by 9a2jg » Thu Nov 21, 2019 8:47 am
Malo, pomalo, svi su diskutanti došli "na moje". Naime, ja zagovaram već više od 10 godina, javnu objavu, na stranici HRS-a, spisak članova, s plaćenim članarinama HRS-u, S OZNAKOM PRIPADNOSTI MATIČNOM KLUBU ! Ja, za sada, nisam uspio. Zašto je to važno ? U prvom redu poradi spriječavanja kriminala s vrha, poglavito oko kvote za broj zastupnika u skupštini, a sve da bi vladajući opstali i ostali na vlasti još jedan mandat ! Dokazao sam, i naveo klubove, gdje su u "baznoj godini" imali preko 30, u nekima i preko 60 članova, da bi, nakon mog pisanja, i, kad više nije bilo bitno, spali na 20, i manje !
Posebne su kriminalne radnje, plaćanje osobnih članarina iz sredstava kluba, donacije, ili tutnute žive love u ruku. Da nemam dokaze ne bih pisao.
Proteklih desetak godina smo svi svjedočili o inžinjeringu, sličnom onom izbornom, da su neki lični operatori bili pridodati određenom klubu, samo da bi ovaj, vještom matematičkom radnjom zbrajanja, postigao što bolji, ili vrhunski rezultat ! Svi su znali, svi su šutjeli ! Zašto ? Jer su to upravo radili oni koji su dijelovi i temelj, ove i ovakve vlasti u HRS-u.
Ne moram se ponavljati da sam razotkrivao i mnoge "uvažene" RA koji su učestvovali a da nisu imali važeću dozvolu za rad, Od Goge , do Stjepka, sav moj trud uzaludan, nitko se nije ni osvrnuo na to teško kršenje propisa !
A što reći za one koji učestvuju a nisu platili članarinu, a takvih je dosta ? To je isto kao da mi stane auto na cesti, i ja zovem HAK, a nisam obnovio članarinu !
Već deset godina, od Kraljevice, naovamo, niz amoralnih, protupropisnih, i kriminalnih radnji, s istim akterima. I onda Damir Car & drugovi, otkriva toplu vodu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja