Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue Apr 12, 2016 1:29 pm

Upravo sam vidio na main page "natjecaj za novog administratora HRS-a"!
I sad sam ja ZESTOKO PROTIV!"

Ovo piše 4DC. U nauci i fizici se to zove "kasno paljenje". Neki čak da "nije u fazi". Ja bi reka, pronila baba cilu RABA-u sa kolačima, dok je on, i mnogi drugi , skužili pokvarenu igru.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Apr 13, 2016 3:32 pm

Izvršni odbor HRS-a je, na prijedlog web urednika, donio nova Pravila oglašavanja u rubrici „Mali oglasi“ na web stranici HRS-a. Najvažnije promjene su nove potkategorije u rubrikama Kupujem i Prodajem. Tu je i nova kategorija Poklanjam.. Ograničen maksimalan broj oglasa (5) jednog korisnika u razdoblju od 30 dana kao i obavezno upisivanje cijene (u HRK) u rubrici Prodajem. S novim Malim oglasnikom počinjemo u prvim minutama petka, 15. travnja 2016. godine. Nadamo se da je to dovoljno vremena da se pripremite za nova pravila oglašavanja jer startamo sa praznim Malim oglasima. Za pitanja u svezi Malih oglasa možete emailom kontaktirati web urednika.

Nakon godina i godina ronjanja i brontulavanja svih razumnih ljudi, ne samo oglašivača, oni bi malo kozmetike ! I to stupa na snagu, slučajno, dan pred skupštinu ?
Ka šta je slučajno da su paketići sa QSL biroa došli u ovom tjednu nekim primateljima ?

Jeftić, i njegova lista, su amateri, u odnosu na ove... Šta sve neće učinit da bi ostali na vlasti ! Zbog "vlasti" nisu nikog ni predložili za priznanje HZTK ! Bolje za ljude.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Apr 13, 2016 3:43 pm

Dobro je pok.Dino piva "Dino je opet kriv i bit će kriv dok je živ!"
Pa što sam ja sada kriv i za te male oglasnike?
Ja samo 6 puta na godinu primim QSL-ke i to je moj grij!? A hvala in... :(

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Apr 13, 2016 5:19 pm

Nisi svatija, al' nema veze ! Svima su došli paketići, sada, u setemanu pred skupštinu, to je poanta !
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Apr 13, 2016 5:23 pm

Jesam ali mene se to ne tiče!Nisi ti razumija.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Apr 13, 2016 5:28 pm

Tiče se svakoga ko je platija članarinu od sto kuna Savezu, znači i mene, i tebe, i onoga Boru 3KB šta nije primija NIŠTA već godinu dana, a da je, i lani, i ove godine, sto kuna !
Neko nas drži za budale, a taj neko ima ime i prezime, i, nažalost funkciju, koje nije dostojan,
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Apr 14, 2016 11:35 am

Izvrsni odbor ? ! . . .se bavi malin oglasima ? :o . . only in 9A .

I sad posli 5-6 g. maltretiranja >:( od nekih " malih oglasicava" jeli odbornici ocekuju , .. aplauz ?

Bravo 7PJT, da bar nikor napiše kako je... A ko će, ako ne Splićani... Ne, napisat će ti oni muzuviri iz Daruvara....
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Apr 15, 2016 1:32 pm

Evo pregledavan Časopis 1/2015 !
Sve san mislija da san uzeja ženine očale, pa da krivo vidin, onda kad san vidija Odluke o članarini za 2016' , svatija san, oni su to obisili oni pdf broj, šta su dužni, od lani !

Dakle, ja san dite razvedenih roditelja, i sam razvod uvik ostavi traga na dici.
Čitajući HRS časopis saznajen da su se "rastali" Supetrani i Pučišćani, i da je to dobro !
Majke ti Isukrstove, odma ću počet pisat sociolozima diljem svijeta, kako su u krivu, već desetljećima zaluđuju čovječanstvo da razvodi ostavljaju timbar na dici !

Ispada, da su se i u Supetru, i u Pučišćima priporodili !

Samo, nisu napisali, da podjela zajedničke imovine još nije ni počela !
Imaće likvidator posla, i prikovremenoga...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Apr 15, 2016 1:47 pm

Neko doša mukte do uređaja.Cili život nije antenu kupija a ja sve iz svoga džepa,što je i normalno.Koji su to likovi u tri P.M.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Apr 17, 2016 6:26 am

Sad mi je jasno zašto je potres strefija bidni Japan :!:
Odjeci Skupštine HRS-a.

Naizgled se nije desilo ništa spektakularno, ali, ništa više nije kao prije. I neće biti.

Vlastodršci su mislili zastrašiti narod represijom, neradom, obmanama, varanjem, krivotvorenjem, i samovoljnim tumačenjima zakona, kako im trenutno paše.
Sve se to srušilo, kao kula od karata, ne od C-4 , nego od direktne, poštene, i jasne izjave čovjeka koji im je javno, na skupštini, poručio da se kandidira za predsjednika HRS-a u rujnu !

U D-12 se već piva ojkalica : Majka Muju, šišala na struju, nesta struje, nasta cika Muje !

Stiže Zakon, ali ne u LA, nego u D-12. Toga se oni boje, jer iz ormara će ispadati, ne kosturi, nego kvarat Mirogoja !

Zato su već oformili dvije grupe, jedna koja treba izvršiti asanaciju, i druga koja se (već počela) ulagivati i ulaziti pod kožu, novom predsjedničkom kandidatu.

Kako god okrenemo, vrtit će se repriza serije A long hot summer !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK