Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a3z » Sat Nov 19, 2016 8:38 pm

barem imaju što činovnice u hrs-u čitat između kave i odlaska na tržnicu, kako vele oni koji su ih vidli
9a3z

Postby 9a2jg » Sat Nov 19, 2016 9:05 pm

Ma čitale bi one, časopis, u pdf formatu, samo nije napravljen.
E sada, da neko gleda HRS sa strane, kako časopis nije napravljen, kao planski i programski zadatak, osigurani novci, a predsjednik Nadzornog odbora veli da je sve u redu ?

I, onda odbiše moj prijedlog da se staroj momčadi ne da razrješnica ! A time bismo bili sve riješili. Alkohol je kuhao u možđanima !

Ali, to nije sve ! Na početku skupštine sam javno izrazio nepovjerenje u pristranost i poštenje Verifikacijske komisije, i tražio, da bar jedna osoba u njoj bude od onih koji ne misle kao oni, jer smo poučeni odsustvom kontrole tzv. elektronskog glasanja. Naravno, nisu me poslušali, na brzinu dali na glasanje sastav Verifikacijske komisije koji su ONI predložili ! Stvarno ništa nisu prepustili slučaju !
Double deckung, Zvonko Vujin.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Nov 20, 2016 6:57 am

Jutros slušam Radio Milevu, veliju da su se na sastanku IO-a u prošlu subotu donijele mnoge značajne odluke.
Članstvo, skupa sa mnom, može samo bacati grah trešnjevac (Lidl, 9,99 kuna), za saznati o čemu je diskutirano, i kakve su odluke donesene.
Jer tako vladaju od 2007.g. , evo već punih 9 godina. Satrapi radioamaterizma u Hrvatskoj !

A pijanci im produžili mandat !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Nov 20, 2016 7:26 pm

Znan san ja da ćemo doć do pecara. :lol: :lol:
A ja ću biti kao i uvik kratak i jasan G O V N O B I LO , G O V NO O S T A L O :!: :!: :!: :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Nov 20, 2016 8:02 pm

Čim me nema cili dan, odma neko sranje.

Kao što napisah u prošlom postu nema nigdi šta je sastančio IO, prije 8 dana, dva sata pred skupštinu, ali zato čitam zaključak novog IO-a, odmah nakon skupštine. Vjerovali ili ne, tamo piše, citiram,
3.1. Izrada softvera za evidenciju članova HRS-a (udruge i članovi - fizičke osobe)
Nakon kraće rasprave, a na prijedlog predsjedatelja jednoglasno je donesena sljedeća O D L U K A Sadržaj i oblik koji mora zadovoljiti novi softver za evidenciju članstva u HRS-u predložiti će Izvršnom odboru HRS-a Marija Sorić, 9A6PAX i Hrvoje Horvat, 9A6XX. Rok: do kraja studenog 2016.

Ja sam samouk i laik u računalnoj tehnici i softverima, i ZNAM da za to ne treba "novi softver", nego dobra volja, rad, i uporaba excell-a.

Ah da, Mark je izabran za dopredsjednika, valjda će im on dati smjernice...
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Nov 20, 2016 10:51 pm

Sve cekam kad ce jos nasu dragu ljilju optuzit da je izbrisala.software. kako li je prije sve radilo, a sada ne.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Nov 20, 2016 11:11 pm

Dobro nisu oformili Povjerenstvo za evidenciju ! A možda i jesu ?
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Nov 21, 2016 1:31 pm

"MALO NAS JE AL SMO GOVNA !" Najjači grafit koji san vidija u Splitu u tunelu Dobrovačke ulice.Godinama je pisalo na zidu.Ne odnosu se on samo na Splićane,naravno.
Nešto je trulo u.....

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Nov 21, 2016 1:59 pm

Dan poslin skupštine su obisili na HRS web naslovnicu dva spiska članica (klubova), za 2014.g. s brojem plaćenih članarina po klubu, i za 2016.g. sa stanjem 12.111.2016. bez broja članarina. To me čudi, jer taj podatak postoji, no, i ovako šture brojke mnogo govore. Nekad više govori ono što ne piše, nego ono što piše ! Nemali broj klubova nema OIB, što je pravno nemoguće. Ono što vladajući hoće izbjeći je , kao i sve ove godine do sada, istina ! Naime, u 2015.g. je bilo 25 klubova koji su HRS-u platili članarinu za svojih 1 do 9 članova !
Odgovorno tvrdim da su tih 25 klubova bili ciljana meta onih koji su htjeli osvojiti vlast, i osvojili je, jer su bili podložni svakojakim obećanjima, i u celofan zamotanih ucjenjivanja.

O čemu se tu radi ? Klub bez tri člana ne može funkcionirati, po zakonu, a bez minimum 7 osoba ne možeš zadovoljiti formu, a kamoli suštinu !
No, u situaciji kada Kandidata predlaže njegov matični klub sa 6 plaćenih članarina, tu razum prestaje djelovati. Cijela se priča tako posloži da se ide izokrenutom metodom, od posljedica, pa se onda kreiraju olakotne okolnosti, do počela...
Kada je nasljednike bivše vrhuške interesirao zakon ? Nikada, bar ovih zadnjih 9 godina... A iz te ekipe imamo predsjednika, zamjenika, i još jednog člana IO-a. Reko bi drug Honecker : Kontinuitet !

Četiri kluba sa jednim (realnim) članom, dva na papiru ! Ko koga jebe u ovoj tužnoj balkanskoj priči ?

Jučer sam bio na jednom krštenju. Jednom dobrom prijatelju, radioamateru, se krstio unuk. Bilo je tamo i drugih radioamatera. Neki mi vele : Ne talasaj !
Ja mislio da smo izašli iz socijalizma ; tako su mi i tamo (neki) govorili.

Kad pišeš, i kad ljudi prepoznaju istinu, tapšu te po ramenu. Kad treba braniti postignuto, tapšača nigdje ! Ostaneš sam, na čistini, svak od tebe pere ruke, a svak je imao (pomalo) koristi od tvog pisanja.

U nas ima poslovica, uvečer trista, ujutro ništa.

Biće bolje, neko viče, na istoku stare priče...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Nov 21, 2016 6:21 pm

Hrvatska je oglođana do kosti,prodana,opljačkana,izdana, ljudi na rubu egzistencije ka ja,na samom rubu a ovi ća su ga prešli kradu po dućanima ili su otišli u "obećane"zemlje.O kojoj svijetloj budućnosti se tu priča? Osobno sam REALIST a ne UTOPIST ! :roll:
Koja Arkadija,koji bakraći.... priče za malu dicu braće Grimm. :o

73,9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK