Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Sun Jan 01, 2017 8:43 am

Fala jin, i Vama i Vašima svako dobro, puno zdravlja i mira želimo svim ljudima dobre volje...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Jan 01, 2017 3:05 pm

Sretnu, veselu i zdravu vam novu godinu želim.
Ovo je jedino mjesto slobodne riječi kada je tema radioamaterizam.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Jan 01, 2017 3:38 pm

BTW, Denis, zar ti nije upalo u oči da je predsjednika nominirao matični klub, uzdanica ušo u IO, RK OiV, sva tri kluba jednoznamenkasti broj članova ?

RK OiV dobija puno više sredstava od Grada (tortu reže ZARS) nego neki masovniji, aktivniji i sa puno više rezultata radio klubovi.
Uzdaničin klub muze HRS.

Nikom ne upada u oči ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Jan 01, 2017 3:57 pm

koliko tko u zagrebu dobiva, mogli bismo probati izazvati mahmutovića da nam kaže
vidiš da je tamo brz na obaraču prema marku i drugu Excelu :mrgreen:
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Jan 01, 2017 4:10 pm

Bio sam ja već stavljao link preko kojeg se moglo pročitati u lipu, koliko Grad daje, i za mrežu za opasnost, i za Festival tehničke kulture, i za ZRF, sve to moćnici iz ZARS-a "raspodjeljuju".
Ako ti je klub, ili oni koji ga vode, u nemilosti kod tih umišljenih veličina, onda ne dobiješ ništa !
Ja sam o tome pisao, nekoliko puta, zbog činjenice da su se iste stvari pojavljivale na nekoliko mjesta za tražena i odobrena (!) sredstva. Znači, sindrom uzdaničkog kluba, koji to redovito radi, nije njegov izum, ili patent, sad ne ulazim ko je to prvi počeo prakticirati, ZARS ili oni, svakako, 26 godina od završetka socijalizma, to, očito, još uvijek pali ! Žari i pali, na radio skali !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jan 02, 2017 6:06 pm

Naravno, skupština je javna. Teoretski može doći bilo tko. Nazočio je i Tonči Majica, 9A2BX, koji nije delegat. Potpuno legalno. Da je želio zabilježiti svoj dolazak prijavio bi se onima koji bilježe delegate (i goste) te tražiti da ga evidentiraju.

Dragi Emire, izborna skupština jest javna, ali se taj pridjev ne bi trebao prostituirati. Naime, ako je skupština javna, to ne znači wild card ili učešće s pozivnicom, za nepozvane.
Ovu spiku sam već slušao od komandanta Plastična puškica ; nije valjda da se napajate iz istih izvora ? I on i Tonći, kao i narečeni "drugi" član RK Đurđevac su tamo bili nepozvani, tj. neželjeni.
Stvar je osobne kulture i kućnog odgoja da ideš tamo gdje nisi pozvan, i ne predstavljaš nikoga.

Imam ja i za tebe pitanje, zašto su TRI puta češljali zastupnike i njihove zamjenike po klubovima, slali DVA puta vjerodajnice, i treće dali ovjerene na ulazu, ako u salu može svak ući nepozvan ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 03, 2017 4:15 pm

Valjda će Ivo sa primjedbom postupati i na nekakav službeniji način.
Adame, ja smatram da je objava zapisnika o glasanju na način da se vidi tko (ni)je i što glasao itekako transparentno. Ti ne misliš?
Možda se javi još ljudi sa sličnim problemom, za sada je to Ivo - možda se pretvori u niz.
Kome bi i zašto bilo u interesu i logici da na bilo koji način namjerno ignorira 1 glas (pa i da je 10 i 20 glasova Protiv), a onda to javno objavi, ja stvarno ne znam.

Još jedan, u nizu, dokaza kako nas drug Excel drži za budale. Podsjeća me na onu poslovicu da se tajkune ne pita kako je stekao prvi miljun ! Kurba je ona koja se jebala jedan put za šolde, i ona koja se jebala sto i jedan put !
Ovakvim elektronskim glasovanjima, bez ikakve kontrole, izglasali su novi Statut (koji samo cementira postojeće stanje), davali ugovore o djelu za Ljilju, nezakonito primali u stalni radni odnos.

Jedan, ili sto i jedan , dokazani slučaj je dokaz da skupština nije bila legalna , ma što gledatelj iz Lupoglava mislio o tome.

Nije demokracija za svakoga, onaj koji ne zna s njom, on je - siluje !
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 11, 2017 7:23 am

Dva mjeseca od izborne skupštine, drug Uzdanica se nije odlučio za novo konspirativno ime, Excel, ali i fantomski "program" nikako da se pojavi. Neki govore da se smrza, jutros u Pazinu, na minus 12, dok drugi da su na Pohorju, ipak je (pedagoški) zimski raspust. Do nedjelje. Ne dirajte lav(ice) dok spavaju.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 11, 2017 8:56 am

A jesan li lipo odma reka da je ovi isti ka i ona garnitura prije.Nisu se potrudili niti malo je "kozmetički"urediti da liči na nešto.
Isto G samo umotano u drugi celofan.Ne bolji nego drugi.Ja san ćutija da će to tako bit i osjećaj me nije privarija. :D
Navrime san kupija kristalnu kuglu sve po 8 u Kineza.I mogu vam reć da je odlična. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jan 11, 2017 9:14 am

Maloprije san radija ZL4YL, cura cipa telegrafiju na 7009 ka najbolji contester ! Ima samo 16 godina ! Otac jon je ZL2IO, mater ZL2YL, a sestra ZL2GQ. Na svojoj lokaciji oni ugošćuju i natjecateljsku momčad ZM4T ! Očito cura nije bila 5 dana na Zvjezdanon selu, čim cipa telegrafiju ! Kapa dolje...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK