Nekoliko ljudi mi je jučer poslalo screen shotove kako se delaju veze za druge stanice ; nije nevažno da se koriste remote stanice u Hrvatskoj. Neovisni izvori su mi potvrdili da se dobar dio tih veza za druge znakove rade sa IZM-a RK Gomilica, sa Broćanca !
Znači, sve glasine sa kraja prošle godine, i početka ove, su se obistinili ! Opet je na djelu javno-privatno partnerstvo, kojega je inaugurirao drug Račan, a sprovode ga u djelo, i u tehničkoj kulturi, bivši komunisti i njihovi simpatizeri.
Kao operatori prednjače bivši kadar JNA , sve go Banjičar, tako i treba ! Ta neće dati nekom neukome da barata skupom opremom ?
A sve je bilo predvidivo, za one koji znaju. Jemen na 50 MHz, na kontinentu se ne čuje, a Dalmacija "ide" ! A zna se, po kartama JNA VPO, do kud je Dalmacija, do Pađena, da kuda će ! Znači, općina Sedramić, ili Gradac, svejedno, kotar Drniš, tako je bilo i prije rata. A lipo su govorili u HRS-u, u Perino doba, da nam Jemenci rade o glavi !
Javija mi se insider iz Supetra, veli, Koki kako ti jedini ne znaš, a mi svi znamo ? Šta, o čemu pričaš, kažem ja. O remote postaji u inkubatoru za pantagane na Vidovoj gori, pukne on. Prva što čujem, velim ja. On nastavi, to je tribala biti "bomba" za svečanu akademiju, u svezi proslave 48 godina kluba, ali je "procurilo" u javnost.
I onda se meni odvrti film, ta zar nije Radio Brač prodan Amerima ? Pa uske veze sa Waterman resort-om, opet Amer. A bez treće, ni bog ne pomaže, znači, ista meta, isto odstojanje. Naviklo brajo, na to govorno područje, i tu boju novčanica, pa ga moš jebat, tako je...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja