I još jedno slovo, da bi "mladi" mogli razumjeti ono o čemu sam pisao, i pišem.
Kako su se, inače natprosječno inteligentni Splićani i Dalmatinci, dali navući na tu foru o izdvajanju od svojih nevelikih plaća, foru zvanu narodni samodoprinos ?
Treba se samo vratiti nekoliko godina unazad. Hrvatsko proljeće. Jedna od parola je bila i vjekovni san Hrvata u Hrvatskoj, autoput Split - Zagreb. PR stručnjaci u hrvatskom političkom vodstvu su znali kako će lako ujediniti sve Hrvate u domovini ; oko ideje nedosanjanog sna, autoputa Split - Zagreb. Mudro su izabrali prvi spomenuti grad Split, a ne Zagreb, jer su znali da ako pridobiju Split i Dalmatince, da je posao riješen ! Tako je i bilo. Upisivali su svi živi zajam za autoput, mnogi su davali jednu plaću ili penziju bespovratno, drugi su otplaćivali mjesečno, nekoliko godina. Odabrana je najkraća ruta, ona iz Splita preko Bosne na Sisak, i onda za Zagreb. Tim putem bi se danas moglo stići za manje od tri sata ! Ali, i ona vlast je imala svoje muljatore, proizvođače magle, da ne kažem neku težu riječ. Sjedište konzorcija za realizaciju autoputa je bilo u sjevernoj Italiji. Nepovjerljivi su odmah počeli sumnjat, ali tko će se usprotivit političkom vodstvu, u naletu ? Nitko pametan. Progutala bi te noć.
Da skratim, napravila se dokumentacija, otkupila se zemlja, kojom trasom je bila projektirana cesta, kako u Hrvatskoj, tako i u BiH. Slom hrvatskog proljeća, pala Savka, pao Mika, a s golemim novcima upravljao račun u talijanskoj banci, Mediji su bili ušutkani da ne pišu o tome, a svi znamo tko je stajao iza toga, tko ih je i zašto trošio, i u koju svrhu. No, to je čisto političko pitanje, koje ja neću ovdje otvarati.
Političko vodstvo u Jugoslaviji i Hrvatskoj je bilo smislilo, nakon dobijanja kandidature za MIS 79, kako to financirati. Po istom modelu kao deset godina prije, uveli su samodoprinos za sve radne ljude i građane Splita. Pri tom nisu žalili riječi, citiram, "kako to sve rade za dobrobit naše djece i unuka!". Poanta je bila da će se to izgraditi ZA NAROD ! Naravno da su nas prevarili. Bez obzira na činjenicu da nam je svima Hajduk u srcu, to je, gledajmo hladne glave, jedan pogon, jedno poduzeće, koje radi za novce, i koje ne bi trebalo stati iznad zakona. Tako je u cijelom svijetu. Nije se bez veze Barcelona uvalila u goleme kredite da izgradi SVOJ stadion ? Predobro znaju da samo onda, kada su svoji na svome, mogu raditi šta i kako sa sredstvima rada. Da se ne dogodi da ULTRA uništi travnjak, Hajduk pokupi lovu, a grad Split od svojih novaca obnovi travnjak ! I to ne jedan put.
Ne plaća grad samo održavanje ! Plaća i Nogometnu akademiju ! Nisam vidio te igrače u postavi Hajduka, u neovisnoj Hrvatskoj ! Znači, mi dajemo novce za tu školu, a završeni kadar se, nakon školovanja, rasprši po svijetu, bez ikakve obveze prema gradu i Hajduku ! Imam i podatke, koji su BTW javni, uhvati me strava od tih brojki.
Upravo zato oni hoće "slabog" gradonačelnika koji će podržavati i produžavati to nezdravo stanje, tu agoniju. Zar ste zaboravili koliko puta je Torcida došla protestirat pred Banovinu ? Grad jamac za Hajdukove kredite ! Zašto ? Grad se , pod Sanaderom, odrekao jedne trećine zemljišta gdje je stadion, da bi Hajduk moga dignit kredit. Kredit prošao, Hajduk nije vratio gradu gradsku zemlju ! Udruga NH tvrdi da je Hajduk njihov ? Ako je to tako, onda je gradska imovina u privatnim rukama ?
Da privedem ovo mučno razmatranje kraju. Grad Split je u moje školske dane imao igralište RNK Split, igralište NK Dalmatinac, igralište Nade na Gripama, stari Plac.
Sad nemamo ništa, jer i ono šta imamo razni likovi tvrde da nije naše, a mi smo to skupo platili, i preplatili !
Još nam samo ostaje da nam se dogodi , ka u Supetru, da se za novce iznajmljuje za molitvu drugih konfesija, a da naša dica, mladež, omladina, kaj god, ne smije pristupiti.
Za to se nismo borili.
Ima još, ali, sveta Luca je, gren vidit je li ča donila... ?

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja