Bez obzira što Koki likuje na svome blogu
Ovo on namjerno hoće uniziti naše skromne napore, na helifor forumu, zadnjih 11 godina. Neka mu bude, on to doživljava kao bloger ! Nema veze što ja nisam ni vlasnik, ni urednik, ni administrator, ni moderator.
Kad ima tako razvijene možđane, šta on ne otvori nešto, i ne piše 11 godina , dan za danom ? Od velike "brige" za zakonitost i demokraciju, "zaboravio" je da je ovaj forum i nastao kao krik vapijućeg u pustinji, krik zadnjeg Mohikanca, koji pokušava spasiti, što su njegovi istomišljenici uništili, u HRS-u, zadnjih 28 godina.
Prvo je bio samozvani odvjetnik Marinka, koji mi je, u više navrata prijetio, vrijeđao, lagao, podmetao, a sve zato što sam pisao odgovornoj osobi HRS-a, predsjedniku Pilatu. On odgovarao umjesto Pilata, a Mato ga "branio" po HRS forumu ! Znači, sva trojica su uvezani.
Drugo, našo se "braniti" Zlatka, a ja ga nijednom riječi nisam ni dotaknuo, a kamoli napao. Ali, taj isti Zlatko pripada onom istom ešalonu koji je dizao ruku da se stručna sprema pomoćnice tajnice digne na VSS, koji odbija vratiti izbačene s HRS foruma, koji je donio čitav niz amoralnih, i po zakonu dvojbenih odluka, od YOTA 2021, nadalje... I kad se ponovo kandidira, što je to nego povratak na staro ! Ili, se sa staroga nismo ni makli ? Sjaši Kurta, da uzjaši Murta ?
Ja neki dan napisah, da kad je nešto privremeno, onda se u toj odluci treba napisati i do kada je rok trajanja te "privremenosti".
Odgovor, možda, leži u odluci IO-a da se posuši članarina njegovih klubova za 2020. i 2021. ? Zna se kome se plaća unaprijed !
Znači li to da je ta "privremenost" najmanje do kraja 2021.g. ?
Mislim da budući izabrani predsjednik mora posjetiti i Vepric, i Sinj, jer mu posjet Međugorju neće biti dostatan ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja