Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a6r » Sat Oct 17, 2020 12:37 pm

Hebe se njih za sve! Oni dignu sidro i odu u Švabiju,Irsku.Sad je ova Korona sve to štopalao pa ne mogu.Moj sin odavno radi kad ima vrimena tj.kad nema predavanja,ispite.

Govori Macron da je ubojica profesora islamski ekstremist.Dobro mu jutro.On ka i A.P. bubne pa ostane živ. :roll: Ka da su Frnacuzi ebete? Ali nebi se on oglasija da taj profesor nije puva u njegov rog.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Oct 17, 2020 12:53 pm

Kaže poslovica : Vrati koko šta si pozobala !
Francuzi, kao i svi kolonijalisti, moraju trpit škure, nekulturne, neodgojene, bez volje i želje da se asimiliraju, a mora in dat općinski stan, zaposlenje, zdravstvenu zaštitu, školu za dicu, upis u vrtiće... Na vrj toga nije in baš drago radit, i svaki drugi ponavlja sintagmu najnovijih (ekonomskih) imigranata, "da su oni gosti, da oni ne moraju radit". Kad je to tako, šta nisu išli svojoj braći u Saudijsku arabiju, pa in bili gosti ? Neće, jer je rat u Siriji, Libiji, Iraku i Afganistanu, besramno i očito iskorišten za izvoz islama u Europu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Oct 17, 2020 12:56 pm

Govore da je taj momak ima 18 godina i da je rođen u Moskvi :?: :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Oct 17, 2020 1:03 pm

Reni, nema te zemlje u zapadnoj Europi u kojoj mladež muslimanskih korijena i vjere ne opstruira državne javne škole, taj se postotak penje i do 70%. Taj su problem prvi uočili Englezi, Merkelica je spiskala 30 miljardi eura, da bi na kraju priznala svoj i državni neuspjeh u projektu kulturne asimilacije. Tu mladež odgajaju hodže i imami, i , fala bogu, indoktriniraju po svojoj želji. Čak do 90% ženske dice ne ide nigdi, njima to "nije potrebno" ! Ovo sve pričam iz osobnog iskustva, stotine sati razgovora s Turkinjama, Albankama, i ostalim muslimankama, koje žive i rade diljem Europe, a kod mene su bili gosti.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Oct 18, 2020 8:37 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/kal ... ead_more_d

Ne volim ga, učinio je masu glupih poteza i izjava, ali ovo mu je svijetli trenutak. Dosta stvari što je izrekao su točne. Naročito ona o vođenju bolnica, o tome sam dosta pisao, da bolnice trebaju voditi manageri, a ne liječnici. Produbio bi misao, ni ministar zdravstva ne mora nužno biti liječnik, samo dobra kombinacija managera i političara. U zadnjih 30 godina smo "izgubili" pedesetak odličnih liječnika, a imali prosječne političare.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Oct 19, 2020 6:13 pm

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hr ... ne-1051809
Ovo je konstanta, politika mrkve i batine. Obećavali su to kao sigurno, prije dolaska Pompea, samo pročitajte tadašnje izjave našeg ministra VP-a !
Čim Vlada nije pristala na ucjene, povučeno je ono što su novinarima bili servirali kao "gotovu stvar" !
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Oct 19, 2020 6:33 pm

:lol: :lol: :lol: Nasmija si me.Neću moć ove godine u Jameriku. :D :D Kod nas u Jameriku kad čovik ima puno dolori,onda pošaje bratu za english kondut.
Ohhhh Yes ! ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Oct 19, 2020 6:52 pm

Reni, ja pamtim, možda malo (pre)dugo. Još kad su odlazili ministar Šušak, i doktur Tuđman, to se pričalo, kao, eto, samo što nije. Ja sam radio u Vladi, od 1998. - 2001, svake se uboge godine govorilo, "sigurno, ove, ili, najkasnije, iduće godine!" Pa i onaj dječak, iz bajke HCA, bi rekao da je car gol, odnosno da nas Ameri zaje....
Oni misle da je to nama jedini cilj i doseg u životu , imati njihovu vizu, ili ne. Ako hoću ići u SAD, i ako ne dobijem vizu, ja to poštujem, jer onda oni imaju neki jači razlog da mi je ne daju, ali mahati ukidanjem viza jednoj prijateljskoj naciji pred nosom, više od 25 godina, nije lijepo, pristojno, ni prijateljski.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Oct 19, 2020 9:16 pm

Kad san sa Domenicom priča o tim njihovim vizama i Hrvatima,govori on meni da i za Brazil i Meksiko Hrvatima tribaju vize. :shock: Tija je reć da i te države,koje su vukojebine za Ameriku, traže vizu za nas.Vidiš kako se našemu čoviku čim zađe za Perković omar prošire vidici. :o Zaboravi na rod, porod i korjene.Ne kažem da smo ti takvi ali nije da ih nema. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Oct 20, 2020 6:05 am

Svako seosko dite, ili iz maloga mista. gušta kad u dvoru ima murvu, smokvu ili žižulu, jer onda je on među frendovima baja, on ih poziva na cablo ! Ista ti je stvar s Amerima, oni misle da je nama njihova viza - promise land ! U naravi, to njima glumi mrkvu, šta cilon svitu mašu prid noson, a našima, šta glume političara u diplomaciji, dokaz njihove "uspješnosti" u karijeri.
Sporazum o dvostrukom oporezivanju se sklapa i sa zadnjom zemljom u svijetu, jer je to temelj kapitalističke doktrine ekonomije i financija, nema dvostrukog oporezivanja, ako si ga već jednom platio. Zato, sklapanje takvog sporazuma s SAD-om je nešto normalno, prirodno, što se samo po sebi razumije, a ne "uspjeh" naše diplomacije.
Hrvati su pameti iznad prosjeka, i sve, naprijed iznijeto, znaju, razumiju i komentiraju, i bez moga pisanja.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK