Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a7zz » Fri Jan 09, 2015 1:04 am

Evo,vratio sam se iz kluba,četvrtkom se sastajemo.Nekada nas bude više,nekada manje ali guramo nekako.Obzirom na vrijeme i danas nas je bilo dosta.Dakle,pitam ja ,onako kolektivno,tko misli raditi u Zimskom kupu za par dana .Vjerovali ili ne,ovakav odgovor sam dobio,bez izuzetka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Nakon toga cerekanja su naravno pala i objašnjenja,kratka i jasna,nisu baš za ovdje iako se ja ne libim napisati nešto sl. ali ovo je bilo previše bezobrazno,majke mi.Znači,što se tiče 9A9J-čorak.Ako i bude jedan on je samo na papiru u klubu tako da nije ni bitan,a i to neće dugo,barem se nadam.Ja!
9a7zz

Postby 9a4db » Fri Jan 09, 2015 1:21 am

Evo da ja jednom pofalim druga plasticnu puskicu ;)
"Naknada za izdavanje potvrde o dodijeljenoj pozivnoj oznaci prema članku 17. stavak 2.
Pravilnika o članarini, doprinosima i naknadama utvrđuje se u iznosu od 500,00kn."

Nije li ovo krajnje smijesno? 500Kn za 5 godina placa i redovni clan, sa svim svojim clanskim "privilegijama". Po ovome ispada da redovni clan nema nikakvu uslugu za svoje clanstvo koje placa 100Kn/god. ;D

Predsjednice, rezi ovo njamanje na pola, monopol se nikome nije isplatio. Pokrenut ces nezgodne inicijative koje bi mogle ponistiti nadzor HRS-a nad pozivnim znakovima u korist HAKOMa. Ne treba ti to.

Inicjativa je vec pokrenuta... Kome milo kome ne.
Zasto bi uostalom jedna udruga koja razvidno ne drzi do clanstva,
imala nadzor nad javnim ovlastima?
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Fri Jan 09, 2015 8:10 am

Jedna vrsta aktivnosti - jedan krovni Savez, to je osobina monolitnog etatističkog socijalizma. Zašto i kako može biti moguće da je samo jedan Savez u ovom hobiju, odgovor leži velikim dijelom u Faraonu, koji stoluje 25 godina na čelu HZTK, sa svoje 73 godine starosti. Taj i takav odgovara igračima iz sjene, koji su instalirali častohlepnog Pukija, kojim manipuliraju , kao lutkom na koncu.

Tog Faraona "podržavaju" ZTK i ŽZTK, čiji se profesionalci obilno nagrađuju za vjernost hazjajinu. Društveno priznanje je paravan, njih, pored abnormalne plaće interesira samo lova, na sustavu je da nađe celofan u kojeg će to zamotati.

Taj link koji je spomenuo Plastična puškica, o famoznoj Odluci za 2015.g. sam ja već stavio na ovaj forum ! Stavio sam ga da ljudi vide dvije stvari, da su naknade vrlo visoke, te da ljudi ne dobijaju ništa za vrlo visoki iznos kojeg HRS harači od članova.

Poznato nam je, iz povijesti, kako visoki harači završe, bunom na dahije. Ovdje neće biti odsijecanja glava, ali će se dogoditi dvije stvari, mnogi tvrdokorni etatistički "linijaši" će ići u ropotarnicu povijesti, a na zgarištu stare krovne udruge će, kao feniks, izrasti nova , koja će služiti radioamaterima, a ne kvazielitama, i bahatim amoralnim trošiteljima našeg novca.

Varalice na časopisima, neizvršitelji QSL-iranja, osobe koje su nam ukrali budućnost, jeli triba više od toga ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jan 09, 2015 4:55 pm

Cili roman Rat i Mir je PD prema onome što bi se dalo napisat o stanju u "našem"Savezu.
Opet ne smijemo dopustiti Bunu pa da nas namagarče ko Matiju Gubca.Njega su shebali tadašnji velikaši sa vojskom plačenika.Ajde Matija ti digni bunu,on nasija na fintu a ovi ih sve pobili i još zaradili!Treba biti oprezan.Hladne glave,razborito,lukavo,manje srcem. :!:

9A6R

P.S.Ne bu mene niko hebal!!
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jan 10, 2015 9:46 am

Kako vam nije jasno ? Ovako vođenom i upravljanom Savezu je u interesu što manje članova, poglavito licenciranih, jer je onda manje i QSL-iranja, još manje posla, za velike novce. Na našu najavu o osnivanju paralelnog Saveza, oni samo trljaju ruke. Isti "društveni" status, a "riješili" su se neistomišljenika ! Kud češ bolje. Protivnik ti radi u korist svoje štete !

Vidim tamo, na HRS forumu, da i sjedine zabijaju autogolove, kako im nije jasno da za biti radioamater nije potrebno članstvo u HRS-u ? Pogotovo krovnoj udruzi, ma kako se zvala, koja ne ispunjava nijednu obvezu , a kamoli očekivanja, osnovne ćelije Saveza, radioamatera operatora !

Neka lijepo osnuju ARG savez, pa lijepo kandidiraju , u natjecanju s Đukom, za društvene novce, sigurno će izgubiti. On drži instruktažu u Požegi, prezentaciju u Zagrebu, a gdje su oni ?
Krpelji na radioamaterskoj kesi !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 12, 2015 9:30 pm

Desetke tisuće kuna za web uređivanje, a oni bi montaže UKV/UHF repetitora i njihovo održavanje mukte ! I to web uređivanje s kojim niko nije zadovoljan, osim trenutno, vladajućih.
Kad će kaznene prijave za časopis i QSL-iranje, za krivično djelo prijevare i neizvršavanje ugovornih obveza ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 13, 2015 8:04 am

Najavili su dolazak časopisa br.3 , te da rade na broju 4, za 2014.g. ! Bez obzira da li će se, i kada, to dogoditi, prijevara ostaje. Bome svima visi kalendar na zidu !

Interesantno, kako se uredništvo ispričava čitateljima (!) za kašnjenje, a ne (prisilnim) kupcima ! Očito namjerno zamjenjuju teze, i apstrahiraju one koji ih (prisilno) hrane !
9a2jg

Postby 9a7zz » Tue Jan 13, 2015 1:26 pm

:lol: :lol: :lol: koja ekipa se skupila u D12,da te Bog sačuva.Vjerovali ili ne ti mufljuzi VEČ pripremaju 4 broj za 2014!A glupa raja im plača članarinu savezu.Samo plačajte kad mozga nemate.Važi za sve!!!
Moram nešto dodati nakon što sam pogledao kratak sadržaj njihovog 3/2014/2015 broja. Još jednom!E glupa rajo!! :roll:
9a7zz

Postby 9a6r » Tue Jan 13, 2015 2:03 pm

Izaći će i broj 4,samo koje godine :?: :lol: :lol:

Veseli se radni narode :!:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jan 13, 2015 2:43 pm

Stara je dalmatinska poslovica, da je kurba ona koja se jebala jedan put za šolde, isto ka i ona koja se jebala stoijedan put !
Oni, već par godina, varaju (prisilne) kupce, čitaj radio-klubove, i to im je već ušlo pod kožu, tako da je to varanje po default-u !
Oni, malobrojni, koji to kupe svojom voljom, i svojim novcima, imaju, valjda, debeli razlog za to. Jer, i njih varaju. Zašto puštaju, to znaju samo oni, i kugla iz china shop-a !

Iako mi u klubu nismo dobili ovaj pompozno najavljivani broj, uopće ne sumnjam da je to puko otaljavanje rađe, tek toliko da izađe, da se zadovolji forma, i pokuša utišati 95% nezadovoljnih.
Dao bi desnicu u vatru da mogu nabrojiti 6 od 8 autora tekstova. Sve go podobnik, pravovjerni, i branitelj režima.

Ono što smeta, kako mene, tako i sve normalne radioamatere u Hrvatskoj, je činjenica da su oni obećali sa skupštinske govornice u Kraljevici da će dozvoliti mogućnost manje članarine klubovima, da ne MORAJU primati (ovakav, nikakav) časopis.
Pas reko, pas poreko.
Ako ko sumnja, ima fonografski zapis, ako laže Koki, ne laže (odžin) zapis.
A, onaj koji je to izrekao, u ime IO-a HRS-a je niko drugi do samozvani predstavnik Dalmacije u IO-u i dosmrtni predsjednik RK Kaštilac, inače osoba od koje nećete dobiti QSL-ku ako niste iste političke orijentacije. Ni od ostalih se članova istog kluba nisam nadobiva, u povratu, da se razumijemo. To ne govori sve samo o profilu kluba, nego i o kućnom odgoju, i RA tečaju koji su (neki) prošli, ali nije ostalo sve u možđanima...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK