Koki,znaš da nisam lažljiv i sve što napišem je istina pa koliko ona teška bila.
Neću puno pisat jer san već pisa da mladi Hrvati ne vole duge tekstove,pa ću bit kratak.
Moj pok.otac nije odma ima svoj stan a kamoli kuću.Ka momak od 13 god.je iša u ZG na školovanje a stanova je u domu.
Kad se oženija,mater on i ja smo desetak godina bili podstanari na više lokacija.Čini mi se da je i tvoja priča slična.
Današnja mladež nema strpljenja,oni hoće SVE i ODMAH! I ako to ne ostvare nije dobro i nema šanse da će radit dicu.

A nema kruva bez motike.Ima ako se krade!
Nisu svi isti ali velika većina je ovakva kakvu san opisa u kratkim crtama.
Današnja mladež nije spremna na trpljenje,očekivanja su im prevelika,nerealna.U Hrvatskoj su slabije mogućnosti nego na Zapadu.Tako je oduvik bilo,i prije nego smo se i mi rodili.I Nikola Tesla je vidija koja je ura pa se ukrca za Ameriku.Da je osta u Europi,niko za njega danas ne bi zna! Jer ulaganja i rizici u biznisu u Europi nisu mjerljiva sa onima priko velike bare.
A kod nas je tako da ako ne varaš državu, ako ne radiš malverzacije,utajuješ porez,nema šanse da ćeš uspit.Tako je i u turizmu..sad smo u sezoni,pa spominjem.Mnogi love u mutnom.
Takav mentalitet nije oduvujek stanovao u bogobojaznom hrvatskom čovjku.Taj virus se proširio od 1918 pa na ovamo.Sa Istoka je taj virus prodra u Hrvatsku.
Danas ta naša mladež sluša turbo folk šund muziku.Namjerno san napisa muzika! Jer je uvezena priko Drine.
Svak sluša što mu se sluša ali po tom šundu se vidi i stanje (ne)svijesti tih mladih ljudi.Nisu oni ni najgori.Kad vidim što rade oni na Zapadu,po raznim paradama Sodome i Gomore,naša su mila majka.Ali i taj virus prodire i u Hrvatsku.
I onda se ne triba čudit prodrima sa Bliskog i Dalekog Istoka.
Govorilo se da je Bosna šaptom pala...sad ni Hrvatska nije daleko.Bez metka.