Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a2jg » Sun Oct 16, 2016 11:00 am

Više od polovice je i sada , u postojećem IO-u. Znači, onome koji nas je i doveo do ovdje bi trebalo dati povjerenje ! Čije ? Članstva kojeg su iznevjerili . Totalka !

Ne zaboravimo "pojačanje" te momčadi s Uzdanicom ! Sad će on, o antenama u raspremi i/ili na zemlji. Samo, imamo mi i za njega penicilin, bez brige.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Oct 16, 2016 8:04 pm

Nema se tu više što očekivati.
Čovjek je predložio sebe za predsjednika kao i svoj IO.
Sve dogovoreno, samo treba dignuti ruke i stvar riješena?
"Pitanje" u kojem je to nivou ovog foruma, ja ne znam, netko zna?

Teški defetizam, jer, u eri nepotizma, amoralnosti i bezakonja, pošteni ljudi su sami sebe uvjerili da je sve namješteno, i unaprijed dogovoreno.

Da li je ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Oct 16, 2016 8:45 pm

Znas na sta me pidsjeca ovo sam sebe predlozio.
Se sjecas kad se puki sam sebe instalirao u hztk?
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Oct 16, 2016 10:22 pm

U dogovoru sa Faraonom, za uzvrat je morao žmiriti na instaliranje Đukinog Saveza umjesto HRS-a. Dio dokumenata imamo...
9a2jg

Postby 9a3z » Mon Oct 17, 2016 5:27 am

Bilo bi ih zanimljivo procitati.
9a3z

Postby 9a2jg » Mon Oct 17, 2016 7:54 am

Sve je to već bilo objavljeno, "na parčiće", na ovom forumu, a u zadnje vrijeme se i neki pisatelji na hrs forumu pozivaju na njih.

No što je mnogo važnije jest ono što ne piše. On je uzmaknuo sa mnogo mjesta, prešutno, usmenim dogovorom, kako pričaju, gdje je "uskočio" Đuka, od festivala Tehničke kulture (legendarni Znam, hoću, mogu na ZV), rad po školama, kamp u Kraljevici, a da o Zvjezdanom selu ne pričam. Taj njegov Obrovac se navelike reklamira, a CB-eaši su gore, na lokaciji, 4 puta više u godini od radioamatera!
Sve to plaća HZTK, uredno, po prijavljenim i odobrenim programima. Da li trebam (ponovo) pisati da su im osnovne dokumente pisali (stari) radioamateri, a i neke programe. Za pare, naravno. Pisao sam i imena, nije tajna.

Znači, u temeljitoj razgradnji HRS-a Puki nije bio sam. Osim ovoga koji nema srama i stida, kandidirati se za predsjednika, ima ih lijepi broj.

Raduje što sve veći broj normalnih radioamatera otvara usta, i svjedoči istini, da je Kandidat oduvijek bio niškoristi i štetočina. Di su oči i uši predloženicima za NJEGOV IO HRS-a ? Mene bi bilo sramota.
9a2jg

Postby 9a7zz » Mon Oct 17, 2016 2:34 pm

Ništa meni nije jasno.Pa ako želite spasiti ovaj jadni HRS koji qrac se niste kandidirali.Tip se kandidirao i što sada?Druga je stvar što je bez obraza i nesposoban ali imaćete (ja NE ) onoga kakvog zaslužujete.
Baš je dobar naslov ovoga topica.
Meni da je bitan HRS ja bih nešto poduzeo.Ovako,dabogda se ugasio za sva vremena što se mene tiče.
9a7zz

Postby 9a2jg » Mon Oct 17, 2016 2:40 pm

Viktore, iz čisto praktičnih razloga, normalno je da potencijalni kandidat(i) bude iz Zagreba, ili okolice. To je milje u kojem ima dovoljno kvalitetnog kadra. Zašto se kvalitetan kadar ne natječe, to je jedna druga tema. Zahvalna, bez daljnjega, samo ne trpi forumski tip rasprave, preduboka je.

Prije par godina jedan je RA napisao da je najbolje sistem funkcionirao sredinom osamdesetih, kad je bilo predsjedništvo, i predsjednik, koji je to bio u punom smislu te riječi. Sklon sam i sam to svjedočiti.

Inače, šalu na stranu, članstvo NIJE zaslužilo trenutnog predsjednika, kandidata još i manje.
9a2jg

Postby 9a3z » Mon Oct 17, 2016 2:48 pm

Je!
9a3z

Postby 9a2jg » Tue Oct 18, 2016 6:25 am

Kaže vic da Bosancu lakše uđe metar u guzicu, nego cenat u glavu. Sudeći po poimanju i ponašanju u Savezu, ispada da je sastavljen od samih - Bosanaca !

Jer, sada, naglo, svi progledali, i tvrde da je elektronsko glasovanje bilo nelegalno ! A kada sam ja to jedini u RH tvrdio, onda san ja bija star, bolestan, PTSP, propuva... Sada, kad su uvidjeli stvarne mračne namjere postojeće vrhuške, da i 4 iduće godine imamo nesposobnu osobu na čelu, sad su se naglo osvijestili, i počeli praviti spiskove nelegalnih poteza ove nesposobne garniture.

Niko nije komentirao Pilatov post od petka, gdje on izrijekom kaže, citiram, "Prema informaciji koju sam dobio u četvrtak, u HRS nisu dostavljene druge prijave, ali postoji mogućnost da je netko od kandidata poslao prijavu poštom, tako da će se u ponedjeljak znati tko su sve kandidati za predsjednika."
To je jedan od dokaza da ne postoji tajnost rada tijela, nego je sve otvoreno, ali odabranima tj. onima koji su sastavni dio igrokaza, da ne kažem tragikomedije.

Podsjeća me na druga Gorana, koji je, u doba kada sam se ja kandidirao za IO, "pronalazio" podatke o mom radu i djelovanju u SRH, u arhivi HRS-a !

Pilat i Grubišić jesu dva lica, iste kovanice. Radioamaterski Janus. I jednom i drugom moral i etika su nepoznati pojmovi. Jedan bi se, bez kvalifikacija i rezultata rada, uspinjao ka mjestu predsjednika, drugome to , godinama i desetljećima, to ostade samo pusta želja.

Ali, baš kao i dvojica braće, koji su išli u Emaus, i ova dvojica čvrsto koračaju, ali u ropotarnicu povijesti.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK