Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Sun Apr 10, 2016 11:09 am

Martine, što reći, pojedinci imaju više sreće nego pameti. ;D

Ivo, da, ali u seksu, ne u radiooperatorstvu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Apr 11, 2016 2:48 pm

Kako je ono bili u SSSR-u ? Ako ne IZDAŠ jednu knjigu ili barem ratnog druga nisi Partijac,Komunist i Boljševik :!: ;)
Ja sam to isto doživija...više puta.S jednom "malom"razlikom...nisan u Gulag svršija.E to je sudbina..srića nisan rođen u krivoj zemlji u krivo vrime. :o

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Mon Apr 11, 2016 3:58 pm

I sad su ovi šta su radili veze sa kontest lokacija sa kilowatima i bimčinama jednaci sa mnom koji sam od doma sa žicama :?: :roll:
Radi se naravno o vezama na osobne znakove rađene sa kontest lokacija radio klubova.I sve to ide u isti koš odnosno na DXCC desk? Jeli to HAM SPIRIT?
A od doma nebi veze radili :!: Hebeš tu rađu.Smim li ja onda od doma sa svoje postaje nekom priki uradit jednu vezu? Šporkarija je potpuno ista!PRLJAVI IGRAJU PRLJAVO.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Apr 11, 2016 4:45 pm

Slušaj, ja nikome ne virujen. Eno tamo Ivo iz Zadra piše da nema di stavit antenu, i za nesriću, priložija fotografiju krova. Ja san . na Mažuranićevo šetalište sta, na zadnji pod, a pozicija i mogućnosti sto puta gori, nego ono šta se vidi na njegovoj fotki.
Bija san stavija DX3B, na svoj dio krova, prvi susid, kontraobaveštajac JNA, nije prestaja srat, dokle nije meni jedan dan škopjalo, pa mi se zamaglija Travnik, i reka san mu da ću ga bacit sa tarace, onda je, konačno ferma.
Naši su ga ostavili na miru, tobože je špijava za HV, ne virujen, jer je prikoviše bija školovan za ruvinat ljude.

To je bila DX3B, a D4B san bija potega prikoputa, opet na brata Srbina, nije prestaja srat, ali nikad meni, nego sestri mi, ili u Mjesnoj zajednici (ako ti je u očima, to je oni parking isprid Gradske čitaonice, ona zgrada na kantunu, di je cvjećarna).

Šest godin san tamo bija, nikad mira, jedino mi je zadovoljstvo bilo što su to bile godine najboljih propagacija u mom životu, u srid bila dana, s Atlason 210X (ne onin ukradenin iz AKL-a, u tvome susidtvu, nego mojin) sve pacifičke otoke, WAS na 28, šta da ti govorin...

Libar bi moga napisat...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Apr 11, 2016 5:32 pm

Tek sam sad nakon VK0 pročita PIZDARIJE koje napisa oni Martin Pevec!
Pa taj čovik je ili retardiran(šta ne virujem)ili PROVOKATOR pa usudija bi se reć i veći od splitskog udbaša.
Šta taj može nasrat,koje nebuloze,gluposti pa i laži to pas maslom ne može polizat.Čak mu se i splitski udbaš "suprostavija".Ajmo reć. :roll:
Uvik spominje dipol antenu i 100W a redovito radi sa usmjerenom antenom koja ima neku dobit u RX/TX i adekvatnom snagom koja nije ispod KW.U livo jaje bi se okladija.Desno mi triba . :lol:
I valja te naše RA koji mu tamo odgovaraju umisto da ga lipo pošalju u tri pičke materine. :x
Ima doduše tu i nekih kojima je to šega kao recimo Adamu iz Labina.On ne skuplja ništa pa ka boli kurac.Može se s njim zajebavat.Meni je žaj ovih kojima te veze i kartice znače.Ako je netko doktorira žice onda san to ja.Zato jer jedino s njima i radim.Lažem,imam jednu GP za 14 i 4el.beam za 28.MEA COLPA.
Znači da jako dobro znam što se sa žicom može čut i uradit.Uglavnom moraš biti spreman da ta veza neće ić niti malo glatko a ne kao što budala sere LAKO.
Možeš slušat cili život ali taj komad žice je malo više od ništa.Pogotovo ako je ona nisko postavljena kao kod većine RA .Ove moje su na priko 30 metara od tla na vrhu nebodera pa me to malo spašava.Ali sve bi to bacija kad bi postavija neki quad,multi beam i sl.
I onda ako si u središtu grada normalno da okolo ima milijun izvora smetnji a najviše od kineskih switchera.
I to je cila priča i istina.Nisam reka da se ne može ubost veza i sa solo uređajem ali to je više iznimka nego pravilo.Puka srića,reka bi.Okolo megawati pljušte a
"pametni"Martin dođe sa dipolčićem i 100W i onako iz pizdarije odradi VK0 na 14! :roll:
Neka on laže svoje doma a vi koji ga tolerirate ste još veće budale od njega.Ili ste neka vrsta mazohista :!: Neznam šta bi drugo zaključija...

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Mon Apr 11, 2016 7:51 pm

Kako sam ozdravija iman i malo volje za istraživačkim radom,HI.
Uša san u VK0EK log i onako napamet kucka 9A poz.oznake.Onako kako bi mi koja pala na pamet,bez reda.Naime zanimalo me koje su oznake radile Heard isl. na 160m.Spremam se u pohode kad uvatim vrimena za vidit imaju li uopće antena ti ljudi za TOP BAND.Taj band je zahtjevan,triba imat i prijemne antene kao i predajnu.
Spisak nije velik,oko 30-tak postaja.Nisam namjerno stavio klubove,nije teško pogoditi zašto :?: :D
Podrazumijeva se da zasigurno ima još postaja koje su ih uradile na 160.Većina ovih postaja ih je uradila i na 80m.Martin Švaco 9A2JK ih je uradio na 80m ali ne i na 160 što je meni jedan pokazatelj,ovaj put POZITIVAN.Vjerovali ili ne,HI.
Dakle idemo polako sa oznakama.Oni koje nisam stavio na spisak nek se ne ljute.Jednostavno ih možda ne poznajem pa se nisu našli tu.
9A8A,9A3SM,9A3JB,9A6W,9A2NO,9A2JG,9A2VQ,9A5CW,9A5CY,9A2AA,9A5X,9A9K,9A6XX,9A9A,9A3MR,9A4A,9A2EU,9A6M,9A5M,9A1UN,9A2TN,9A3NM,9A7V,9A4WY,9A5N,9A2G,9A6NA,9A2F,9A6TKS,9A2AJ i 9A4W.
RK Jadera 9A3W ih je radio na 160 i još pet bandova a Ivo 9A3TY se tuži da nemaju lokaciju za ikakav rad :?: Ivo koga ti zajebaješ :?: :x
9A2JG i 9A2VQ ga uradiše na 80 i 160 ali za 9A1CDO NIL :?: Ovo ću uzet sa rezervom ako je klub UGAŠEN,nema licencu za rad!!
Sve ove ljude poznanjem i 98% znam tko je kadar/može uraditi ovu vezu sa VK0EK.Čisto sumnjam da su svi uljetali u auta i hitali na lokacije s kojih se mogla uraditi veza na 160 pa i 80.
Zasigurno kažem ima još postaja ali nemam potpun uvid u log tako da nije potpun.SRI. :cry:
Za FT4JA nemam volje.Tamo je sigurno veći broj postaja. ;)

73 es good DX de 9A6R,Renny
9a6r

Postby 9a6r » Mon Apr 11, 2016 9:19 pm

9a6r wrote:Kako sam ozdravija iman i malo volje za istraživačkim radom,HI.
Uša san u VK0EK log i onako napamet kucka 9A poz.oznake.Onako kako bi mi koja pala na pamet,bez reda.Naime zanimalo me koje su oznake radile Heard isl. na 160m.Spremam se u pohode kad uvatim vrimena za vidit imaju li uopće antena ti ljudi za TOP BAND.Taj band je zahtjevan,triba imat i prijemne antene kao i predajnu.
Spisak nije velik,oko 30-tak postaja.Nisam namjerno stavio klubove,nije teško pogoditi zašto :?: :D
Podrazumijeva se da zasigurno ima još postaja koje su ih uradile na 160.Većina ovih postaja ih je uradila i na 80m.Martin Švaco 9A2JK ih je uradio na 80m ali ne i na 160 što je meni jedan pokazatelj,ovaj put POZITIVAN.Vjerovali ili ne,HI.
Dakle idemo polako sa oznakama.Oni koje nisam stavio na spisak nek se ne ljute.Jednostavno ih možda ne poznajem pa se nisu našli tu.
9A8A,9A3SM,9A3JB,9A6W,9A2NO,9A2JG,9A2VQ,9A5CW,9A5CY,9A2AA,9A5X,9A9K,9A6XX,9A9A,9A3MR,9A4A,9A2EU,9A6M,9A5M,9A1UN,9A2TN,9A3NM,9A7V,9A4WY,9A5N,9A2G,9A6NA,9A2F,9A6TKS,9A2AJ i 9A4W.
RK Jadera 9A3W ih je radio na 160 i još pet bandova a Ivo 9A3TY se tuži da nemaju lokaciju za ikakav rad :?: Ivo koga ti zajebaješ :?: :x
9A2JG i 9A2VQ ga uradiše na 80 i 160 ali za 9A1CDO NIL :?: Ovo ću uzet sa rezervom ako je klub UGAŠEN,nema licencu za rad!!
Sve ove ljude poznanjem i 98% znam tko je kadar/može uraditi ovu vezu sa VK0EK.Čisto sumnjam da su svi uljetali u auta i hitali na lokacije s kojih se mogla uraditi veza na 160 pa i 80.
Zasigurno kažem ima još postaja ali nemam potpun uvid u log tako da nije potpun.SRI. :cry:
Za FT4JA nemam volje.Tamo je sigurno veći broj postaja. ;)

73 es good DX de 9A6R,Renny
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 12, 2016 7:50 am

Ne moraš ti isti post stavljat dva puta, pročitan ja sve, samo ne stignen na više frontova, iako san penšjunat.

Dakle, ni izdaleka nisi stavio sve koji su ih radili iz 9A, evo, npr. napamet što ja znan, bez da gledan u LOG VK0EK , 2T, 2RD, 3PM, 2NA, 5M , 7T, 7W ... , a ima ih još masu...
Miće i ja godinama radimo skupa (fizički) na 1,8 , čak njegovu (spavaću) sobu resi jedina slika, diploma za PRVO mjesto u prestižnom 160m natjecanju, što smo zajedno odradili.
Meni CDO nije MATIČNI klub, i nema potrebe da ga ja radin za njih, ja san in potpomažući član, radin koliko mogu, a učinija san dvi veze za SVOJ matični klub, 9A1AKL. Tako i sa FT4JA. Dosta.

Neke od ovih koje smo nabrojili san osobno čuja di ga rade (ka npr. Zlatka 2G), neke san sinja po "fat fingers".
Nije ti upalo u oko da nije bila nigdi nijedna veza ovih muzuvira šta su radili sa društvenih lokacija u klupskon log-u, dok ih je nisan javno prozva ?
Znači, cijeloživotno učenje, i redovno čitanje OVOG foruma !

Javija se i komiški muzuvir na HRS forum. Pizdi , ka i uvik. Nikidan san ga sluša, zva je VK0EK jedno po ure na NJEGOVOJ frekvenciji, po zemaljske kugle mu je jebavalo sve po spisku. Eto kako članovi uzdaničkog kluba "promiču" Hrvatsku u svijetu...

Opet se vraćamo na početak, sve košta, i treba uložit, da bi ima ; koliko uložiš , toliko imaš.

P.S. A nije ti upalo u oko, od Palmyre do Hearda, uzdanički RK Vidova gora iz Supetra, koji ima više uređaja i lokacija od članova - 0 veza !
Kako je ono, prin rata bilo glasovanje za Euroviziju : Pays - bas, zero point !
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 12, 2016 10:59 am

Palo je meni u oko i to CFN i ostalo.Klubove nisam stavija namjerno.A "pojilo"mi je još znakova,neznam zašto? Naša san još znakova 2AJ koji sam radi,sto posto..6NA moj prijatelj iz Varaždina,Mirkec legenda 2F,6TKS..a i ti ih napamet znaš još...Možda nisam bio dovoljno jasan.Nije meni krivo što ljudi rade ali ne imat antene pa možda ni uređaja a nać se u VK0EK logu na 160m je RA perverzno :!: Sad sam to mislim najbolje opisa.Martina nema na 160m.Samo na 80.
A Branko nažalost NEZNA radit DX kako spada.On je doša sa CB-a i ja sam mu to više puta u lice reka.Doduše on je meni i prizna da se ne može sa mnom stavit jer sam ja rođen uz RU.To ti je ka da si se ti iša natjecat sa pok.Sennom u F1.Ma daj.A pok.je uša u GO CART sa 4 god.Pape je bija bogat,moga mu je to omogučit.Da ja ili ti imamo lokaciju,farmu antena i sve moguće uređaje..i što je jako važno...SLOBODNOG VRIMENA...pa napunili bi sve slotove uključujući i RTTY i FM :lol:
Ali onaj ko nezna radit za neku stvar mu je sva oprema.Isto ka da meni daš Formulu 1. E to meni ide na k...c.Nemaju opremu,neznaju radit a u logu su i to na tako teškim bandovima.Naravno da na ovom krnjem spisku ima ljudi koji su to samostalno uradili.Pa to se podrazumijeva.ALI NE VIŠE OD POLA :!: :!:
Okladija bi se u svu opremu koju posjedujem.Stara je ali još radi.Uvatija san se 160m a neću ni započet priču o RTTY,CW. :roll: Duga bi to bila priča,duža od Duge mračne noći. ;) Ova rađa veza jedni drugima u Hrvatskoj je poprimila razmjere EPIDEMIJE barenko ka Ebole.To nije dobro. :(
Isto je Miće moga učinit jednu vezu na 1CDO.To je njegov RK.

Bog

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 12, 2016 11:46 am

.Nemaju opremu,neznaju radit a u logu su i to na tako teškim bandovima.Naravno da na ovom krnjem spisku ima ljudi koji su to samostalno uradili.Pa to se podrazumijeva.ALI NE VIŠE OD POLA :!: :!:
Okladija bi se u svu opremu koju posjedujem.Stara je ali još radi.Uvatija san se 160m a neću ni započet priču o RTTY,CW. :roll: Duga bi to bila priča,duža od Duge mračne noći. ;) Ova rađa veza jedni drugima u Hrvatskoj je poprimila razmjere EPIDEMIJE barenko ka Ebole.To nije dobro. :(
Isto je Miće moga učinit jednu vezu na 1CDO.To je njegov RK.

Govorila je moja pokojna baba Marija , iz Kotlenica, citiram "moš me natrat u crkvu, ma me ne moš natrat da Boga molin...".
Miće je moj veliki prijatelj, ali, kako god ga nije briga za svoj DXCC, tako ni za klupski ; nije ovo kritika, nego trijezan pogled sa strane.
Majke ti Božje, oli si zaboravija, skupa smo bili u Murteru, prije 10 godina, da san mu tamo ispunjava formulare, kako za njega, tako i za klub, neću više...
Pod stare dane san doša pameti ;) , i držin se one kineske, ako si gladan, neću ti dat ribu, nego udicu, i naučit te lovit. Prikoviše san ja, u životu, podilija riba...

Glede uzdaničkih klubova, to je katastrofa, pusti uređaji, lokacije, ufurana lova, ne daj Bože da zarati, ne bi skupija 5 operatora po jednom klubu ! I to ne znaju svih 5 telegrafiju, a šifrerstvo in je misaoni pojam !

Tek nikidan, čitan u materijalima za skupštinu (vrlo poučno štivo, da se puno toga iščitat između redaka, za one zastupnike koji otvore kuvertu, ili privitak na mailu) da su priznali, citiram "da su neki polaznici Zvjezdanog sela bili i po dva - tri puta, da preodube znanje (moš mislit!), da polože za P, a neki su se interesirali za telegrafiju" !!!!!!!!
Za jedno Zvjezdano selo HRS spička TRI puta više NAŠE love nego šta potroši QSL biro , skupa s naknadom za Marinka !

I to onda nikome ne bode oči u Hrvatskoj ? Ili san ja lud, ili su svi oko mene ludi ? Zato nam se i dešava da mi čovik iz Njemačke veli da in je došla JEDNA pošiljka iz našeg biroa u zadnju godinu dana.
Iz pristojnosti neću napisat šta su mi rekli u Rusiji i Ukrajini, a ljudi ne lažu. Jednostavno se NE ŠALJE ! Nije to na Marinkovu volju, nego predsjednika, koji nit je operator, nit radi veze, nit ima i ne šalje QSL-ke , ma šta ko pričao o tome. Isuviše je svjedoka moje tvrdnje.

Krade se od zacrtane svote za QSL-iranje, da bi se od te love financirao Ugovor o djelu za Ljilju !

Jer, u 2015.g. od predviđenih 48.000 kuna , potrošeno je 25.565,82 kune. Znači, "uštedilo" se 22.434,18 kuna ! Ubilo se za 70 dana Ugovora o djelu, od 20.4. do 30.6.2016.g.

I to niko ne vidi u RH ? Ili vidi, ali ga boli kurac ? Naročito onih 57 glasova ZA, na prošlom elektroničkom izjašnjavanju !

Moga bi do prikosutra ovako, neman kome, jer niko da se udubi u materiju, pa da ONDA glasa po savjesti i dogovoru u klubu.

Još se nisan ni zalaufa pisat, pomalo...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK