Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Sat May 09, 2020 7:46 pm

Trula građa, potopi se lađa...
Odgovorna osoba HRS-a se još nije očitovao na naš javni upit, zašto one dvije uhljebnice ne stavi u NAŠ prazni prostor na Jarunu ?
Umjesto tog očitovanja, oni puštaju "vijest" na 425.dxnews da se ovogodišnja YOTA neće održati, kako je planirano, ove godine u Hrvatskoj, nego da će se ista dogoditi 2021.g. !
Oči bode činjenica da to saznaju prije po bijelom svijetu, nego članice, i radioamateri u Hrvatskoj !
Nešto slično kao nominacija Ranka Boce, i podrška HRS-a... :(

Znači, stavit će se (ponovo) u financijski plan za 2021.g. odlazak 6 (hrvatski, latinica : šest) osoba u F-hafen iduće godine.
Pretpostavljam, iste osobe, poradi nanesenih duševnih i šoping boli, što nisu išli ove godine.

A , kako čujem, ne uplaćuje se nešto članarina. Štekaju prvo uzdanički i državotvorni klubovi, kao i inače, samo to ostatak članstva sazna tek na kraju godine, kao i do sada.

DMR repetitori se montiraju, OiV trlja ruke, ko ne bi kraj takvih budalaša. A što i ne bi, ko da plaćaju iz svog džepa ?

HRS traži podatke o mrtvima. Za žive nitko ne haje. Oni su samo bankomati vladajućima.

Često se upitam da li je predsjednik HRS-a pismen ? Jer, u 4 godine nije odgovorio ni na jedno pismeno, poslato službeno, redovnom i preporučenom poštom, i mailom ! Nije poslao ni jednu QSL kartu, posebne pozivne oznake, čiji je pokrovitelj HRS, a ON odgovorna osoba !
Ako javno prizna da je nepismen, sve mu praštamo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 10, 2020 8:48 am

Kako piše Glas Istre, na samom ulazu u Pazin, na velikom akcijskom plakatu, na kojem piše OSTANITE DOMA, osvanuo rukopis , crvenom bojom, DOSTA FAŠIZMA !
I to pišu Istrijani, kod kojih već odavno nema oboljelih, nema krize, i prvi gosti stižu od sutra !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 10, 2020 8:03 pm

Govori moj dugogodišnji susid, Dr. Šerić da ih je za sada 31 zaraženih na voljenom škoju.Bit će sve u redu,bez panike.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon May 11, 2020 7:15 am

Da su nas muljali, i otezali s rezultatima testova briseva sa Brača bilo je jasno od početka. To je sindrom "Vukovarska", vlast se boji opravdane reakcije građana kada grune istina u oči i uši. Ali, kad netko laže, onda se sam uplete u te niti laži, i sam dade odgovor. Dva dana su nas muljali s rezultatima 90 briseva, a sami su rekli da u jednom turnusu obrade 25 uzoraka, a ciklus traje 2,5 do 3 sata. Pučkoškolac je mogao zbrojiti dva i dva, i zaključiti da su se svi uzorci mogli obraditi, i rezultati znati nako prva 24 sata. Dokaz više da nas drže za maloumne, i stoku sitnog zuba.
Suma sumarum, otok Brač, 38 corona pozitivnih ! Po starom komunjarskom običaju, objavili su to sinoć, da reakcija javnosti bude "blaža".
Danas još uzimanja uzoraka, rezultati, bog zna kada, valjda kad im bude odgovaralo.

Ljudi su već počeli popizdivat, jer (opravdano) smatraju da su kažnjeni za svoje pokorno i poslušno ponašanje, shodno svim naputcima, a njima je sve gore!
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 11, 2020 2:57 pm

Danas se uzimaju uzorci od oko stotinu stanovnika otoka Brača a rezultate će se znati tek sutra.Daleko je taj škoj od Splita(50 min.trajektom) pa se ne stigne.Sramota i blamaža.Od kolpa u stroj stane 22 uzorka i za max.3.5h rezultat je poznat. :oops:
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 12, 2020 8:06 am

https://www.index.hr/vijesti/clanak/epi ... 82209.aspx

Komentar ove službene osobe je sramotan, to je najmanje što se može reći.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 14, 2020 9:10 pm

Kako je blamaža s QSL-iranjem u HRS-u odavna prešla granice Hrvatske, i poznata je i u regionu, sad je Goebelsov agitprop počeo širiti laži, s ciljem da obezvrijedi činjenice, i pokuša prikazati RK Split u negativnom svijetlu.

Najnovija laž je da su oni nama slali paketić QSL-ki ove godine, ali da se isti vratio, jer ga nitko nije preuzeo. To je notorna laž.

Istina je , a to sam i ovdje višekratno pisao, da smo SLUŽBENO odgovorili, DVAPUT, na upit kancelarije HRS-a, na okolnost tko je odgovorna osoba u RK Split za QSL-iranje, i na koju adresu tražimo da se šalje.

Kako je trenutni predsjednik HRS-a sve, samo ne i odgovorna osoba, on je, u tri prigode, pustio bjesomučnog psa sa lanca, u naravi bivšeg QSL managera, koji je, uz salve prijetnji, laži i podmetanja, napisao i da su mi slali QSL-ke na kućnu adresu, i da neće više !

I drug Laureat je godinama bio na čelu RK Kaštilac, a na službenim stranicama adresa kluba je bila njegova osobna, na Ravnim njivama, u Splitu, i nitko se nije uzbuđivao !

Osobno obiđem poštanski pretinac kluba , svakih 7 dana, no zbog corona virusa , fizički mi je, kao i ostalim mještanima, onemogućeno otići sa otoka, još 9 dana. Zadnji put sam bio na pretincu 18.3. Dan nakon je počelo sranje...

Da zaključim, (bivši) QSL manager NIJE postupao, i ne postupa, sukladno SLUŽBENIM dokumentima, koji su u kancelariji HRS-a.
Imam kopije istih koji to potvrđuju.

Posjedujem materijalne dokaze, da je ta osoba poslala paketić karata u prosincu 2017. , u 2018.g. ništa, početkom 2019.g. mini paketić, u naravi prst i pol debljine (horizontalno), u 2020.g. ništa.
Sve ostalo su laži, insinuacije, podmetanja, i mučki pokušaj opravdavanja dobijenih, a nezarađenih novaca.

Mi smo, i ove godine, platili, kak i spada, u I kvartalu, članarinu HRS-u, kluba, i pojedinaca, nismo dobili ništa.
No, u isto vrijeme se HRS forumom diče dobitnici kilogramskih pošiljki, koji nisu lani platili NIŠTA !

To više nije ni kriminal, to je fašizam.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 23, 2020 8:27 am

Ima već par dana, ne spavam dobro. Ukinuli Ultru ! Abonentima su poručili da in karte vride za dogodine ! Oće doseć tableta ?
9a2jg

Postby 9a4db » Sat May 23, 2020 9:55 am

Nemaš brige... evo poslali su kozu da slika po kiši i nariče za pijanim turizmom ala Ultra...
https://morski.hr/2020/05/20/neprepozna ... o-snizene/
Kad im napišeš da lešinare onda blokiraju :D
Zanimljivo je da je lik/urednik vlaj iz Šibenika a stoluje u ZG ;) pa od tamo piše "istinu" i "educira" pučanstvo.
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Sat May 23, 2020 1:09 pm

Ma nema brige, znam po dici, i po gazdama za koje su radili, šta su sve morali pisat, za zaradit koricu kruha. Da ne ponavljam tuđe misli, a neizbježno je, jer je sve rečeno, da se novinarstvo i žurnalistika, srozalo na najniže grane , od kada znam za sebe.

Kad sve razgrneš, raju su senzibilizirali za samo puki senzacionalizam, sve što nije takvo, ne vrijedi. Senzacija "vrijedi" , i ima rok trajanja do iduće. Kako ljudi žive, takve im vijesti i novosti pašu.

Ultra je došla kad je Zoki bija premijer, i aludiralo se na veze s nekima iz uže obitelji, ali se, isto kao i sa hidroavionima, brzo zataškalo. Ultra i sva ekipa oko nje, nije donijela ništa dobra , Dalmaciji i Hrvatskoj, baš kao i razulareni Englezi na Obonjanu, ili drogirano društvo na Zrču. Bol, Hvar i Vis su kolateralne žrtve, jer su se SDP-ovi i neovisni načelnici lako dogovorili s HDZ-om.
Upravo na štetu autohtonog stanovništva, kojima su donijeli nemir, buku, boleštine, i razorene prostore. Lokalna zajednica redovito ne zaradi ništa, jer su svoj cut dobili načelnici tih lokacija.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK