Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Sun Oct 30, 2016 2:40 pm

Nisan nego doša sa mise, zvoni telefon. Javlja mi moj doušnik iz metropole, Jason Bourne, di su 4 KV uređaja vlasništvo Saveza. Veli, ovako je (pravilno) raspoređeno : KV manager, UKV manager, Hrvatski DX klub i RK Pazin. Odakle ti to, pitam ja. Od sigurnog izvora, iz jemenskog veleposlanstva, velju on ! Zna san ja da su Jemenci u pozadini ! Oće oni nas zavadit, naše bratstvo i jedinstvo. Triba to provjerit.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9A6TT » Mon Oct 31, 2016 9:50 am

Zasto mi se cini da je i koji KV uredjaj vise od 4. Po meni bi lista trebala biti duza ja znam za jos 3 siguno.
9A6TT

Postby 9a2jg » Mon Oct 31, 2016 10:28 am

Prijatelju, mi se stalno "kačimo" za ona 4 ICOM-a, slažem se da je lista duža, najmanje za toliko koliko si ti rekao. Meni je osobno nekidan jedan zastupnik rekao da će mi donijet na skupštinu dokument, iz kojeg je razvidno gdje su svi primopredajnici koji su bili u prostorijama HRS-a u D-12, plus lineari, plus beam. Ja slučajno znam za dio, gdje je završio, bez ikakvog dokumenta, ali čekam ovo, pa da skeniram i objavim.

BTW, u kuloarima sam čuo kako moćnici iz sjene "objašnjavaju" tu krađu, vele, to su bili stari, izraubovani uređaji !!!!!!!
Ja , u svom PPS-u koristim uređaje koji su isto godišće, bez problema, 35+ , i nema te ekspedicije koju sam čuo, da je nisam radio, i bez beam-a.

Interesantna je i priča kojom su vladajući htjeli uvjeriti jednog od kandidata za predsjednika HRS-a, kad je samo spomenuo mogućnost vraćanja beam-a na krov u D-12, ako postane predsjednik.
Odma su se digli na zadnje noge, s "argumentom" da je od onda rekonstriuiran krov i krovište, pa da bi to bilo sad nemoguće ponovo stavit !
Ako je rekonstruirano krovište, onda bi sad bilo samo lakše i sigurnije montirat, po zdravoseljačkoj logici.

Inače, na krovu je osim beam-a bila i KV vertikalka DX3B, i UKV vertikalka Ringo ranger, obje proizvedene u Tehničkoj radionici Saveza, i koje su, kao i beam, radile besprijekorno.

Čekam privolu iz HRHB da objavim gdje su završili donirani agregati. Pomalo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9A6TT » Mon Oct 31, 2016 11:31 am

Cekaj cekaj. Oces reci da su oni ICOMi stari izraubani uredjaji. Meni izgledaju novije od mog TS450s.
Ko ih je izraubao toliko?
E DX3B cudo od antene imam i ja jednu koju sam dobio od prijatelja iz Koprivnice s njom sam skupio za dvoslovnu pozivnu.
9A6TT

Postby 9a2jg » Mon Oct 31, 2016 11:42 am

ICOM-i su relativno novi, oni su ih dilali između sebe, ko fol za RMZO koja ne postoji, i koju DPZ i DUZS ne poznaje i ne priznaje, ali je njima "pokriće" da pojedinci drže odličan uređaj doma !
Ne mora iz kućnog budžeta krnut 7 do 9 jezerač, svađat se sa ženom. i ne poć godinu ili dvije na more. Ili u planine, jer tamo nema zime !

Uređaji koje su oni proglasili "starim" su oni koji su bili u PPS-u, u prostorijama u Dalmatinskoj 12 , FT277, FL2277, phone patch, transverter, modem za RTTY, FT 221R, i mnogi drugi...
Antene su odnijeli "elitni" drugovi na društvenu (čitaj rvaski, latinica, svoju, privatiziranu) lokaciju.

Interesantno, da i Kandidat u svojoj pristupnoj dokumentaciji za kandidaturu "priznaje" da ih (njegova firma!) DUZS ne priznaje i ne poznaje, ali da će se ONI (!!!) okrenuti lokalnoj zajednici i županijama!
Samo još jedno pokriće za imat društvene uređaje na privatnom korištenju.
Zajebavaju cijelokupnu hrvatsku radioamatersku zajednicu !
9a2jg

Postby 9a3z » Mon Oct 31, 2016 3:32 pm

Koki, malo previse ispitujes.
A malo previse vec i znas.
9a3z

Postby 9a2jg » Mon Oct 31, 2016 4:04 pm

Denis, Boga mi, kad bi ja bio Kandidat, i , kad ne bi htio da ljudi glasaju za mene, onda bi napisao pristupnu besjedu baš onako kako je on napisao !

Totalka, po svim točkama.
9a2jg

Postby 9a3z » Mon Oct 31, 2016 7:01 pm

Zato mu u Dalmatinskoj 12 neće dat govorit. Scenarij poznat.
9a3z

Postby 9a2jg » Mon Oct 31, 2016 7:21 pm

7. Utvrđivanje liste predloženih kandidata za izbor predsjednika Hrvatskoga radioamaterskog
Saveza i izbor predsjednika Hrvatskoga radioamaterskog saveza

Evo ti c/p točke 7. Dnevnog reda zasjedanja izborne skupštine ! Gdje ti vidiš da piše diskusija o kandidatu ? Nigdje, isto tako za IO, isto tako za NO ! Šta onda zovu ljude ako ih spriječavaju da u skupštini, najvećem tijelu krovne udruge, kažu što misle o predsjedničkom, i ostalim kandidatima ?
Jel nas zovu da nas bude na broju ?
Automatizirana glasačka mašina !
Ko nabije, taj dobije.
Ko je navuko više "svojih" u prizemnu salu u D-12, taj sakuplja harač iduće 4 godine ?

Ma jel samo ja vidim u ovoj državi da je ovo teška štela, i navlakuša ?

Mislija san sest kraj tebe, Denis, ali morat ću opet sist kraj gospon Vide, da mi otvori oči, i pokaže na horizontu svijetlu budućnost. Znam da će tu gestu popratit riječima : A , zakaj Koki samo ti vidiš sve crno ?
Normalno da on ne vidi crno, kad pije bilo, i to sa Radajnerom, tzv. škropec.
9a2jg

Postby 9a3z » Mon Oct 31, 2016 7:42 pm

Nema ljilje, nece bit ni lisnatog.
9a3z

PreviousNext

Return to PHRK