Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Fri Aug 02, 2019 10:42 am

Neki Nađ,rođen u Vukovaru.36 godina.Navodno imao PTSP,to kažu susjedi.A oni znaju sve.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Aug 02, 2019 11:18 am

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Aug 02, 2019 12:18 pm

Malo mi je lakše....ali ne puno. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Aug 02, 2019 12:58 pm

Novinari su dno dna, ne indeksovi, nego većina, jer im je senzacionalizam na prvom mjestu. Neki od njih su me neki dan zvali, i otvoreno rekli da gazde to traže od njih, doduše nitko direktno, nego preko srednjeg managementa, da se zatre trag.

Dakle, zadnje oružje je u Vukovaru bilo aktivno 18. studenoga 1991.g. Od tada je 28 godina. Ako tip ima 36 godina, on je tada imao 8 godina, i, nigdje ne piše da je BIO u Vukovaru u tom trenutku, dovoljno sam se nagledao po Hrvatskoj i po inozemstvu, osoba koje su tvrdile da su Vukovarci, ispalo je nešto sasvim drugo.Ako je i bio tada u Vukovaru, ne može imati PTSP, nego je to samo mašta kvazi novinara, da bolje "proda" članak. Kako je CRO javnost, i nakon, 28 godina presenzibilirana Vukovarom, sve "pije" što joj se servira !
Ko da nije bilo tisuće djece u Zadru i Šibeniku pod granatama, nikome od njih to nije bio "okidač" da bude diler ili ubojica! Previše lako upotrebljavaju neke nazive i "epitete" koji onda poslije ostanu, i ponavljaju se , do kraja postupka, kao "vjerodostojni"!
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Aug 02, 2019 1:21 pm

Policija je samo rekla da je rođen u Vukovaru,eto 8 godina prije rata.Jel on rat tamo dočeka,ko zna.Dilanje nema veze sa ratom,padom Vukovara itd.AKO se drogira,bilo je samo pitanje vremena kad će ka kokica "puknit".Da je rođen u Splitu,ti "novinari" bi rekli da je tovar,torcidaš,ognjištar,drogaš,getanin,mandrilo itd..ka da ih čujem.I mene su "etiketirali" tamo 2015.I to sa fotkom! Pokušavam to pronać po inetu ali mi ne uspijeva.A ka nisan bija i osta u pravu :?: :roll: hehe
Više ovaj zna kad spava nego ta piskarala kad su budni !
Uvik se na izvoru moraš "napajati". ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Aug 02, 2019 2:10 pm

Ma razumiš ti mene, ali evo ti dobar primjer, ona šta je sa Sauchom krala lovu od putnih naloga, "diploma" srednje škole, po "sjećanju" napisana u Zagrebu, kao i stotinama drugih, bez evidencije, provjere, to se zapošljavalo , leva-leva, jer oni su Vukovarci.
Šta je moja nezaposlena kćer gora od njih ? Čaća joj je dragovoljac DR-a koji to nikada nije iskoristija za neku protekciju, dok su oni to prekomjerno obilato koristili, i dan danas koriste. I, onda, ko je građanin drugog reda, mi, ostatak Hrvatske, bez obzira što mnogima to neće zazvučati dobro u ušima. Istina uvijek boli.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Aug 02, 2019 3:05 pm

Razunin, međutim ima stvari koje me osobno puno više smetaju,mada nisan imun ni na ovo o čemu pričaš.Pa tako ispada da je i meni ova država"maćeha" a ne "majka".Zato ja više držim do domovine,ako me razumiš.I tako stisneš zube i nastaviš dalje.Nema predaje.Tako i nikako drugačije !
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Aug 02, 2019 3:23 pm

Jučer i danas san plaća neke doprinose iz dohotka državi, i onda bode oči Vukovar kao posebna, privilegirana kategorija. Dođe godišnja prijava poreza, opet isto ! A da je to, u svojoj ekonomskoj realnoj suštini pogrešno, svjedoči i činjenica da baš iz tog područja, gdje su najveće olakšice u državi, mladi, i ne samo oni, već svi radno sposobni, bježe glavom bez obzira ! Zašto ?
Zato jer u onako postavljenom odnosu snaga, i socijalnoj konstelaciji, nema osnovnih uvjeta za razvijanje zdrave ekonomije.
Jednonacionalne škole ! Bacanje novaca na vodotornjeve, olimpijske bazene, puste muzeje i spomen objekte, a grad i okolica "gladni" zdravih investicija i radnih mjesta u proizvodnji ! Što se ne objavi javnosti istina o Borovu - obućari, i jadnom stanju tamošnjih radnika ? O nepripadnim braniteljskim i invalidskim penzijama neću ni pisat, dosta sam napisa.

Što napisah, nekidan, o intervjuu s Čehom kad su ih bili okupirali Rusi, sve vrijedi i za današnji Vukovar : Nije mi krivo što nam je loše, nego što nemamo perspektivu !

P.S. Nisam zaboravio socijalnu samoposlugu u kojoj se roba ne istovara, nego s kamiona dijeli ! 21. stoljeće ! A oni drže Labuđe jezero, u perivoju dvorca Eltz ! Neka jedu kolače !
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Aug 02, 2019 4:31 pm

Znaš da ja držin da slučajnost ne postoji.Tako i sve to o čemu pišeš u i oko VU nije slučajno.OK?
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Aug 02, 2019 5:08 pm

Još ću samo jednu paralelu, pa neću više o Vukovaru, i Vukovarcima, za danas. Kad je jednom oponentu režima Fidela Castra bilo dozvoljeno da ga intervjuira, jedno od pitanja je bilo : Kad je u vas, na Kubi, pod vašim režimom, toliko dobro, kako stalno propagirate, zašto onda na tisuće bježe prema Floridi, na, od kajaka, preko jedrilica, i motornih čamaca, do običnih splavi ?

Fidel je na trenutak ostao bez teksta, onda nastavio, vidno ljut i iznerviran, "tumačeći " kako je njegov režim najbolji na svijetu, samo građani to ne razumiju !

U Vukovar je ulupano na stotine miljuna, miljarde, od dolaska Vlaka slobode, do danas. Šta misliš da ona radnica u Borovo obućari imalo bolje živi nego što je živjela kad se vratila u svoj dom ? Lošije živi, pa zvučalo to nekom i bogohulno ! Jer dok je bila prognanik i izbjeglica, imala je smještaj, hranu, školovanje za djecu, neku crkavicu od pomoći, malu, ali redovnu.
Kad se vratila, svi su, ako ne rekli naglas, a onda promislili, država joj je obnovila stan ili kuću, dočekalo je radno mjesto, dvije stvari koje dobar dio ostatka Hrvatske može samo sanjati.
A onda je počela sura zbilja, i djeca su joj utekla u Švabiju, ona neredovito prima crkavicu, dok se KGK kurči u žutim čizmicama.
Biće još, i puno, puno gore.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK