Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Fri May 13, 2016 9:06 am

Pojedincima sa drugog foruma u vlasništvu HRS-a kojima je omogućeno korigiranje mojih postova što oni zlorabe.
Jer, naime upitan sam zašto koristim citiranje. Pa upravo da pojedinci kasnijom korekcijom vlastitih postova na koje se pozivam ne bi izmijenili ono što je zapisano. A kad ono, oni korigiraju i moje postove.

Ovo napisa 9A5TO na HRS forumu, pod naslovom posta "Zgrožen sam" !
I on se čudi, ka pizda na nove mudante, da je HRS u rukama onih koji lažu, mažu, mažnjavaju, koriste, prekrajaju, samo da njima bude dobro, i da opstaju na vlasti.

Ovo su rezultati dugogodišnje šutnje na sve balkanske marifetluke kojima smo izloženi, od Pere, naovamo...

A šta bi bilo da nije petak, i to trinaesti...?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri May 13, 2016 9:55 am

Meni je drago ća ga više ne čujem i ne vidim.Hvala dragom Bogu i svim Svecima !!

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 14, 2016 2:28 pm

No moram ih pohvaliti. Željko je izvršio korekciju u logu 9a7v, dodao je fiktivnu vezu koja je nedostajala i radi toga je robot odbio upload. Nakon toga je izvršio upload i time su svi problemi glede uploada 9a7v loga riješeni. Naknadno sam samo poništio tu vezu br.70 upisavši "ERR" u Call stupac.

Nadalje sve promjene koje pratite u statistici (pozivne oznake u natjecanju) rezultat su CC-a i mojih intervencija.

Nakon izvršenog CC-a ima 195 grešaka koje je robot pronašao, a ja sam za sada unio 13 korekcija.
Mislim da bi se sada moglo pustiti privremene rezultate kako ih ja zovem tj. Prijavljeni rezultati + UBN
kako je službeni naziv.

Gledam, i ne vjerujem svojim očima. Miljenko uveseljava RA puk u Rvata. Dodaju, oduzimlju, malo fikcije, više mažnjavanja, robot nađe, Miljenko "popravlja", ovdje se ne zna ko je robot, a ko humanoid.
Ili ja to gledam isuviše po seljački, očekivao sam da robot odradi svoje, i izbaci rezultate.
More bit da sam isuviše očekivao od stroja.
Nas, na Balkanu, uvik jebe ljudski faktor.
Za našu lovu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 14, 2016 3:36 pm

Pa da učestvujem u tim pizdarijama a ne natjecanjima :?: :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 14, 2016 3:50 pm

Kako ti nije jasno Reni, oni su sa tim svojim mućkama namištali sebi rezultat, s kojim su se onda kurčili, u ZTK, ZaBi, RTL-u, svugdi di se tribalo samopohvalit, za dobit neku lovu. Onda, i čelnik te kriminalne parade, dobije par puta priznanje, lovicu, samo šta mu orden ne daju. Imam sačuvano sve sa čime su se, i gdje, samohvalili, iz usta doživotnog predsjednika, kod plaćenog novinara.
Rezultat je poznat , istinski radioamateri nisu dobijali godinama i desetljećima ništa od države, ovi muljatori jesu. Istinski su bili po prvim crtama, ovi se sakrivali od "pijanih ustaša".

Rezultat, oni su pobijedili. Jer je cijeli sustav vrednovanja, valoriziranja i raspodjela mrvica koje su pale sa stola, kad se hidra zvana HZTK, ŽZTK, i ZTK namirila, zasnovan na ŠTELI .
Ili igraš kako ti koruptivni sustav raspodjele mrvica svira, ili ne dobiješ ništa.

Imam jedan svježi primjer iz Zagreba gdje klub sa članova manje od prstiju jedne ruke, i bez rezultata, dobio puno više od kluba s vrijednim članovima, i s rezultatima, ali, imaju jednu falingu !
Misle svojom glavom, a ne idu u ZARS po savjet što reći i što misliti. Zato i nisu dobili ništa.

Taj primjer iz Zagreba je primjenjiv na BILO KOJI grad ili mjesto u Hrvatskoj gdje ima dva ili više, radio kluba. Imam dokaze, i primjere.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 14, 2016 9:08 pm

Morat ćeš knjigu napisat...pardon..više njih.Ima tu materijala. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 15, 2016 5:07 pm

Predsjedniče HRS-a, zar te nije nimalo sramota, dvije tisuće članova HRS-a ?
Dvadeset dana od zaprimanja molbi za radno mjesto službenice u HRS-u, članstvu - ni riječi ! Na žalost, izgleda da su točni glasovi koji su dopirali iz metropole da će se okoštale strukture boriti rukama i nogama da se to sve skupa razduži i produži, čak su nutkali kandidate da tuže HRS !
Sve u jednom jedinom naumu, da postojeća službenica ostane do besvijesti, na Ugovor o djelu. Ima se, može se, uštedilo se na QSL-iranju ! Planski, evo već treću godinu. Satrapi radioamaterstva !
Koliko daleko može ići besramnost ?

Dva radna mjesta u kancelariji, ima posla za pola jednog. Državi se uzimaju novci iz proračuna, a članstvu nije bolje, nego gore. Koliko treba trajati ova agonija ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 15, 2016 6:20 pm

Dok se narod ne štufa...reka je Bačo(pok.Smoje) :!: :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 17, 2016 4:38 pm

Evo došlo doba, ne da se ljubav proba, nego da ja citiram druga Džugašvilija !!!!!!!
Strašno Miljenko. Prestrašnoooo

Ma tko ti je ispričao te nebuloze o promjeni kategorija lijepo te molim ????
Ma tražili su iz CQWW Committeta...to je jest ponudili mogućnost onima koji nisu upisali pomoć (assisted) da se predomisle.
To je sve što ja pamtim a pamtim dobro unatoč preko 1.100 odrađenih KV natjecanja......
I nakon toga su uvedeni crveni i žuti kartoni za sancioniranje muljatorixa.
Još jedan dokaz da si se ubacio u nešto što ne razumiješ pa ideš okolo i pitaš i propitkuješ neke koji još manje znaju od tebe.

Zato ti mogu navesti nekloliko čvrstih primjera gdje Komiteti i nakon molbe nisu dozvolili da se ispravi pogrešno upisana kategorija iako je apsolutno vidljivo da je bila greška pri prijavi. Odgovor je glasio. Natjecatelju! Vi ste prijavili ovu kategoriju i promjena više nema!!!!

Miljenko! Ostavi se diskusije. Nije to tvoj posao.
Tvoj posao je da robot radi sukladno Pravilima natjecanja a ne da se Pravila natjecanja rade sukladno tebi i sposobnosti tvoga robota.

Najpoštenije bi bilo Miljenko da prihvatiš činjenicu da zadani posao ne možeš odraditi kako treba.
Odustani od HF robota i izmišljanja tople vode. Vrati se izvornom UKV robotu i njega razvijaj.

Prestani uspoređivati KV i UKV konteste. Pa to ti stvarno ne treba........To nikada neće biti isto.......

I još jednom kažem. Izborna skupština HRS-a je u jesen i iskreno se nadam da je ovaj HRK-ljuš zadnja zadaća ovoga robota i ovoga povjerenstva i ovoga menadžera......

Da smijem tamo pisati, napisao bi, manje-više, ovo isto. Sve potpisujem. Kratko , jasno, vojnički, nema vojnik tu šta da misli. Ili radi, ili se okani.
Što kaže narodna pjesma : Il' me ženi, il' tamburu kupi, ja u nešta udarati moram...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 18, 2016 8:57 am

Predsjedniče, Rvaska bruji od nove nepotističke ujdurme u D-12 ! Oće li ta "odluka" Komisije ?
Iman i ja nezaposlenu ćer, možda i za nju štogod bude, kako je počelo...? ;)
Moja bar ima kvalifikacije za lektoricu.
A zna i sortirat QSL-ke, zadnjih 40 godina...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK