Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue Dec 12, 2023 10:25 pm

Plan rada i financijski plan su davno napisani, treba još dodati stavku koja se tiče naših sredstava a ne sredstava odobrenih od HZTK i to je sve. Poslani će biti u skladu sa odlukom IO.

Ovaj izričaj druga Laureata ocrtava njegov lik i djelo u HRS-u. Oni pišu, oni predlažu, oni odlučuju ; zaista ne sumnjam da su se izvještili s "pokrivanjem" svih odluka IO-a, telefonski, poslije uvrste u zapisnik.
Nisu članovi HRS-a bedaci, svi vide kako funkcionira ta očita autokracija, drže nas za maloumne, a pametniji smo od njih. Nas jedino hebe što nismo kriminalci.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Dec 14, 2023 11:15 pm

Nakon prosvjeda članstva, HRS je poslao poziv na javnu raspravu o radnim materijalima, danas poslijepodne. Javna rasprava traje, po njima, 6 dana, do 20. o.m.
Koliko je meni poznato, protupropisno. No, nije to jedino protivno zakonu, u zadnje tri, četiri godine.
Počelo je, u interregnumu, bezvlašću i vakuumu, u kojemu su prodavani znakovi Amerima, a Stručna služba vrtila telefone da stupovi režima usklade svoje formalno stanje prema zakonu, plate članarinu, neki i retroaktivno. Stoga ne čudi da me je Ured za udruge grada Zagreba, nakon predočenja dokaza, uvjeravao da ih tužim, da ne mogu izgubiti. To je ruganje s penzionerima, koji su većina u članstvu HRS-a. Nikad nitko iz HRS-a, od Stručne službe, do izabranog vodstva, nije dao ni jednu kunu, ili euro, na sudovanje i odvjetnike. To redovito plaća HRS/HZTK, čitaj državni proračun, u konačnici. Zato "izabrani" i jesu bahati i osioni, jer je veoma lako, pače i zabavno, tući tuđim ku...m po drači. To su oni što su spavali u hotelu u F-hafenu, dok je sitna boranija spavala u šatoru.
Sad se posipaju pepelom, i kunu se u mlade. Samo, nisu pojasnili koje, Turke i Turkinje, Irce, Amerikance, Talijane, Francuze, ili Nijemce ?
I ono malo mladeži sa područja bivše države se rasturilo, ko bugarska skupština ! Progledali ljudi.I zadnji "argument" za remote-ludost je pao u vodu, ili balkansku baru, u režiji, organizaciji, i izričaju druga Laureata, Ulipa i (sadašnje) tajnice . A mislili su da ih je baš pošlo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 15, 2023 12:07 pm

Kako sam već pisao, stigle su QSL-ke sa 9A QSL biroa. U ova 42 mjeseca funkcioniranja pod vodstvom v.d. QSL managera, nikad više karata koje nisu za moj klub, ni za mene. To Zlatku nije svojstveno. A da, ipak, službenice nisu dale ruke ? ;)
Naravno da sam ih stavio u (nove) kuverte, i poslao stvarnim vlasnicima.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Dec 18, 2023 7:24 pm

Pohvaljujem ideju da se dozvoli autospotiranje na SSB-u.

Ovo napisa 9A6A. Ko o čemu, kurva o poštenju, vojska o skraćenju... Odavno nisam vidio ovoliko samospotova. To ti ga dođe kao da si na streljani s glinenim golubovima. A on, i bratija mu, to podržavaju. Tako i treba, mlade, odmah u začetku, učiti naopako. Onda se čudimo da nema rezultata ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Dec 21, 2023 3:20 pm

Ukupno, danas imamo 950.000 svinja i trend rasta.

A tko da proturiječi premijeru ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Dec 23, 2023 3:31 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/sre ... i_ostalo_d
Kad će registar u radioamaterskoj organizaciji i klubovima ? Kad će lopovi pred lice pravde ? Vječni reversi su isto lopovluk ! Oće i novi beneficirani uređaji završavat kod predsjednika klubova ? Kad će Jeftićeva lista ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Dec 27, 2023 6:20 am

Zove me sinoć prika iz metropole, da mi čestita Božić, i da proćaskamo... Veli on meni : Koki, pa zar ti nije jasno zašto su sami, svjesno i namjerno, napravili zbrku oko članarina za 2022, a tek slijedi novi balkanski lonac s uplatama za 2023. ? Iz jednostavnog razloga jer im odgovara muljanje s datumima uplata, i samim uplatama (naime, takve se često plaćaju iz klupske kase !) .
2024. je izborna godina, i već sada je na djelu izborni inžinjering, vidili prije 3 godine da uspijeva kod bedastog naroda, pa, kada je prošlo zadnji put, proći će i sada. Mostly.
Ni prije 3 godine, ni sada, ne morate čekati, nećete vidjeti, virmane izvršenih uplata s datumima uplata, iz prostog razloga što se s time manipulira.
Kad sam, prije nekoliko godina, javno napisao da je ovakva usluga vođenja knjigovodstva od strane HZTK preskupa, odmah sam im postao neprijatelj ! A samo sam rekao istinu. Čim knjigovodstvo nije transparentno, možebitni je predmet makinacija i muljanja, radi ostvarivanja, na prvi pogled nevidljivog, cilja.

Na kraju našeg razgovora, sugovornik me nasmija do suza. Veli on : Koki, da nisi više pisao o onoj kući u Vrgorcu, di je prijavljeno 80-ak građana BiH, koji su glasači na svakim izborima u RH ! Šuperat će ih adresa Dalmatinska 12 ! Atroke oni japanski kanistar od 5l, u koji stane 25 !
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Dec 28, 2023 2:58 pm

Novi dan, nova nafaka ! Slušan svojim ušima di tip radi na moj znak ! Ako je i od Balkanaca, previše je ! Morati ću instalirati snimač, i slati snimke HAKOM-u, jer ima puno bolesnika.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 04, 2024 8:47 pm

Radio klubova sa plaćenom članarinaom za 2023 g. - 60, zastupnika 75
Klubova glasalo 36 - zastupnika 45
Još samo fali koliko je članova članica platilo članarinu za 2023.g.

Dino, puno pitaš ! ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 05, 2024 1:15 pm

Znate zašto nema spiska plaćenih članarina HRS-u ? Zato jer se, kao i uvijek s istom rukovodnom garniturom, mućkalo i manipuliralo do zadnjeg dana ! Šteli se broj članica, neke se plaćaju od društvenih sredstava, i osobne i klupske, prema HRS-u, i to nije od jučer.
Nismo slučajno najgori u regiji po transparentnosti članarina, "prodanih" znakova, i svih ostalih vlastitih prihoda !
Politika kontinuiteta.

Pozivam vladajuće da podnesu članstvu izvješće, od 2020, do danas, koliko je tko uplatio, s nadnevcima uplata !
Prije će Sava početi uzvodno teći...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK