Nismo prijatelja još ni sahranili, ko će se javiti nego drug Goran ! Nepravedno sam nazvao pametnog Martina, "u svakoj čorbi mirođija", drug Goran ga je (odavno) šupera ! Nije mu do kolina.
Toliko pizdarija, nelogičnosti i netočnosti, u tako malom postu, može samo on ! Davno sam napisao, dok su još zlotvori dozvoljavali, da Goran ne postoji, trebalo bi ga izmisliti, staviti u libre, neka se generacije koje dolaze napajaju iz njegovih misli i djela.
Pokojni živi desetak godina u Zagrebu, drug Goran spominje Slobodnu Dalmaciju ! Malo je maka, ali, kako kaže kolega Reni, sve mu oprosti, jer se udarija u glavu ! Oprostija san ja njemu sve, odavno, samo zaboraviti neću nikad. On čeka tuđu muku, da bi pametova ? Ma di toga ima ?
Tamo san napisa desetak imena prema kojima je HRS bio maćeha, on ih ni ne spominje. Baš tako, pravilno druže Gorane, treba biti solidaran s vrhuškom, koji su te otkantali na izbornoj skupštini 2007, i od čega se još nisi oporavio.
Sad bi se (opet) uhvatio Kokija, poradi vlastite rehabilitacije ? Ne hvala, pročitana si knjiga, uhvati se druge žrtve.