Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Tue Jun 14, 2016 8:46 am

Čitam u Slobodnoj Dalmaciji o sprovodu oca Darija Srne. Crno na bijelo, niko iz Hajduka nije doša ! E, ali se zato, jučer, po portalima i novinama, moglo pročitat kako je bilo (mučno) prebrojavanje krvnih zrnaca devedesetih, kako su mu ocu pitali lovu da zaigra za omladinski pogon... Ono o čemu je , devedesetih cijeli Split brujio, sada, na kapaljku, izlazi crno na bijelo. Zna se ko je vodio omladinski pogon, zna se ko je pita i uzima lovu da nečije dite zaigra, zna se ko je onda, i sada, prebrojava krvna zrnca.
Ono što je meni, kao čovjeku, upalo u oči jest besramnost pojedinaca, koji su bili kolovođe brojanja krvnih zrnaca, da se pojave na ovoj sahrani. To znači imati obraz, bez obraza, dno dna.
Ne ponovilo se...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jun 14, 2016 9:16 am

Pok.je reka da mu je da i samo 10000 umisto 15000 kako mu je prvo rečeno.Govno a ne čovik :!: :x
Pišu tamo imena i prezimena.Takva gamad je i dovela Hajduka na nivo di se nalazi.Triba in zabranit ulazak na stadion i prostorije..to je najmanje ća triba učinit.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 17, 2016 7:31 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdzo ... 00301.aspx

Ovako piše Vojković, član našeg kluba. No , moram mu se usprotiviti, nije ovaj opisani model ponašanja svojstven samo HDZ-ovim ministrima, nego svima u ovoj Vladi ! Tek toliko da se zna.

Eto, u svom vijeku čuh i doživih dva pada Vlade. Godinama su nam tupili u udžbenicima povijesti o padu Vlade Cvetković - Maček, što je dovelo do najveće poznatih demonstracija na Balkanu, i odluci Hitlera da napadne Jugoslaviju. Poslije se pokazalo da mu je manjkalo upravo tih 6 do 8 tjedana da uđe u Moskvu i Staljingrad, prije dolaska ruske zime, i onda se okrenu pila naopako...

Ovo je drugi pad Vlade, a niko u Hrvatskoj ne likuje. Čudna mi čuda, nisu zadovoljni ni oni koji su je , od prvog dana, rušili, ni ovi što joj u finalu podmetnuše nogu. Znači, došli smo do dna.
Ako svi politički akteri budu održali riječ, a na Balkanu je svaki kopernikanski obrat moguć, već danas ide na Pantovčak 76 potpisa, i još malo više, sa legalnom inicijativom za sazivanjem novih izbora.

Jedino narod, a nikako ijedan političar (ili stranka) ima mandat uzeti sudbinu u svoje ruke. I, onda, ima ono što je zaslužio ; za što je glaso. Neki se opeku na ploču od špakera nekoliko puta prije no što ustanove da pametnija (koža) popušta.

Tako je i u HRS-u. Svi znaju da ništa ne funkcionira, ali vladajući, baš kao i Reiner, javno tvrde da sve radi, i ide svojim tokom ! I Reiner, i Puki drže svoju pastvu za budale kratke pameti, a što će im se, vrlo brzo, obiti o glavu.
Da citiram Bandinja : Ne ide se drugi put na rupu odakle te već jednom ugrizla zmija !

Nadam se da je to zapametilo biračko tijelo u Hrvatskoj, a i zastupnici HRS-a. Duže spavaju od Trnoružice, a kraljevića ni na vidiku...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jun 17, 2016 10:06 am

Nisam toliko naivan da u njihova sranja povjerujem.Od Tuđmana na ovamo SVE JE NAMIŠTENO.Svi "izbori" pa i ovo zadnje sa predsjednicom Republike,posli su to i brojke pokazale.I čemu onda puste tlapnje ko ima a ko nema 76 ruku? :roll: Kad se sve unaprid znalo i a sad se zna.Oni neželjeno dite koje isti nazivaju RH,što naravno neće javno nikad reć,kao vrući kumpir pribacuju jedni drugima priko osiromašenih domoljuba i istinskih Hrvata.
Kao pravi vampiri i krvopije isisavaju što se još može isisat iz državnih rezervi a onda će krenut na pučanstvo.Da budem precizan već i jesu,osiromašenjem,gašenjem radnih mjesta i na kraju ovrhama zbog neplaćenih kredita i računa.A onda se završi na ulici,ispod kartona kao beskućnik.
I kad mi netko kaže da je to slučajnost kao ono kopile iz Glavica jeba bi mu sve po spisku :!:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 17, 2016 12:46 pm

Dobar dan dragi partneri,

Nadam se da ste dobro.

Želela bih da vas zamolim za podršku u prodaji hotela:

· Sensimar Kalamota Island Resort

· Sensimar Makarska

· Sensimar Adriatic Beach

U prilogu ćete naći nove cene za sve periode, koje su značajno povoljnije, a novitet je da sada minimum boravak, u svim hotelima, u svim periodima 1 noć.

Cena u osmom mesecu za sva tri hotela je sada 70 euro po osobi, na bazi usluge All Inclusive.

Ukoliko vam je potrebna bilo kakva dodatna informacija, molim vas javite.

Srdačan pozdrav,

Ivana.

Ivana Krstajić

Sales Executive

Karisma Hotels & Resorts

Evo, dočekah mail, koji mi poslaše, na lepom srpskom jeziku, da te ceo svet razume, za prodaju kapaciteta hrvatskih hotela, na hrvatskom Jadranu !

Nisam pijan, ne badan se u žilu, i neman PTSP.

Prestrašno, mrtvi se branitelji okriću u grobovima...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jun 17, 2016 1:39 pm

Zato ja i govorin da se ništa prominilo nije.Nikakve veze sa Srbima to nema.Apsolutno.Problem je ovdje,u Hrvatskoj.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 17, 2016 8:39 pm

Onaj kvotiran mail mi je poslat, kao cirkularno pismo, iz Hrvatske, ne iz Srbije ! Ja poštujem kad neko piše svojim materinjim jezikom, tu nema spora, no kad pišeš u ime firme koja je registrirana u Hrvatskoj, i prodaje hotelske kapacitete na Koločepu, e, onda brajo, zna se ! Ali, nije kriva ona referentica prodaje koja mi je to poslala, kriv je sustav, koji je inauguriran razvikanim američkim diplomama na njihovoj školi u Dubrovniku. Odatle je počelo zlo, i iskrivljena mjerila vrijednosti, koji sumnjiva učilišta stavlja u istu ravan sa našim fakultetima.
I onda se nađu radioamateri koji svake godine tamburaju veze sa posebnim pozivnim oznakama u "čast" spomena na am. ministra trgovine Ronalda Browna. Šta sve neće učinit za šaku dolara...
Priča je malo šira, i dublja, ali ja sam je pojednostavnio...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 18, 2016 8:44 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ni-m ... 00552.aspx

Sve sam ovo ja pisao, dok je odluka o davanju škvera Debeljaku, još bila u procesu odlučivanja, samo jedan glas u polariziranoj masi se ne čuje, i nema efekta.
Dobio je TVIK u Kninu mukte, škver mukte, donacije države ne prestaju, on u blokadi, ali to ne smeta da dođe sa 25 metarskom jahtom u Bol na otvorenje WTA turnira, da se pokaže novopečeni tajkun, u svom svome "sjaju".
Kakvo smo mi društvo kad promoviramo ovakve, nauštrb poštenog rada ?
Ne čudi onda, najavljeni, "grčki" scenarij, odmah iza turističke sezone, ma kakva ona bila...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 19, 2016 8:06 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/spli ... 00699.aspx

Jedan od ova tri na slici financira uzdanički klub 1CIG. Ko te kruvon rani, ocen ga zovi. Onda moš mislit koje su političke i društvene orijentacije u tome klubu ! Moraš vozit za onin koji te 'rani !
I još je taj klub "izvršni organizator ZSM", za naše novce, naravno.

Onda se čudimo kakva nan je omladina ! Ko je usmjerava i "odgaja" još su i dobri...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jun 22, 2016 9:51 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pros ... 01425.aspx

Već viđeno. Žalosno od neke koja se nazvala predsjednicom svih građana Hrvatske !

O Oreškoviću ne treba trošiti riječi, umjesto da nezamjetljivo nestane, u sivilo, odakle je i došao, on ignoriranjem ovog dana samo pokazuje osobnu nekulturu.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK