Kako da pomognemo sebi

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kako da pomognemo sebi

Postby 9a4db » Mon Oct 05, 2015 12:06 pm

Neki su pomalo žvampili,
po njima ispada da mi nekoga tjeramo da čita ili piše ovdje....
:oops: :shock: :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Mon Oct 05, 2015 12:26 pm

Koliko je taj Martin kratke pameti svjedoči i činjenica da su ga ekspresno stavili u koš ! A, čita se, između redaka, da on prati naš forum, a, ko fol ga ne interesira.
Puno godina, i sijede vlasi ne znače nužno životnu i inu mudrost i znanje , sakupljenu i uskladištenu između ušiju...

Ne prestajem se smijati, on vrijeđa moderatora, i nutka ga da ga kazni. U tijeku su konzultacije ; drug Džugašvili je nazvao ZG da čuje svoje mišljenje.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Mon Oct 05, 2015 2:10 pm

Meni se čini da na onom forumu neki (trijezni ili pijani, svejedno) pate od:
Traumatic bonding occurs as the result of ongoing cycles of abuse in which the intermittent reinforcement of reward and punishment creates powerful emotional bonds that are resistant to change

Neki to zovu i Stockholmski sindrom.... ;)
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Mon Oct 05, 2015 4:02 pm

Predloži ti predsjedniku da raspusti HRS (likvidira, po novim statutima), jer izgleda da članovi služe savezu a ne savez članovima !

(od ovog posta sam odustao ali kad sam pogledao post od 9A3GE a koj je još u KOŠu, predomislih se)

Interesantno , kako su pospanci postali svjesni, nakon osam godina sna. Ti pospanci pišu, a nas su zbog iste stvari izbacili. Samo zato što smo vidjeli iza horizonta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Mon Oct 05, 2015 4:51 pm

Nažalost 9a3ge, zabranjeno vam je pisanje postova i slanje privatnoh poruka na ovom forumu.
Ova zabrana nije postavljena da istekne.
EVO ŠTO SAM DOŽIVIO NA HRS ..KADA SAM IM KRESNUO ISTINU U LICE ..SVEZE SAVEZA I LJUDI KOJI GA VODE !
OVO JE KOPIJA GORE SA HRS WEB-a.....nepismeni ... privatnoh...bit će da se čovjek uzbudio !
Ovakav HRS ne valja i na valja ...PROMJENE I PROMJENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imam orginal post što sam ga stavio...ništa strašno ni bezobrazno gola istina !
CAR JE GOL !
EME ..degradacija 4.2 ali radi se....aktivnost velika...svi probaju sisteme kada je visoka degrd. ?
Ja isto...? Primane stanice sa dvije antene i 300 wati u redu !
SV6KRV .....Apostilis iz Janjine radi sa 300 wati i dvije antene (održana veza sa njim davno) a danas test mog sistema na prijemu...-22 ..wery well... !!!!
Evo njegove antene !
Martin

primaju se opklade koliko dugo će se ovaj post održati kod cenzora No2 :mrgreen:
9a4db
Site Admin

Postby 9a7zz » Tue Oct 06, 2015 1:16 am

Smrdi sve više!Evo da i ja spomenem jednoga smrada.Čestita on,na stranici CCC pobjednicima u svojim kategorijama,nabroji ih malo,doda i neke iz "inozemstva" ali naravno jado jadni ne spomene još jednoga koji je pobjedio u svojoj kategoriji.Možda da je iz YU,onda ga on ne bi zaboravio ali pošto se radi o smrtnome neprijatelju i kritičaru jadnoga HRS-a i njega jadnika samoga treba izbjeći i njegovo spominjanje.E pa jado evo ja ću sam napisati još jednoga koji je pobjedio u svojoj kategoriji. 9A7ZZ, radeći za "svoj" klub kao 9A9J je isto tako prvi !!To tek toliko.I jasno je naravno da ja to ne pišem kako bi sebe u nečemu istakao,a pogotovo ne zbog toga što mi tamo neki isprdak nije čestitao ,nego da pokažem koliko si jado jadan!!Znam da čitaš.Usput rečeno,.......mi ! :lol:
9a7zz

Postby 9a2jg » Tue Oct 06, 2015 10:14 am

Viktore, zar nije isti slučaj sa mojim klubom ! Zlatko 9A3NU radio kao 9A1AKL u single OP kategoriji, u WPX-u, osvojio prvo mjesto, on ni slova da napiše. Skenirao sam diplomu, stavio je ovdje, ali nije to to.
Ako netko pretendira da bude "predstavnik" svih kontestera iz 9A, ili se kiti samozvanim čelnikom DX-era, onda bi trebao prezentirati uspjehe sviju, a ne samo sebe, i svojih istomišljenika.
Sreća naša što ga mi, i u inozemstvu, poznajemo, pa ga ne doživljavamo ozbiljno. Zavist je ozbiljna psihička bolest. Bolest uma.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Dec 07, 2015 6:52 pm

Koliko skupina osoba mora bit kratkovidna, ili, možda, koliko nas sve ostale mora držat za stoku sitnog zuba, kad stavljaju na HRS web naslovnicu obavijest da će se u ponedjeljak održati 4. redovna i proširena sjednica IO-a !

Sad, kad je već HZTK obznanio da je krovni savez CB-a preuzeo lidersku ulogu u školskim klubovima i programima Mladih tehničara ! Kad, umjesto radioamatera, prezentiraju Zagrepčanima održavanje veza , a što su RA desetljećima radili na ZV-u u akciji Znam, hoću, mogu...

Nikola glumata s par mladaca, nakon što su i ptice na grani propjevale o privatizaciji Jaruna i ostalih lokacija. Promoviranje Hamsphere-a !

Nakon što je ova garnitura, nakon više od 8 godina, dotakla dno dna, kome oni glumataju, sa uspjesima koje samo oni znaju po svojim tajnim kriterijima ?

Nikad nisu predložili nijednog RA za priznanja, i ili ne daj Bože, nagradu, za radioamaterske operatorske zasluge na KV-u i UKV-u, samo podobnik do podobnika iz uzdaničkih klubova.
Kako sijahu, tako i žanju.
Samo, već godinama se čuje ista pjesma Sijem žito, raste grahorica.....
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Dec 28, 2015 9:26 am

Iz HRS Financijskog plana za 2016. :

3. Naknada za prijevoz na posao i s posla 15.840,00 kn

Obrazloženje :

3. Naknada za prijevoz na posao i s posla su namjenska sredstva iz proračuna RH za isplatu
zaposlenicima (glavnom tajniku i administrativnom referentu Saveza).

Sa stranice ZET-a :

Opći godišnji pretplatni kupon može se platiti karticama poslovnih banaka u jednom ili na više obroka.
Za kupnju općeg godišnjeg kupona odobrava se popust na jednokratno gotovinsko plaćanje od 10% pa se cijena spušta na 3.132,00 kn.

Matematika

2 djelatnika * 3.132,00 = 6.264,00 kn

Razlika do 15.840 ???

Ne žive u Zagrebu?
Voze se i željeznicom?
ZET + HŽ = 6.708,00 kn *2 = 13.426,00
Razlika do 15.840 ???

I drugi ljudi vide kako muljaju u planskim financijskim dokumentima... Ispada da dolaze na posao iz Slavonskog broda ?

Ima još...

Atroke putujući cirkus Monty Pyton-a ! Pa onda vi glasujte za njihove "planske" dokumente ! Čitaj, rvaski, latinica, osnov za muljanje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Dec 29, 2015 11:00 am

Količina pizdarija, napisanih u Planu rada za 2016.g. i financijskom planu ne može stat pod jedan topic, seveda.

Primjer 2 : Izdavaštvo (Časopis HRS, Priručnik za slijepe RA za P razred)................... 20.000 kuna

Kad se pročita obrazloženje, vidi se da je za Priručnik predviđeno samo 5.000 kuna. Ostatak, od 15.000 kuna za časopis koji ne izlazi ?!? Pa, ostali su nam dužni, i za 2015.g. komprimirani časopis u tiskanoj formi ! Stvarno nas drže za bedake, maloumne i zaboravljive ?
Znači, prijevara iz 2015.g. se nastavlja i u 2016.g. ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK