by 9a2jg » Sat Dec 19, 2020 8:29 am
Ja mislim da je čak i v.d. QSL manager shvatio da se članstvo konstantno dovodi u zabludu, službenim obavijestima, iz čega proizlazi golemo nezadovoljstvo.
Kao i do sada, nekome je QSL biro (Savez) majka, nekom zla maćeha. Ja se neću nikada spustiti na taj nivo da ga zivkam telefonom. Tragedija sustava je da sustav ne funkcionira. Moj paket sa QSL-kama stoji TJEDNIMA u pošti u Zagrebu, zbog, kako poštari kažu , "neuspjele isporuke" ! Meni je u tom paketiću 6 mjeseci rada ! Ako to odgovorni, u prvom redu QSL manager i predsjednik, neće da shvate, onda im zaludu kočoperenje na qrz.com da su radili sve zemlje.
Mogao bi još, ali čemu, od 6 izabranih u IO dvoje nemaju QSL-ke, a jedan ne šalje ! Od koga da očekujem razumijevanje ? Ne očekujem ga, jer su oni, ona tri majmuna, od kojih jedan ima ruku na očima, drugi na ušima, a treći na ustima, tematski neosjetljivi.
Ono što tražim jest usluga za unaprijed plaćenu uslugu. Taj jezik, valjda, razumiju. Ne prijetim, ali se bojim da će moj klub ponovo ustati s pravičnim zahtjevom, jer ne-davanje usluge za unaprijed plaćeno je kriminal.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja