Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Thu May 19, 2016 11:15 am

Zove me jutros neko, nisan razumija, je li iz Samobora, Ozlja, il' Zagreba, svejedno, veli (bez da se predstavi, dakako) : Slušaj ti Koki, ko da ne bi ti svoju ćer zaposlija, da možeš ? Bi, brale, odgovaran ja, samo, nemam žnoru !
Za sve moraš imat žnoru, i za usadit konoplju, za dobit karte, za ić u F-hafen, u Dalj na čobanac, u Ćepin na izlet, u Sisak posjetit Varauna, ama baš za sve !
Samo za dvije stvari ti ne triba, za ić u Remetinec, i kod svetoga Petra. Za prvo ti treba prijatelj, koji će te prijavit, a za drugo ti treba zakucat na vrata Smrt, sa kosom.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 20, 2016 8:13 am

Prije nego što sam napisao email Povjerenstvu provjerio sam (iako ih znam napamet) još jednom Pravila natjecanja Zimski KV Kup 2016 i Hrvatski radioamaterski kup 2016. Samo sam utvrdio gradivo koje kaže da za kategoriju KLUBOVI pojedinac može dati bodove samo svome MATIČNOM radioklubu ;)

Oni što su lobirali za svoj klub prije i nakon Kupa zaboravili su pročitati propozicije ::)
Mogu shvatiti i opravdati one koji su članovi nekoliko klubova (što je naravno dozvoljeno) da su izabrali jedan od klubova u kojem su članovi ali što reći o onima koji su prijavili rezultat za klub za koji nisu ni čuli prije kontesta ???
Da, vjeruje te mi, ima i toga.......

Da skratim.....rezultati u kategoriji KLUBOVI u Zimskom KV Kupu 2016. nisu u skladu s važećim Pravilima toga natjecanja :-[

Kako se ista stvar ne bi dogodila i u HRK 2016 na vrijeme sam upozorio Povjerenstvo.....

No nažalost već je i ovo dovoljno da rezultati u kategoriji KLUBOVI nisu ispravni za 9A KV Super Kup........

Ljudi ovo nije normalno ! U sedan dana, po drugi put, ja potpisujen sve što je vajni drug Džugašvili napisa. Ja imam i spisak onih postaja koje on navodi kao inkriminirane (nezakonite) !
I kada mu ovako piše jedan od pilona režima, predsjedniku još nije došlo iz guzice u glavu ? Sterat potpredsjednika u tri krasna kurca, i neka skuplja poštanske marke za hobi, a Povjerenstvo za KV raspustiti, pa neka se novi budući predsjednik s time pozabavi.
To bi bila najveća usluga radioamaterstvu u Rvata, a i šire...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 21, 2016 3:58 pm

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmaci ... ke-kulture

Pročitajte ovaj naručeni tekst u kojemu doživotna predsjednica ZTK Split, i svrgnuti Faraon, u duetu, nisu od pustih riči rekli ni jednu jedinu, o osnivačima NTH-e, radioamaterima !

I, onda Hlebinci "popiju" bozu, i "slave" 70 godina HZTK, koji već 25 godina sve čini da nas više nema ! A vi ga slavite, posebnim pozivnim znakovima ! Stvarno, ne mislite svojom glavom, ni 1 % !

Jasno mi je da će slavit oni koga je Tehnika , zajedno sa Savezon omladine Jugoslavije, šavala po bilome svitu, od Sudana, priko Kine, do Himalaja, ima in i zašto vraćat, da živi 10 života !

Neću dalje pisat, jer san na jednoj fešti, pa ćete reć da san se pošpruca, nisan, tako mi HZTK !
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 21, 2016 8:57 pm

E, drug Vetranić.... :o

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 22, 2016 7:22 am

A puna mu justa da socijalizam nije vaja...
Kako kome.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 22, 2016 8:55 am

Njemu niko nevalja i on sve zna najbolje ka i oni mu drug udbaš.
Ka da ih je neko klonira.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 22, 2016 1:21 pm

Ali to nije sve !

Kontaktirala me je OZNA, veliju, Koki napiši kako se u članku Markotić lažno predstavio novinarki ! On nije (i neće biti nikada) počasni predsjednik HZTK !
Narečena tajnica ZTK Split, sa još par uhljebica sličnih njoj su (svojedobno) lobirali da se to dogodi, ali to se nije dogodilo, i neće.
Znači, šta se babi tilo, to joj se i snilo !

Majke ti Božje bistričke, takav lik je vodio HZTK 26 godina, i svi su mu se klanjali do zemlje !
Muljaj, laži, maži, mažnjavaj, ajde na putni nalog di god se može, od Švice do Kine, sve o narodnom trošku, a na štetu bezbroj organizacija Narodne tehnike, koje godinama i desetljećima nisu vidili ni kune !
A di su mukte ljetovanja u Kraljevici..... U nelegalnim apartmanima koji su, tobože, trebali služiti za smještaj gostiju - predavača . Interesantno, i ono malo predavača što je tamo zalutalo, je dolazilo van sezone kupanja ! Slučajno ? Nema na Balkanu slučajnosti, niti je bilo, niti će biti.

Još mi je "živi jezik" napričo, pun Tamić, ali, molajmo malo, danas je nedjelja, blagdan Presvetog Trojstva, na mnogo mjesta je kirvaj, ljudi se malo razvesele, u ovoj dolini suza...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 22, 2016 1:39 pm

Kad se spomene besplatno litovanje omar se sitin Stazića.Nije on jedini ali za 7 kn je litova sa svojima na Brijunima !!! Jebo majku svoju. :x
A redovito pljuje po Hrvatskoj i Hrvatima.Smeće smrdsko. :evil:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 22, 2016 3:29 pm

Nije jedini, i pokojni Račan je mukte litova na Hvaru....

Poanta je u nečemu drugom. Taj lik je 26 godina bija na čelu HZTK, i čuva misto županijskog čelnika ZTK u SM županiji u Sisku. To je isto ka kad je Fred Matić uzeja za pomoćnika Sinišu Glavaševića, ovoga je čekalo misto na fakultetu 4 godine ! Znači, seljačkom (nenadjebivom) logikom, nije in ni triba, baš kao ni Markotić u Sisku !

Dvadesetšest godina je on gradija svoju paukovu mrežu, kolaboracionisti su mu ispunjavali i uvjete za mirovinu, kao i narečena, on je tira naprid, koji zakon, kakvi bakrači...

To je, isto, stil i način ponašanja trenutno vladajućih u HRS-u, sve zaogrnuti plaštem tobožnje zakonitosti, a raditi amoralno, na rubu zakona, i izvan njega. Jedina je sreća mufljuzima u HRS-u šta su većina istinoljubivih kao ja, penzioneri, pa nemamo za advokate... Jebe se njih, da ih tužimo, izgubili bi oni, ali bi, u konačnici, izgubili MI, pravedni, jer bi se opet advokati i sud naplatili od NAŠE love !
Već viđeno, zar ne ?

Kad je čovjek iz Zagreba meni rekao prije misec dana da se rezultati rada tzv. Komisije za prijem nove djelatnice neće znati ni za misec dana, ja san mislija da je lud, ili da se bode u žilu ....
Sad tek vidin koliko je bio u pravu. Prikosutra misec dana ! A kad će odluka, ne zna ni Đekna ! A poslije odluke, rok za žalbe 30 radnih dana ! I , eto nas već u srpnju !

Znači, po tom slijedu, dobro je govorija i moj prika, Purger 2, veli, ono što su Puki i Marinko "namjenski štedili" na QSL saobraćaju, sad će poletit na Ugovore o djelu s Ljiljom.

Može tako do smrti.

Ionako imamo u uzdaničkim klubovima doživotne predsjednike, u ZTK-ovima doživotne tajnike(ce), imali smo Faraona 26 godina ; reka bi čovik da smo kornjače s Galapagosa (prosječna starost 155 g.), a ne Rvati, i pokoji Bosanac.

I u zadnjim činima, ova garnitura ostaje dosljedna sebi, nepotizam, muljanje, laganje, amoralnost odluka, a zna da in je kraj blizu ! Mila majko, šta bi nan radili da nije ?

P.S. Još malo pa počimaju školski praznici za kancelariju u D-12. Pedagoški, dakako, cilo lito. Ili su već na praznicima, poslin Norijade ? Do izborne skupštine ?

P.S.2. Valjda će na izbornoj skupštini vijat hrvatski barjak, ako ga nemaju, ponit ćemo ga iz doma, da se opet ne sramote ovi sa pukovničkon penzijon. Uvik smo pomagali nelagodne i sirotinju...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 22, 2016 3:55 pm

Eno je i Reiner bija u B.Luku u posjetu genocidnim smrdima pa se isto nije zavijorila "ustaška šahovnica".BTW oni su i osmislili taj naziv za naš barjak.
I to je prošlo bez prosvjedne note!O čemu moj Koki onda više pričat?! Koja D-12 :?: :(

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK