Kad penzioneri nemaju šta radit, onda udru po politici... Tako i ja jutros naranije, bogajen, i sve skidan, po pletenice, šta je lani koštala cila 9 kuna, sad košta 7,5 kuna. Krešimenat od 70 %. Mliko, šta je lani koštalo 5,99 sad košta 9,99, WC papir i ne spominjen, jer penzići nemaju šta brisat, poslin "obilnih" obroka, ma isto oću ; lani je isti paket koji kupujen, košta 19,99, sada 40 kuna ! Više od 100 % !
Ne mi ga da će rat ? Tek nan onda ne bi triba, jer bi još tanje srali.
Amo se mi vratit na našu omladinu. Jučer gledan na HTV-u, skupila se omladina, a bilo je i ozbiljnih ljudi, u Kumrovcu, isprid kuće voljenog maršala. Kamerman, kurbin sin, namistija kameru da stalno tuče u crni mercedes, koji je bija u kadru. U Umagu jedan, u Kumrovcu drugi, valjda nan to drugovi poručuju da smo onda vozili mercedese, a sad ništa ? Virujen ja u kuću sa Prisavlja, poslat će oni istoga kamermana do tri dana u Umag, kad krene štafeta !
Inače, kad smo već kod omladine, u moje vrime je omladinac bija do 18 godine, Nakon toga, pravac faks, ili posal. Ali, mi smo bili nazadni. Došli su nan Ameri, di je punoljetnost sa 21, pa nas uče kako je mladež do 25 ! Ali, ni to nije sve ! Drug Laureat, i pajdaši mu, stavili nagradu u HRS Kupu za najboljeg MLADOG do 30 godina ! Ovi su šuperali sve , i šefa i stanicu, i sto meteri pruge !
Potvrđuje se dalmatinska poslovica da, citiram, "jebeš oca i mater koji ne mogu svoje dite hranit do pedesete" !
Nema veze šta san ja sa 30 ima 11 godina staža, ženu i dvoje dice, ja san, očito, nazadan ?
Pogleda san neslužbene rezultate HRS Kupa. Omladinaca za na prste JEDNE ruke. Tako i triba, kad virujete u jednoumlje. Oću reć u ono šta izlazi iz uma JEDNE (odgovorne) osobe.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja