Govoriš ti Koki koje je nacrt onda nacrta to se ka sad ne računa a?
73,9A6R
Radio far na 28.228 MHz je također radio 4 godine, gdje je sada, nema ga ni na popisu, a osobno sam ga postavio, TS440S, sa crknutim prijemnikom. Željko, 9A2EY je izradio identifikator. Gdje je to sada? Nema, papala maca.
Oznaka fara je bila 9A0TEN, stabilna frekvencija i emisija 24 sata, na 28.228,00, uz jedvite jade smo je dobili , da bi jednostavno far nestao, tražili su me uređaj da vratim u HRS, i nema traga,. Pero prvi
Poštovani,
HRS nikada nije imao taj dokument HZTK u svojoj arhivi. Kako ste već informirani putem naših prijašnjih mailova, svi Savezi, pa tako i HRS, od HZTK dobivaju - sukladno odredbama "Pravilnika o plaćama i drugim primanjima radnika u HZTK-ci" prijedlog Odluke o isplati jubilarne nagrade za svakog svog pojedinog djelatnika. Nakon toga Izvršni odbor Saveza donosi odluku.
Odluka IO može biti pozitivna ili negativna. I to je cijela procedura. Ne znam više koji odgovor bismo Vam mogli dati. Ukoliko tražite navedeni Pravilnik, molimo Vas da se obratite nadležnoj službi HZTK-e.
A onda se obratiš HZTK i dobiješ odgovor :
Iako iz Vaseg dopisa nije vidljivo kojoj asocijaciji pripadate, pretpostavka je da ste clanica Hrvatskog radioamaterskog saveza.
Za sve odgovore na vase upite, djelokrug je i odgovornost Hrvatskog radioamaterskog saveza, a ne Hrvatske zajednice tehnicke kulture
ili
Molimo Vas da se za sva trazena tumacenja obratite pravnom zastupniku
Hrvatskog radioamaterskog saveza !
Pa sad ti reci što još čovjek da napravi ?
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests