a3z

Postby 9a2jg » Sat Oct 29, 2016 11:47 am

Svaki dosadašnji financijski izvještaj je takav da se ne vidi mjesto utroška. Godinama sam na skupštini, prije, i poslije , pitao za neka pojašnjenja, nikada nisam dobio odgovor.

I sada stavim prst na čelo, meni, koji sam imao iz knjigovodstva 5, i bio demonstrator na fakultetu za taj predmet, nije jasno, kako će biti desetinama drugih laika (NHF) ?

A i ti si Denis jedan naopaki čovik, šta pitaš samo teška pitanja, imaš li koje lakše ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK