Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a6r » Thu Feb 04, 2021 2:31 pm

Kad je Komesar instalira Martinu u Podravku i mi možemo dočekati bijeli dim iz D-12. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Feb 08, 2021 11:29 am

Učenik uvijek nadmaši učitelja. Tako je sada HRS forum sterilniji nego što je ikada bio ! A normalno da je tako, jer kad bi počeli pisati istinu, činjenice bi ih izbacile iz Dalmatinske 12 ! Ovako, podržavanje bezakonja, izigravanje zakona, otklon od amaterizma, nedopuštene aktivnosti, sve to buja zadnje dvije godine, a crescendo je u zadnja 3 mjeseca, tranzicije, prijenosa vlasti...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Feb 08, 2021 11:51 am

Samo da ne bude ka santa leda? :o :?
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Feb 08, 2021 12:53 pm

Dobra ti je usporedba, ono što obična raja vidi, čuje i čita je VRH ledene sante, koji je SAMO 2/11 sante ! Ovo što raja zna, i svjedoči, je dosta da ih se otjera iz D-12, onda samo možeš pretpostaviti što je sve sadržano u onih 9/11 ispod vode !
Podsjeti se kako se biraju splitski gradonačelnici, uvijek s maslom na glavi, bez učešća u DR-u, ukratko, osoba pogodna za manipuliranje, i provođenje svoje volje. Di su bili Pilat i Milin 1991. ?

Zašto se ne oglašava drug Milin u svezi remote stanica s naplatom ? Pa zato što je on naplaćiva 500 kuna za korištenje IZM-a u Broćancu ; Mojsa mi je priča, i nismo bili sami ! Capisci ? Atroke Cosa nostra !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Feb 08, 2021 1:45 pm

Kerum je reka da nije učesnik DR-a ali je on zato posla brata Juru. ;) A brat izgleda i je učesnik.Ljudi tako vele.Sanader Ivo je odoru hrvatskog vojnika obuka samo jedan put na postojavanju u Stobreču i više nikada.Za pok.Dragana znam di je bija od 1991 sve do kraja pa i dalje do umirovljenja i to nije tajna.Osim toga nije živ a o mrtvima sve najbolje.Ja znan di si ti bija i koliko a i ti znaš di san ja bija i koliko.A i drug sa Muzila isto sve zna.A nije član najmnogoljudnije stranke u Hrvata! ;)
Za 500kn je meni reka pok.Dragan ali i još dva živa RA iz "Marjana".Da nebi ispalo da se na pokojnog druga "vadim". I BTW,sa pok.Mojsom sam bija prisniji od svih vas zajedno koliko god da vas se skupi.Prema tome nije mi laga.Meni nije nuđeno nikad ništa,jer se ne uklapam u tu shemu,valjda zbog mojih uvjerenja ili mog podrijetla,ki će ga znati :?: :D I drago mi je da je tako. Ja 500kn nikad nebi da za to.Nebi da ništa.Nije u početku tija ni Doajen ali je popustija kad ga se "uvjerilo" da to nije drugarski jer se potroši nešto struje i ineta itd.
Ali dobro,svak zna što će i kako će.Svakome na volju.Meni niko ništa nije donira ni poklonija osim pok.oca i matere kad san bija mali.Je,i žena,na nju san vidiš skoro i zaboravija.Ona obožava naš hobby pa mi svake godine kupi neku sitnicu. :D

LP
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Feb 08, 2021 1:53 pm

Sve govoriš, ka Sveto pismo, ništa drugačije ni ja nisan pisa. Samo, uz to što je vješt manipulator, je i vješt lažov, ta argument za struju i INET mu ne stoji, DPZ-a mu plaća sve režije u CIG-u !

Da ne bude sve po njemu, meni su trojica iz Daruvara pričali (i nikada nismo bili sami !) da su "izabrani" iz vodstva kluba naplaćivali ostalim zainteresiranima, jer su oni, ko fol, kosili travu, a ovi drugi nisu ! U daruvarskom klubu je priča malo dublja. Meceni, koji je dava na tisuće kuna, u doba kad je bio Heard i Palmyra nisu dali ni pristupit. Vidiš da nije sve ni u parama ! ;) Nešto je i u 1991' !
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Feb 08, 2021 2:08 pm

Ima svega u naših Hrvata.Nisam član tih klubova pa me nije ni briga.Dok je Jozo bija doli,još je to nekako i išlo ali ni onda nije bilo bajno.Ja sam još u 90-im,odma iza rata njemu i Miki govorija za tečajeve.Nešto je bilo ali malo i ritko a poslin nikako.Onda se pok.Jozo razbolija i sve ošlo u ....Neznam odakle im lova samo za hladni pogon kluba koji je priko 2000kn na misec ! Nemaju 300 članova pa svaki donese po 100 kn na godinu. Ponavljam,nisan član ali se smin upitat,nije zabranjeno ne? Načuja san da financijsko stanje nije ružičasto i da neće bit lako izgurat ovu 2021.Mislim da svi klubovi mogu polako ključeve u bravu jer ova C-19 kriza se mora odrazit i na naš savez i onaj iznad.Ali ne i za one u kancelarijama!Oni su zadnji bastion obrane svugdi.Ja to svaki dan gledam.Radnika sve manje ali uhljeba sve više.Kako to? :? :o
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Feb 10, 2021 2:01 pm

Kakav je to predsjednik koji ne može narediti Stručnoj službi da objavi popis plaćenih članarina do 31.12.2020.g. ?
Možda neće, jer mu nije u interesu ?
Možda neće jer će "isplivati" pusti Amerikanci ?
Prikosutra je tri misec da Pilat i njegova momčad više nisu odgovorni, a 95% tih sumnjivih znakova je dobijeno u njegovom mandatu, ostatak od 5% u ovom nesretnom tranzicijskom periodu !
Ko je iz HRS-a zva za drugove Amere, telefonon u HAKOM da im "sredi" dozvole za rad ? Ajde, možda nije iz HRS-a, možda je od doma, a...? Već viđeno ? Ka i preporuke za druga Ranka ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Feb 19, 2021 1:59 pm

Dali je i kad netko, nakon što je ukinuta ta pristojba pokrenuo to pitanje pred HAKOM-om?
Nije, jer nije nekima u interesu da predstavljaju interese hrvatskih radioamatera na nacionalnoj razini.

Neka netko postavi to pitanje HAKOM-u pa da vidimo situaciju danas.
Ne čekajte "strčnu" službu HRS-a pitajte kao osoba sa imenom i prezimenom, odgovorno tvrdim da su pojedinci obraćanjem regulatornoj agenciji više napravili za boljitak radioamatera u HR nego stručna služba, to se i vidi koliko su se stvari promijenile, sve je to rezultat takvih prepiski.

Ovo je sve napisa 4OE. Njegovo mišljenje. Ja mislim drugačije. Mislim da je moguće, i da se događa da netko dobije dozvolu za rad, bez stanice, bez mjesta boravka , prebivališta, ili iznajmljenog kapaciteta, čitaj hrvatski, latinica, s falsificiranim podacima ! I što se onda dogodi kad zabrinuti građanin upozori izdavatelja dozvola ? Za sada, NIŠTA. Poraz pravne države.

Što se dogodi kad se prijavi da postaja koja ima dozvolu za emitiranje kao radioamaterska, emitira u komercijalnom najmu ? Za sada , NIŠTA. Poraz pravne države.

Što se dogodi kad za sve navedeno znaju vrhovnici HRS-a, IO, NO, časnik za vezu s tijelima vlasti ? Za sada, NIŠTA.

Loši momci vode 3:0.

Govorila je jedna stara, da je, prin rata, njena teta Roža imala kažin. Kad ni iša posal, nije minjala zanat, nego kurbe.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Feb 27, 2021 12:49 pm

Zove me sinoć prika iz Zagreba, veli : Znaš zašto njima nije pasa Vincek ka kandidat ? Ajde, prosvijetli me, velju ja. Zato šta nije umočija prste u nijednu teglu s pekmezom, odgovori on. Ja nastavih : Vidim da si znalac, de mi kaži koje su to vrste pekmeza, šta piše na teglama ? A, ima raznih vrsta, na jednoj naljepnici na tegli piše "pozivni znakovi", na drugoj "dozvole za rad", na trećoj "remote", na četvrtoj "YOTA", na petoj "članovi", na šestoj "matični klub", na sedmoj "javna rasprava", na osmoj "registar nezakonitih klubova", na devetoj "reversi", na desetoj "vokci", i, tu san ga ferma ! Fermaj za miloga boga, koliko je velika ta zimnica, nabrajat češ mi do prikosutra ! A je, skrušeno će on, mora bi uzest dobar sendvič, dok ti ja ovo sve pročitan. Ajde budi čovik, ostavi štagod i za drugi put.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK