Bilo je desetak poziva, referiraju se na moj prethodni post. Svi pozivatelji se čude, ko pura dreku, na što sam mislio. Ja, Hlebinac, mislio da je sve jasno !
Dakle, nema problema, drža san repeticije, evo sve što đaku treba !
Ponavljan stoput ispričanu priču. Navigava san, ka mali od kužine. Na prvi vijađ, došli u Rijeku, mornari me odveli u (stari) hotel Bonavia, na kurbe. Dali su mi samo jedan savjet : Mali, čin ulizeš, stavi šolde na kantunal, očeš jebat, to je nevažno. Ona će uvik odradit svoj posal, zato je i plačaš unaprid !
Od 2009.g. ponavljam isto, a ništa se ne dešava. I sada, kao zaglavni dijamant u kruni, u IO dolazi Puki, s kim je i počelo rasulo.
A mi i dalje plaćamo unaprid. Kako je i red kad su kurbe u pitanju. Samo što su kurbe profesionalke. Ovi koji nan uzmu šolde nisu.
Zato i ne odrađuju posal. Zato , braćo mila, ne spominjite više kurbe, one su za njih misaona imenica.
Čim verificiraju rezultate obećavan da se ovaj portal neće dirat u predsjednika tri miseca. Pod uvjetom da ne krši zakon, propise, pravilnike, i odluke koje su sami donijeli. I ne ponište nezakonite odluke koje je donio IO na odlasku, a amoralne su i nezakonite.
A kao ulaznicu za mandat, javno tražimo ono što zagovaramo nekoliko godina, spisak plaćenih članarina HRS-u s imenom i prezimenom, i oznakom matičnog kluba, s stanjem na dan 31.12.2019. i 21.12. 2020. Bez tog uvjeta, naša ljubav puca i prije nego što je procvala.
Kako reče Adam : Oće cveće i u vaše preduzeće ? Bilo bi nam svima bolje da ste njega slušali, a ne lažne proroke iz Istre.