Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a2jg » Sun Dec 20, 2020 12:11 pm

Bilo je desetak poziva, referiraju se na moj prethodni post. Svi pozivatelji se čude, ko pura dreku, na što sam mislio. Ja, Hlebinac, mislio da je sve jasno !
Dakle, nema problema, drža san repeticije, evo sve što đaku treba !

Ponavljan stoput ispričanu priču. Navigava san, ka mali od kužine. Na prvi vijađ, došli u Rijeku, mornari me odveli u (stari) hotel Bonavia, na kurbe. Dali su mi samo jedan savjet : Mali, čin ulizeš, stavi šolde na kantunal, očeš jebat, to je nevažno. Ona će uvik odradit svoj posal, zato je i plačaš unaprid !

Od 2009.g. ponavljam isto, a ništa se ne dešava. I sada, kao zaglavni dijamant u kruni, u IO dolazi Puki, s kim je i počelo rasulo.
A mi i dalje plaćamo unaprid. Kako je i red kad su kurbe u pitanju. Samo što su kurbe profesionalke. Ovi koji nan uzmu šolde nisu.
Zato i ne odrađuju posal. Zato , braćo mila, ne spominjite više kurbe, one su za njih misaona imenica.

Čim verificiraju rezultate obećavan da se ovaj portal neće dirat u predsjednika tri miseca. Pod uvjetom da ne krši zakon, propise, pravilnike, i odluke koje su sami donijeli. I ne ponište nezakonite odluke koje je donio IO na odlasku, a amoralne su i nezakonite.
A kao ulaznicu za mandat, javno tražimo ono što zagovaramo nekoliko godina, spisak plaćenih članarina HRS-u s imenom i prezimenom, i oznakom matičnog kluba, s stanjem na dan 31.12.2019. i 21.12. 2020. Bez tog uvjeta, naša ljubav puca i prije nego što je procvala.
Kako reče Adam : Oće cveće i u vaše preduzeće ? Bilo bi nam svima bolje da ste njega slušali, a ne lažne proroke iz Istre.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Dec 20, 2020 12:23 pm

Od toga lika kojega na kraju fališ nikad QSL-ku nisan dobija! A posla ih barem 10 kom.Pametnom dosta.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 20, 2020 12:25 pm

Jesi od Emila,Iveka, Pukija, Željka, Rolanda, oba mu kluba...? Ja nisan.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Dec 20, 2020 1:04 pm

Pukija nisan ni radija !
Od Rolanda jesam.
Od CIG-a jesam,više komada.
Jesam i od CBM-a,više komada.
Od Emila neznam jel i njegov prvi susjed ne dobio već vido QSL-ku. :roll: Ako je netko ima,neka je skenira pa nam pošalje u E-mailu. :D Da je barem vidimo. :lol:
Neznam koji Željko? SRI
Ivek...MOŽDA 2HW? ne sićam se da smo ikada održali vezu? možda i jesmo.
Nemaju svi QSL-ke u mom i tvom bližem susjedstvu.Više ih nema nego što ima :!: A rade DX.I mene su radili,ja sam sve posla via buro,šaljem evo 35 god.Manji broj ih odgovori ali tako je svima!
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 20, 2020 4:11 pm

Mislim da me nisi shvatio.

Želim predočiti kako u određivanju NOVIH pravila i principa za 9A QSL-iranje u startu imamo u IO-u 3 nesklone osobe ! Polovicu !
U isto doba oni šutnjom potvrđuju svoju sklonost štancanju novih ugovora sa OiV-om, i sadnji DMR repetitora u svakom selu !

Nikad ne zaboravi da su Rolando i Puki bili u istom ešalonu dva mandata. Zlatko je jocker zovi za sve mandate.

Rolando je za Željka 3DVI napisao, citiram, "da je on dobar za lobiranje sredstava od HZTK-a" ! Zar nisu primili tajnicu s sličnom motivacijom, marketinški stručnjak, privući će sredstva ? Zar nisu napisali da će pomoćnica tajnice raditi na dobijanju sredstava od EU ? Niti je tajnica šta uprihodila za HRS od marketinga, niti joj je pomoćnica radila na dobijanju sredstava od EU, jer je to, u startu, bila laž. Pa nisu Hrvati baš tako glupi da ih moreš zajebat, po treći put, na isti štos ?

Oni bi organizaciju YOTA 2021, nisu u stanju organizirati prijem paketa od 2,7 kg koji leži u Zagrebu već TRI TJEDNA !
I onda mi ti pričaj o njihovim sposobnostima ! Ne bi in da za kupit vodu i struju na skale, u jednon portunu !
Ta skoro svi nemaju ni dana staža u realnom sektoru. Niti znaju posal, niti su ga kad ispekli. To tvrdim kao osoba koja je probala u životu sve, a imala privatan obrt 30 godina.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Dec 21, 2020 10:21 am

Ja sam pošteno napisa kako je.A TI SHVATI KAKO HOĆEŠ.To me ne zanima.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Dec 21, 2020 11:32 am

Pričamo o dvije različite stvari. Ti nabrajaš ko ti je posla, a ko nije. Ja, pak, pokušavam predočiti čitateljima da već u Povjerenstvu za izradu novog postupnika u QSL birou imamo osobe koje to ne zanima, a "amenovati" će IO, u kojemu ih sjedi pola što ne znaju za to ! Uvijek sudim grijeh, ne grešnika.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Dec 21, 2020 12:28 pm

Po neznam koji put ću napisat.Ne očekujem ništa puno bolje ni od ovog saziva HRS-a.Samo su se zarotirali.Opet isti iz pozadine vuku konce i postavljaju svoje marionete.Do lita će se sve vidit.Mogu i ja napisat 2 stranice ali izbjegavam jer znam da ljude zamara čitati duge tekstove.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Dec 21, 2020 2:23 pm

Nemamo mi kad čekat do lita, bar ja nemam... Ako bude išlo krivo, ove će forumske stranice biti pune...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Dec 21, 2020 3:38 pm

Moramo im dat onih 100 dana.
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK