Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue Aug 04, 2015 9:14 pm

Već su makli oba nova Franjina posta. Mogu oni brisati, do mile volje, poruka je poslana, i ori Balkanom , "I tebi se bliži kraj nosonjo!"

Veselje se širi na sve strane, sad slobodno po zemlji idemo,...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 05, 2015 9:49 am

Kako ka kurve muče, pobočnici Pukijeva režima, neka odma iskidaju spomenice Domovinskog rata, i izbrišu ratni staž, jer pljuju po suborcima...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Aug 05, 2015 5:40 pm

A palačinke :?: :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Aug 07, 2015 3:26 pm

Neka mi netko objasni koje su to HRSove strucne sluzbe, tko ih sastavlja, od kojih ljudi i prema kojim kriterijima?
Ovakvo arogantno neznanje bahatog UKV menadzera je sramota i ocekujem njegovu smjenu po hitnom postupku.

Kakvo rukovodstvo, takvi i manageri.
9a2jg

Postby 9a7zz » Sat Aug 08, 2015 11:17 am

Eto što njih par slobodnomislećih napraviše.Bajni i sveznajući UKV rukovodioc podnese ostavku.Sada će nastati totalni mrak u radioamaterizmu jer on je bio svjetlo na kraju tunela.Šteta koja će nastati njegovim odlaskom sa funkcije će biti nenadoknadiva ;) .A vi samo slušajte glasine o osipanju članstva :lol: :lol: :lol: to nikako ne može biti istina.Ljudi su totalno ludi kada im se uskrati mogućnost financiranja nekoga ili nečega,pogotovo ako ne moraju ali oni eto,baš hoće i hoće davati lovu mufljuzima.Za izlete,za ARG,za kupanje,za šetanje po Dolcu,za jubilarne nagrade,za bajni qsl biro ..........Hoće hoće,kako da ne.Eto ja ih znam barem 30-ak u krugu od isto toliko km koji su totalno ludi i jedva čekaju ožujak 2016.da isprse lovu za članarinu.Kada bi se zajebavali.Alo mufljuzi i ostale uzdanice,shvatite,vaše vrijeme ističe.Polako ali SIGURNO !!!
Jebote,zaboravio sam.Ja ustvari njemu ne vjerujem da će dati ostavku dok ne vidim crno na bijelo i sa pečatom.Ako nema svoga onda barem od HAKOM-a. ;)
9a7zz

Postby 9a2jg » Sat Aug 08, 2015 7:05 pm

Javija se "pametni" Martin. Šta se moglo od te pameti i očekivat, nego ode tom satrapskom režimu. Glavna mu je baza "da su to izbačeni sami tražili" ! Da ga nema, tribalo bi ga napravit ! A da pokoljenja ne ostanu uskraćena za takav um, predlažem kloniranje, a la Dolly, ili , barem, smrzavanje sperme, za neka "bolja" vremena.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 09, 2015 11:40 am

Vidimo da je HRS usmjerio svoj rad sa mladima i najviše se novaca gura u ARG. Osobno to smatram pogešnim pristupom, ali ajde, ako je većina za to - neka bude ARG način kako privoliti mlade u naš hobi.

Adame, totalka, wrong ! Nije točno da je većina za to, nego minorna grupica terorizira one koji su se okupili u HRS zbog OSNOVNE djelatnosti, piju im krv, i pozobaju (skoro) sva financijska sredstva .

Točno se zna, ko stoji iza toga, po imenu i prezimenu, ulupali goleme novce, već osmu godinu, a bez rezultata, da im guzica vidi puta, te da se starkelje slikaju za HRS naslovnicu, i putuju okolo o našem trošku.

To je ta ista grupica koja je na IO-u izglasala poticaj (ko da su OPG, Bože mi prosti) za održani tečaj, gle čuda, taman kad su završavali tečajevi u uzdaničkim klubovima.

Od početka, do kraja ove garniture je sve teška ŠTELA, što bi ljuti Ercegovci rekli. Rojs je za njih kindergarten.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 10, 2015 4:59 pm

Naime, prema prognozi Državnog hidrometeorološkog zavoda u sljedećim danima potreban je poseban oprez pri izlaganju suncu i toplini u Riječkom, Splitskom i Dubrovačkom klimatskom području gdje nastupa velika, a od četvrtka se očekuje i vrlo velika opasnost od toplinskog vala na zdravlje ljudi.

U danima opasnosti nastupa toplinskog vala važno je izbjegavati direktno sunce između 10 i 17 sati, piti dovoljno tekućine, vodu ili nezaslađeni čaj, pića bez alkohola, nositi laganu zaštitnu odjeću i obuću.

"Starije i djecu ( i kućne ljubimce) važno je ostavljati bez nadzora na suncu. Jedite laganu hranu bogatu vodom, svježe voće, povrće i juhe", stoji u upozorenjima.

Naglasak je na činjenici da "starije i djecu važno je ostavljati bez nadzora na suncu" !
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Aug 11, 2015 6:38 am

Jasno je da se protiv nas, koji vodimo ovaj forum, od samog početka, vodi specijalan rat. Jučer primljeni mail je još jedan, u nizu dokaza, koji govore u prilog tome.

Oprosti što ti se javljam ovako. Otputovao sam u Turska, i moja torba, u kojoj je bila putovnica i kreditne kartice su mi ukrali. Veleposlanstvo će mi pomoći i dozvoliti mi da letim bez putovnice, samo moram platiti kartu i podmiriti račune u hotelu. Nažalost, do novca ne mogu doći bez kartice. Kontaktirao sam banku, ali treba im još vremena da mi naprave novu karticu. Mislio sam te zamoliti da mi posudiš nešto novaca koje ću ti vratiti po povratku. Treba mi 2.000 eura da pokrijem troškove. Moram biti na prvom sljedećem let. Mogu ti proslijediti detalje o tome kako vi možeš slati novac.Molim te javi mi je li to moguće. Željno iščekujem tvoj odgovor!

Zahvaljujem na razumijevanju

Predanić Oto

Mail poslat s jedne adrese, a traže da se odgovori na drugu !

Kad sam ga dobio, nisam zna jeli bi se smija, ili plaka.
1. Osoba s kojom u životu nisan dvi riči progovorija mi traži dva soma eura ! Za svaku rič po soma, valjda ?
2. Di je naša mene, penzionera sa 2.960 kuna penzije, kraj pustih pukovničkih i SZUP-ovskih penzija ?
3. Kud mu, miliji i draži, iz ARG okružja ?
4. Prijatelji iz D-12 ?

Valjda će službene osobe, kojima je to posao, otkriti o čemu se radi, ko kome tu podmeće, da li je riječ o krađi identiteta, ili je "samo" pokušaj obmane i prijevare, ili oboje.

Što kaže Bandinjo : Neka institucije ove države rade svoj posao.

Imam indicija tko bi mogao stajati iza ovog uzaludnog pokušaja , ali, štono se kaže, u interesu istrage je bolje da čkomim. Za sada.

Bude veselo.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Aug 11, 2015 8:44 am

Krađa. Naravno identiteta.
Svi koji su na Otovoj, 9A4OP, mailing listi dobili su jučer e-mail u kojem "on moli" da mu se pošalje lova jer je, eto, zaglavio u Turskoj...

Mada sam odmah znao o čemu se radi, jučer zovem i pitam Ota, šta radi u Turskoj.
Kakva Turska, kakvi bakrači? Evo me na Žumberku, viče Oto!

Dakle, ne nasjedajte na taj e-mail. Pročitate li malo bolje stvarnu adresu s kojeg je upit poslan - uočit ćete u kojem grmu leži zec.

9A6AA

Evo ja, jutros po drugi put, citiram Emira.

Dakle, ni Koki nije baš blesav, iako se nekome to , možda , čini.

Pođimo redom. Mail je poslan sa oto.predanic (at) gmail.com . Traže da se odgovori na oto.predanic (at)mail.com .
Mogu mislit koji je efekt slanja na drugi mail, i koje su popratne pojave.

Samo, za one kratkog pamćenja, ovo je DRUGI mail slične vrste, s navodnom krađom identiteta, u zadnjih nekoliko godina, a navodno potječe od iste osobe , Ota Predanića.

Da se to meni osobno dešava, najmanje što kućni i građanski odgoj traži je javna isprika svima koji su dobili takav mail, ograda od istog, i poduzimanje nužnih koraka, od pokušaja traženja krivca, do "čišćenja" kompjutora (ili njih više).

Ima i pametnijih i mlađih od mene, dokučit će o čemu se radi...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK