Meni noćas pašu stvari lagane

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Meni noćas pašu stvari lagane

Postby 9a2jg » Sat Jul 01, 2017 4:48 pm

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 09, 2017 6:05 pm

Za razliku od prva četiri izdanja toga festivala, ove je godine po prvi put dogovoreno da se travnjak makne prije postavljanja podloge za posjetitelje. Razlog tome negativna su iskustva iz prijašnjih godina kada je travnjak nakon višednevnog tulumarenja ostao u vrlo lošem stanju, ali i činjenica što ga sada mogu neoštećenog sačuvati. U klubu su se odlučili travu premjestiti na pomoćni teren.

Nakon 4 godine skrivanja istine od poreznih obveznika, i 4 godine mog istinitog pisanja, konačno su javno priznali da se svaki put, u te 4 godine uništio travnjak ! Ko ga je platio ?
Mi, ako niste znali, bez da nas je iko pitao.

Kompletan članak je na linku https://www.24sata.hr/sport/ultra-vlada ... aka-531692
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jul 12, 2017 4:56 pm

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmaci ... ga-svijeta

Jesu li ovo oni šta će u Kerumovu butigu na Brdima kupit zidarušu, i sest na zidić ?
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 12, 2017 5:16 pm

Eno triba milijarda i dvista milijuna kuna za mirovine.A love nema! Šta ćemo sad :?: :roll:

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a6r » Wed Jul 12, 2017 5:21 pm

Čuja san da iznajmljivači soba ne daju ispod 4 noćenja.Ne znam za koliko pinez.
A vidi ova dva majmuna bez majci u srid grada.Koja je mater ovo odgojila?

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 12, 2017 6:10 pm

Opet se vraćamo na Hvar, i na Đibu. On je lipo piva, da, ne moš bit i kurva, i svetica, sve po potribi....
Predugo se vabilo takve goste, takvo ponašanje, manire kakve ne upražnjavaju u svoju zemlju, da bi se to sad prilomilo priko kolina, početak akcije, 7/2017 !
Tipično balkanski, grezo, ubit, zaklat, proparat nožen, ako triba...
Prekasno su malomišćanske sredine shvatile da sa masovkama gube svoj identitet, i to prvo kroz viru i kulturu. Sad in je kasno. Poslin jebanja nima kajanja.
Tu spadaju i Split, i grad Hvar, i Stari grad, Jelsa, Vrboska, Supetar , Milna, Vis, Komiža, i deseci drugih mista.
U tim je sredinama klanjanje Baal-u (profitu) , odavno na prvom mistu, a kultura na zadnjem. Ovi svi, šta se sada čude, ka pizda na nove mudante, su licemjeri, koji u dubini duše znaju pravo stanje stvari, već godinama, ali, i šempja zna da je lakše plivat nizvodno, pustiš se...

U Splitu je predvidiva situacija na Kašunima dovela do usijanja odnose među ljudima, koji se tamo kupaju, od kad ja znan za sebe, i koncesionara iz Solina ! Para vrti, di burgija neće!

No, to je tek vrh ledenog brijega zvanog rasprodaja hrvatske obale, po načelu tko da više, a što je na djelu, od Istre, do krajnjeg hrvatskog Juga.
Za ovo se branitelji Hrvatske nisu borili.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 12, 2017 7:13 pm

Na ovu temu san napisa i Ivani Marković za Supetar.Odgovorila mi nešto bez veze. :roll: Ili se pravila luda ili pojma nema.
Danas san ženi reka kako je lipo bio ratnih godina.Nikoga po škojima,mislim na strance,samo naš svit i iz drugih dijelova LN.Milina.Moga si se u miru okupat di si tija,stavit 50 šugamani,niko te nije tira.E da se oće to vrime vratit.Koki,turizam je totalno iskvarija naš svit.
I razlinija.Jer nema više težaka koji su krčili puteve pa nije bilo požara ka danas naviše Mirac.Nešto maslina se posadilo ali nije to ka prin.Nema težaka više.Sve je to industrija.I taj turizam u Bolu je industrija.Izgubilo se ono autohtono,sve kičeraj,plastične škure.Bunje su samlili,gomile u drobilice,suhozide.Betonizacija,apartmanizacija.I neka zjapi prazno,nije mi žaj! Glad za brzo zarađenim novcem dolazi na naplatu.I pravo je.

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 12, 2017 7:28 pm

Dok je Mojsije iša na sinajsku goru da primi ploče sa Deset zapovijedi od Boga, izraelski narod se razuzdao, odao grijehu i opačinama, a od sveg zlata što su imali, istopili, i salili od njega zlatno tele, boga Baal-a. Njemu su se klanjali.

Apartmanizacija, ibicizacija, betonizacija, urbicidi, ekocidi, ULTRA-e raznorazne, slonići, žirafe, antilope, čak i Bambi, da bi što nevinije izgledalo ! Droga i Sodoma i Gomora, na svakom koraku. Služi se novcu, i on je svrha, ne normalan život. Mnogo toga je slično današnjim ponašanjima kao onima Izraelcima podno gore Sinaj.

Kad san ja to reka, u predizbornim sučeljavanjima, ovima iz SDP-a, koji podržavaju aktuelnog načelnika, onda su mi rekli da pretjerujem, da pravim od muhe slona !
Zato me i ne čudi šta ti gradonačelnica Supetra nije ništa odgovorila ! Ista Partija .
Dobro in je jučer jedan na forumu napisa, da, ako ne promijenu ponašanje, da ih na idućim izborima više neće ni bit ! Vele ti štete !

Ovaj cirkus sa koncesijama neće dobro svršit, a nije pošteno ni počeja ! Siti se mojih riči kad bude počelo dolazit do buboci, i razbijenih glava...

Srića moja šta san naučija plivat na Prvu vodu, na Marjan, tamo nema koncesije.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 12, 2017 10:33 pm

Zaboravija si spomenut kulu Babilonsku.I ona se srušila.Srušit će se sve ovo jednoga dana jer je sve to protivno Bogu i nemoralno.
Ne idemo mi prema boljemu već prema lošijemu.To ja stalno tupim ovoj mojoj hanumi ali ona to ne može razumit.I onda ona meni da ja širim negativne vibracije. :D A neće da uzme Bibliju u ruke ili štogod pametno.Gleda turske sapunice i onda mi prodaje pamet.Više ja znam kad spavam nego ona kad je budna.A vlaški tvrdoglava za popizdit. A mater joj je iz Milešine!Sve ti je jasno. Žensko je to,nije joj za zamirit.Ima doduše i žena koje mogu shvatit što ne mogu mnogi muškarci.Do sada sam samo jednu u životu upozna.Samo jednu.Očito su rijetke "biljke".
Srića iman sina pa s njim mogu već popričat malo dublje teme.Momak ima 21 god.,na faksu je,ima nešto inteligencije.Dobro povezuje stvari.Na oca je potega. ;)
A ne nego će na mater :roll:

9A6R
2750
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jul 13, 2017 7:26 am

Dobro si me nasmija, najranije, ali i podsjetija na jedan vic :

Skupija otac "kućni savjet" i govori dici : Nakon dugog razmišljanja, odlučija san da prodan vašu mater, ja već ne jeben, vi ne sisate, šta će nan... ?!
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK