by 9a2jg » Thu Jan 26, 2023 8:21 am
Odavno sam napisao da je osoba 6KX iz Istre "glasnogovornik" onih snaga u Istri koje ja glasno komentiram, kritiziram i ukazujem na protuzakonite i amoralne radnje.
Dokle seže to podmetanje i falsificiranje istine od tih istarskih snaga, svjedoči i činjenica da je taj lik stavio screenshot mojih tobožnjih veza na FT8 s postajom TN8K !!!
Istina je, naravno, dijametralno suprotna, JA SAM SAM NAPISAO JAVNO DA JE NETKO RADIO TE FT8 VEZE NA MOJ ZNAK, odmah čim sam to primjetio na ClubLogu !!!
I sad se ja trebam pravdati za postupke koje NISAM učinio, a odgovorne osobe HRS-a ostaju NEKAŽNJENE za činjenicu da, preko Martina, svjesno propuštaju i promiču neistine protiv mene ! Da živimo u pravnoj državi letile bi kaznene prijave ! Sudsko gonjenje bi bio logičan slijed. Ko zna, možda dođe i do toga, za sada trošim novce na liječenje supruge, pa ne ostaje viška...
Još dok je doktur bio na vrhuncu moći, govorio je poboćnicima da ne diraju Istru, da su posebni, različiti od nas, od ponašanja u društvenom sistemu , nadalje... Ja osobno nikada nisam napisao pogrešnu, lažnu, ili iskrivljenu riječ o njima, ali...
Rečemo mi u Dalmaciji : Nije ti postol na tu nogu !
Davorov otac Marijan, moj vršnjak, je dugo sjedio u IO-u HRS-a , bio je nijemi i poslušni dizač ruku, nikad ikakve inicijative.
Zamijenio ga je Uzdanica naša, vrli Hrle, koji je znao samo za sebe i svoj klub, i koji je svoj mandat zaključio velikim skandalom sa radom Marinka i QSL biroa. Prije toga je sudjelovao u nizu amoralnih i nezakonitih odluka IO-a.
Da zaključim, i Marijan i Hrle su (po)služili vladajućima, baš kao i SDSS HDZ-u, zadnjih cca 25 godina. Raščlamba je jednostavna.
S Davorom sam se dohvatio u javnom verbalnom duelu, dok mi je još bilo pripušteno pisati na HRS forumu. Dokazao sam mu da nije trebao dobiti sufiks UN, dokazao sam mu da je istarski lobi ishodovao svom meceni, mom prijatelju, Tadeju znak 9A1TA.
Ruka ruku mije, šporke obadvije. Isto to je radio predsjednik s Rusom, i niko nikome. Još mu je kćer QSL manager Rusu !
Javno sam bio protiv sufinanciranja derneka nabijeđenih kontestera u Istri, i o tome sam javno i službeno poslao prilog.
Ovo što oni sada rade su kriminalne radnje, sa samo jednim ciljem, da ocrne kritičare, na pravdi boga !
Neki dan sam pisao koliko su ti samozvani vrhunski kontesteri "šuplji", potvrđuju veze na eQSL, bez AG, znači bezvrijedna potvrda veze !
Za kraj, taj isti Davor baja forumskom čitateljstvu HRS-a o svijetloj budućnosti mladih operatora, baš iz Istre ! Moš mislit.
Nema ih u brzom kucanju, telegrafiji uopće, a netom objavljeni prijavljeni rezultati Zimskog kupa to samo potvrđuju !
55 logova, iz 20 klubova, iz cijele Istre 5 znakova, stare kvrge, od svih natjecatelja TRI ispod 30 godina ne iz Istre, nego iz cijele Hrvatske ! Moj, ni ičiji, komentar zaista tu nije potreban !
Odavno su pale sve maske , sva fabrikacija i štancanje nepostojećih operatora, kojih u stvarnosti nema nigdje. Ali, zato ih ima kada treba povući novce od HRS-a, ZTK, županije, ministarstva... To se zove, u hrvatskom jeziku, prevara, falsifikat, i u tome godinama učestvuju neki istarski klubovi, na čelu s frontmenom Uzdanicom. Davor i njemu slični, služe samo za vraćanje dugova mecenama, opravdavanje remote rada, nezakonitu prodaju znakova, laganje i varanje društva koje ih financira.
Sad bi ih i mi morali financirati ! Neka ih Ameri financiraju, ta ionako rade u njihovom interesu i cilju, ne hrvatskom !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja