Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Sun Jan 17, 2016 9:32 am

Hebi ga, Viktore, ja malo sporije kopčam, godine... Sinoć sam gledao onaj domaći film Parada, o pederima i inima, i tamo čuo pjesmu za koju si ti stavio link ! No, samo oni misle da im ne može niko ništa.
Joj, što će pad bit bolan. Odgađanje samo povećava bol. A Bol boli.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Mon Jan 18, 2016 12:13 am

Koki,nisam ja stavio link na tu pjesmicu da oni misle da se to odnosi na njih.Ma kakvi.To ja pjevam njima.Nemaš pojma kako je lijepo gaditi ih,pričati i raditi protiv njih,i ono što je njima najgore,govoriti istinu.A ne mogu mi ništa.Ili ipak mi mogu??? E baš to!!! :lol:
9a7zz

Postby 9a2jg » Mon Jan 18, 2016 9:33 am

S zadnjim danom stare godine istekao rok za prijedloge nominacija za priznanja HZTK, u kojima bi oni, na silu, htjeli biti moderator, katalizator i usmjerivač.
Kao i proteklih godina, nikakvo prezentiranje javnosti o prijedlozima, tako da su im otvorene i slobodne ruke za kuhinju, kao što su i radili zadnje 24 godine.

Jer , kako inače objasniti da je u tom periodu RK Vidova gora dobio to priznanje dvaput, a njegov doživotni predsjednik jednom, samo zato jer su štancali rezultate i "dostignuća", i , jer su bili uzdanički klub koji se perfektno uklapao u shemu i stereotip modela HZTK.
Može se prijatelj Vincek ljutiti do Sudnjeg dana, ja ne sumnjam u njegovo poštenje, ali je fakat da na ovim prostorima vlada štela, već 24 godine.

E sad su oni na sto čuda, treba podijeliti Nikolu Teslu, koju su, pod pritiskom istinskih radioamatera operatora, resetirali, samo, nema ko, jer ovaj , i ovakav sastav IO HRS-a ne garantira nepristranost i poštenje.
Kladim se sa svakim, ko hoće, da ni poslije 15 veljače nećemo vidjeti spisak prijedloga.
Baš kao ni tijek elektroničke skupštine. Iskoristili su modernu komunikaciju, za još jednu, u nizu, balkansku ujdurmu, kojoj je cilj samo jedno, ostati što duže na vlasti.
Slijepci jedni, zar nisu vidjeli da to nije upalilo ni sa Faraonom ?
On je bar osigura pričuvni položaj u Sisku, koga je drža u fermi 24 godine, oni jedino mogu poć doma, grijat ženi, ili ljubavnici, guzicu. Neki čak ni to.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 26, 2016 4:09 pm

Ništa oktroirano vodstvo HRS-a ne nalazi za shodno informirati članstvo, ni zašto nije bilo informacije o skupštini, dva neizašla broja časopisa u pdf-u i jedan tiskani, koji su prijedlozi za priznanja HZTK filtrirani u kuhinji u D-12, kako se mulja sa rezlutatima natjecanja, zašto je Đuka nacionalni meštar za radio veze, a ne niko iz HRS-a, di su QSL-ke, i još mali miljun stvari.
Još bi tili da in mi slavimo obljetnicu HZTK od kojega nemamo ništa ! I di jedini u Hrvatskoj o tome progovorismo ja i Emir. Ka i uvik.

Zaključali su se u svoj atar, sami su sebi dovoljni, a radiooperatori se ionako sami zabave. Oni se, zvuči bogohulno, bave osnovnom djelatnošću. Toga nema na Dolcu, ni na krkanju kezmetine. Rakija mehka.
9a2jg

Postby 9a7zz » Tue Jan 26, 2016 7:19 pm

Ja samo znam da im je iz moga kluba,tj.kluba kojega sam član prošle godine bilo plačeno 26 članarina.Isto tako znam da će im ove godine biti plaćeno 5 (PET) !!!!!!. Mogao bi ih i nabrojati poimenićno ali naravno neću a od ostatka članova dobiće muda Marijanova.E pa sada neka računaju jer će omjer biti otprilike isti u većini klubova.Zašto bi im netko plaćao članarinu a nisu bitni nikome.90 % članova nema qsl-ku pa im naravno ne treba ni famozni biro koji radi po sistemu Mirka i Slavka.Ostalo ništa nemaju ni drugi pošteni članovi.Zato im nemojte platiti.Ono malo uhljeba i pokvarenjaka koji vire predsjedniku iz dupeta nisu bitni.Vidite li da se može i bez njih.Dapače!Ne diraj u govno jer onda samo više smrdi.Možeš gledati i pričati o njemu,tj.sprdati se sa njim ali ne približavaj se.Nije zdravo.
9a7zz

Postby 9a2jg » Tue Jan 26, 2016 8:20 pm

Ne jednom sam pisao da su upravo pojedine osobe iz D-12 sugerirale pojedinim operatorima i klubovima da plate jednu godinu, izvade dozvolu za rad, pa onda ne moraju plaćat iduće 4 godine, do vađenja iduće dozvole !
Osobe kojima se to dogodilo su me molile da ih ne imenujem javno, ali takvih je puno više no što ja za njih znam. Što možemo očekivat od Saveza čiji članovi sugeriraju muljanje, naravno, na štetu onih koji uredno pomiruju svoje obveze, više od pola vijeka.

Oni koji redovno plaćaju, nisu ARG-eaši ni čelnici Povjerenstava, koji te novce "pojedu", sramotnim odlukama IO-a, predsjednika, i programa rada za 2016.g. na kojeg nismo mogli utjecati, jer je kompletan tijek elektroničke skupštine nejavan, nepoznat, i, pretpostavljam, nezakonit.
9a2jg

Postby 9a7zz » Wed Jan 27, 2016 2:36 pm

Ma ne plačaj im ništa,ne budi lud.Pa što imaš od njih.Ništa!Biro???Jebeš biro,pa to je najlakše rješiv problem.Uzmeš qsl managera,toga barem ima i za male pare,manje će te izaći nego ta članarina a dobičeš sigurno 2x godišnje na kućnu adresu.Stvar principa.Radije 20€ manageru nego 15 lopovima!

izvade dozvolu za rad, pa onda ne moraju plaćat iduće 4 godine, do vađenja iduće dozvole !

Što se ovoga tiče ni to više ne važi.Znači ide ovako,to se već zna: ne platiš im nikako a dozvolu za rad vadiš bez problema.HAKOM je taj koji daje dozvole bez njihove glupe potvrde o pozivom znaku i članstvu.Samo je produžiš prije isteka!Ko hebe njih i njihovu potvrdu!
9a7zz

Postby 9a2jg » Wed Jan 27, 2016 6:26 pm

Viktore, mene stvarno ne može ništa, i niko iznenaditi. No, kada mi je peta po redu, neovisna, osoba, ispričala istu priču, moj mozak je shvatio jedno : Oni namjerno uništavaju HRS.
Pošto su nesposobni, shvatili su da ne mogu hendlati sa dvije tisuće članova, mogu, u vrh glave sa 200, ali 200 koji ne "talasaju".
Namjerno guraju pod tepih osnovno RA poslanje, održavanje radio veza, i sve ono što ide uz to , pa i QSL-iranje.
Četiri svjetske ekspedicije, u cca 2,5 mjeseca, na HRS forumu ni slova ! Ne samo što su ga sterilizirali, nego su ga obojili u ružičasto. Da još izlazi časopis, 70 % sadržaja bi bilo o izletima ARG-eaša.
Ovako, nismo dobili ni ono što su obećali za 2015.g. , i uzeli novce za to od HZTK.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jan 28, 2016 11:17 am

Ima puno visprenih misli Mao Ce Tung-a. Jedna od mojih omiljenih je : Pizda vlaži cili život, a nikad ne zahrđa.
Rekli bi majstori za veš mašine (sad će drug Gumeni) da se najviše kvari ona mašina koja redovno ne radi (vlaži).

Objekti, sagrađeni za potrebe aktivista Narodne tehnike Hrvatske se koriste manje od 5 % vremenskih mogućnosti.
Pet posto ukupnih sredstava za programe HRS-a se koristi za osnovnu djelatnost.
Manje od 2 posto sredstava koje članovi uplate HRS-u, dobiju "natrag" kroz uslugu QSL biroa !

Ta i takva vrhuška , koja promovira narečene pokazatelje je organiziralo tzv. inkognito-elektroničku skupštinu, kojoj niko živ ne zna tijek, zaključke, vjerodostojnost i zakonitost. Utjecaj i upliv članova na radne i planske dokumente - nikakav.

To još ima samo u Sjevernoj Koreji.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jan 29, 2016 3:59 pm

http://www.hamradio.hr/index.php?option ... Itemid=103

Trideseti jedan dan in je tribalo, trideset i jedan kolap in pa, da obznane tzv. rezultate glasovanja. Ko je bio nadzorni i korektivni mehanizam ? NIKO !
Primjedbe neistomišljenika nisu ni uzete u obzir, ka i uvik !
Mislite da je ovo demokracija?

Oli su radili cross-check možđana, 31 dan ? Ili, možda, birali celofan u koji će ovu sramotu zavit ?

Nismo stoka sitnog zuba, bez civikata.

I, pametniji smo od vas.

I nismo u magli...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK