by 9a2jg » Sat Nov 21, 2020 12:53 pm
Bože mili, koliko san se gluposti nasluša u zadnja 2-3 tjedna, nisan toliko u zadnje 4 godine ! Imam osjećaj da su svi ti sugovornici bili na Marsu, sad su ih teleportirali u Hrvatsku, i sad se čude svemu u HRS-u, baš ko pura dreku.
Kao što žena nosi 9 mjeseci, kobila 11, tako je i čir u D-12 morao imati protok vremena, da pukne, i sad nesnosno smrdi. A nije da nije bilo vremena, da se liječi, pa crna mast, pa ambulantni zahvat, nije se morala čekati operacija sa totalnom anestezijom.
Svi sugovornici , bez iznimke, su mi rekli da HRS-u treba dubinski reset, ne kozmetika, i novi, neokaljani ljudi, čistih ruku.
Na to sam ih pitao jednostavno pitanje : Znate li koliko je bilo ljudi ispod 40 godina na zadnjoj izbornoj skupštini ? Nisu znali, no bili su sukladni u izričaju da takvi nisu mogli ispuniti prste jedne ruke !
Možemo se mi slagati , ili ne, u krucijalnim temama, ali mi NISMO odgojili ni iznjedrili mlade ljude, koji će uskočiti na scenu.
Osim toga, oni su svjedočili mnogim negativnim procesima i aktima u HRS-u, tako da me ne čudi da su potencijalni i odustali !
Predstoji nam teška borba , sa Bastiljom, sa bivšom garniturom, s prastarim licima, koji bi htjeli da se samo oni slušaju, i da vode HRS iz sjene (ka i do sada).
Ne meže.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja