Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Fri Apr 03, 2015 6:39 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ne-s ... 11228.aspx

O svemu sam pisao više puta, i na žalost, točno, predvidio, ovakav razvoj događaja. Jer kad je SDP prodao (poklonio) ovom silniku koji ne priznaje hrvatske zakone, supetarske hotele, počela je nova era bezakonja u Supetru. Ne poštuje se vjekovni put do groblja, svojataju se plaže, koje su javno dobro, grade se zidići, zidovi i objekti, bespravno, naravno.

Kad su novog gazdu malo cimnuli, onda je pompozno kupio i uručio radioklubu KV uređaj. O tome je doživotni predsjednik RK pisao na dugo i na široko u medijima. Ono što nije pisao je da je taj uređaj u njega doma, jer, citiram, "šta će to mulcima, oni bi to pokvarili".
I benigni RTTY contest, kojeg pokazuju svijetu kao "europski, vrhunski" se odrađuje iz vlastite kuće-
Boga ti , živoga, kad drugi uzdanički klub ima adresu na lokaciji predsjednika kluba, onda je logično da su i uređaji (pa i subvencionirani) tamo.
U trećem uzdaničkom klubu contest lokacija samo za uzdanice, tako i treba, zar to i ne stoji u (neslužbenom) imenu kluba?

Ima još, ali prišin na procesiju, čujemo se...

P.S. Čujen da se aktivira prijava zbog pranja novca.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Apr 03, 2015 1:30 pm

http://slobodnadalmacija.com/Split-%C5% ... fault.aspx

Prekršitelj , zvani mecena Radio kluba Vidova gora u Supetru.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Apr 19, 2015 5:09 pm

Zove me žena , jučer ujutro, iz Bola u D-12, veli, objavilo na Radio Splitu da će Radio klub Vidova gora dobiti danas vrijedno priznanje Nikola Tesla.
Priznanje jest, ali gubi na vrijednosti, kad vidih kome ga daše, koji nas je proglašavao "pijanim razularenim ustašama" ljeta 1991' , i koji nije učinio koliko crno ispod nokta za neovisnu Hrvatsku.
Lista njegovih grijeha je podugačka, i razumijem zašto nije došao u Zagreb, na skupštinu, da osobno preuzme Teslu za klub.
Nije mene moja dobra hanuma zvala da mi prenese vijest sa Radio Splita, nego da dometne da se ne potučem sa njime u D-12.
Ženo, mani me se, odgovorih ja, pa nije ovo ni izborna, ni ronilačka skupština, a on nije vrijedan da ja zbog njega šporkavan ruke.
Ja se i ne bavim njime, ima ko se bavi, i treba da se bavi.
Svak radi svoj posal.

Revers treba zaključiti sa dne 31.12. , MTS-a pokazati inventurnoj komisiji, a revers obnoviti sa dne 1.1. !

Borise, imenjače, pozlatila ti se ! Svaka ti dala, od Žitnića, do Mostara !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 07, 2015 6:18 pm

U skladu s naslovom posta, "udarna" vijest Radio Splita, i internetskih portala : Grad Split je darovao građanima 3.000 (TRI tisuće) besplatnih obroka, za dan Grada. Isti su podijeljeni u DEVET minuta !
Primjećeno je i masu furešta, a isticali su se Japanci, citat završen.

Bože mili, kad se furešti tuku za mukte spizu, kolika je onda u nji' kriza ? Možete zamislit !

Kad je prije dvi godine, jedan moj stari gost Talijen, meni reka da te godine neće doć u Dalmaciju, pitan ga ja a zašto ? Ma znaš, govori Pujiz, u nas je došla kriza, ne more se... Boga ti živoga, žvelto odgovaran ja, u nas je kriza od 45' , pa opet živemo, i gremo naprid !

Ne moremo se mi mirit, ni sa Japancima, ni sa Talijanima, Nijemce da i ne spominjen, mi smo daleko ISPRID njih.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 14, 2015 2:26 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/obja ... 19924.aspx

I, onda , njih oslobodilo obveze punog knjigovodstva, a organizacije Narodne tehnike, ako se zajebu, pa stavu u Statut da se bave i privrednim aktivnostima, moraju !
Objašnjenje je vrlo jednostavno, za Crkvu lobiraju pametni i učeni, za Narodnu tehniku - niko ! Osim šta Faraon opet lobira, kod samog sebe, da ide sa robotičarima u Kinu. Jedan put s radioamaterima, drugi put s robotičarima, najbolje da, kad umre, ga i sahrane u Podzemnom gradu, sa glinenom vojskom.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 21, 2015 5:37 pm

Veliki Rvati se busaju u prsa da imaju svoj Savez, a kad dođe stranac nema odakle radit na znak 9A0HRS ? Ili , možda, ima ? Iz privatnog stana uređajem Saveza ?

Mora san sam sebe citirat, iz mog posta od 16. prosinca 2014.g.

Čitan DXC, vidin radi čovik, zvani Frank F4AJQ, sa postaje ARRL-a, W1AW. Za normalni, uljuđeni, civilizacijski svijet, normalno. Kod nas nije, jer u Savezu nema uređaja, na krovu nema antena !

Odnija lipi 'java i revers i ukradeni beam. Dogorilo do nokata brajo...

A kad malo bolje vidin, šta će nan i uređaji kad nam časnik za vezu preporuča hamsphere ? To se ne može ukrast, a moraš i plaćat godišnje neki iznos. Tek toliko da se zna kod koga je kesa, i ko je gazda.
Opet ja neću dobiti odgovor na direkt PW0F , via OH2BH.
UDBA je naša sudba...
OZNA sve dozna...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jul 08, 2015 2:20 pm

Oni koji nemaju kratko pamčenje sjetiti će se kako se je 9A2JG vješalo na stup srama kad je progovorio o tome.

Znaju oni, predobro, navodio sam im pozivne znakove bez dozvole, samo u jednom natjecanju, u organizaciji HRS-a (!!!!!!!) njih 23, pojeo vuk magare.

Došlo iduće natjecanje, natječe se osoba koja je posljednja izašla iz Banovine, s pisaćom mašinom (Biser, Bugojno, i JNA inventarskim brojem), sa znakom, bez ikakve dozvole za rad, niko nikome.

U trećem, isti milje, sjedina, u plasmanu, a dozvole za rad nigdje.

Uzdaničkom klubu za treće mjesto Puki daje nagradu, svi plješću, samo ja javno upozoravao da, kad je natjecanje bilo, nisu imali dozvolu za rad. Niko nikome. Ja crna ovca, oni svi, ko fol, pošteni ?
Je , ka i kurba u đardinu.

Zato nam i je ovako.
Tonemo, sve dublje.
Jer nas ludi vode.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jul 08, 2015 7:33 pm

stoka sitnog zuba.
Daj ih sve u P.M.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 21, 2015 11:53 am

Izbjeglice iz našeg radio kluba, 4NA i 2FM, koji su sa sobom odnijeli i stanovite uređaje i opremu kluba, nemaju, prema HAKOM-u važeće dozvole za rad. A rade.
Radi i 2WT koji ima važeću dozvolu, ali sa uređajem koji je vlasništvo mog matičnog kluba, kojeg je on davno napustio, jer smo mu spočitali krađu klupskog Atlasa 210X.

Je se bratski gradski radio klub Marjan okoristija njihovin dolaskon, za popizdit. Zlobnici bi rekli da smo ih "ojačali" u negativnom smislu ! Nismo, sami su otišli. Baš kao i Tom 2AA, Nikola 2FW, Vedrana 2YL, i buljuk drugih, kojima su rad, red, i disciplina bili previše za svakodnevni, normalni, odgovorni, građanski život.

A di su honorari JNA, dok smo se mi već tukli s njima ? Valjda će i to jednog lijepog dana ŽDO odlučiti staviti u proceduru ?

Ima još...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 24, 2015 9:27 am

Čuja san se, prije pet minuti, sa mojim predsjednikon, pitan ga je li ko donija koji uređaj šta su odnili (ukrali), veli, nije niko. Znači, ne tangira ih. Računaju, ko je jamija, jamija...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK