Čovjek mora slomiti nogu, ili bar par košćica, da bi stigao obrazložiti svoje postupanje, kao nacionalnog QSL managera. Bolje ikad, nego nikad. Problem je što on, kao i vlastodršci u D-12, nas drže za nepametne, ili, u najmanju ruku, kratke pameti.
Po ne znam koji put, on piše da mu je QSL biro u stanu. On zaluđuje javnost tom činjenicom, a neće da kaže da je to bio NJEGOV uvjet za prihvaćanje te dužnosti ! Da su QSL ormari ostali u D-12, marketinški stručnjak, i dobitnica jubilarne nagrade su to mogle odraditi u radno vrijeme ! Ili, najveći dio posla. Baš kao što je to godinama radio Žika.
On "bombardira" RA javnost u Rvata "činjenicom" o 46,93 kg "Japanaca". Prizemna demagogija. Šta nikada nije napisao podatke o težini svih odlaznih pošiljki, kako u pojedinu zemlju, tako i u pojedini radio klub, koliko puta u godini, i kada.Već deset godina tražim, kao zastupnik u Skupštini, te podatke, nikad ih nisam dobio.
Istine radi, nismo ih dobili ni za djelovanja prijašnjih QSL managera. Stoga, njegova tvrdnja o POVEĆANJU obujma, je samo njegova, bez brojčanih pokazatelja, jer se nema su čime usporediti.
I nadalje odgovorno tvrdim da je prije rata bio veći fizički obujam prometa, a, sukladno prije napisanom, na žalost istine, nemamo su čime usporediti.
Uopće ne vidim nikakav problem u tempu slanja ili kuririsanja karata prema članstvu...svatko dobije svoje u optimalnim rokovima koje dozvoljava trenutno stanje.
Navedeno je vrhunac demagogije, jer je u direktnoj suprotnosti što Puki napisa u programu za 2009.g, pa od onda c/p svake godine. Podsjetiše ga mnogi na to, ali on ne haje. Ne haje, iz prostog razloga što ne doživljava radio-klubove kao stranu u sporu, prijeporu, ili kako hoćete zvati. Klub i pojedinci plate harač HRS-u, a ne dobiju ugovoreno, dinamikom kako je natureno, od strane njih ! Ne poštuju ono što su sami napisali.
I, riječ dvije o novcima. Jedini sam, u 9A, koji godinama piše da je naknada mala. Samo, za veću naknadu treba delati, onako kako stoji u partnerskom dokumentu, Programu za tekuću godinu !
Jest da je naturen, ali ni njega ne poštuju !
Pučkoškolcu ću lako dokazati da samo ja više dam novaca Savezu, direktno, i kao djelić para koji "izlazi" od kluba, nego iznos poštarine SVIH pismonosnih pošiljki iz HRS-a prema matičnom klubu, u jednoj kalendarskoj godini
Nije teško izračunat, jedna ili dvije pošiljke sa QSL biroa, potvrde o pozivnoj oznaci, i materijali za skupštinu. Ko koga onda tu hebe ?
Želim , kao i uvijek do sada , izreći nepobitne činjenice i informirati članstvo kako ovakovi neistiniti i vrlo zlonamjerni napisi destruktivnih pojedinaca ne bi stvorili krivu sliku stvarnog stanja
Ovakve se izjave ne bi postidio nijedan Agitprop, što samo pokazuje da nema stida ni srama priznati da je i on dio one vrhuške koja je dovela Savez tamo gdje je ! On piše o stvarnom stanju ! Zemljo, otvori se !
Sve čekam da se javi drug Gogo, glede
demokratije, kuririsanja, haosa...
Ja, jednom, napisa veš-mašina, on raspali puškomitraljezom po meni ko pokojni Joja na Kozari, ili Kroz granje i nebo...
Vrana vrani oči ne kopa...
Mala mi je utjeha što mi je i prof. Opačić , sa katedre za hrvatski jezik, zagrebačkog Filozoskog fakulteta, dala za pravo, glede veš-mašine... Crkni magarče, dok trava naraste...
Maškare svuda oko nas, ali pošiljke QSL-ki, uslugom Hrvatske pošte nema.
Optimalni rokovi, koje dozvoljava trenutno stanje...
Zemljo, otvori se !
Anarhija.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja