Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Tue Mar 14, 2023 9:53 am

A di je oni kombi, šta ga je Đuka (is)koristija, i, na kraju, proda HZTK-e ? Odlično bi poslužio za transfere, ovih 5-6 mladih (?) operatora, od lokacije do lokacije, od izleta do izleta, od druženja do druženja.
Šta god više gledam Hackov video, ispada da su ga potaknuli Nikša i Emil ! Jer, dica su govorili naučeni tekst predobro, nakon pomoćnice tajnice, sada su (naručene) ode i apoteoze dosegle i ovaj dvojac.

Dugo sam dumao koja je (jedina) poveznica Hacka i Nikše ? Na kraju sam se domislija - 5 dolara ! Svi Šiptari, šta ih je Nikša učija, na putni nalog, su stavili na qrz.com da odgovaraju samo na direkte, sa 5 USA $ ! Hacko također !

Čitam strane portale, i jučer nađem interesantan podatak, pedantni Ameri su izračunali da svaki QSO za Bouvetom košta 33,5 USA $. Bija je Nikša u Sun city-u, izučija zanat ! ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 16, 2023 12:46 pm

Kad je moj klub jutros uplaćivao članarinu HRS-u, podsjetilo me na slogan sa početka osamdesetih : Trepča radi, Beograd se gradi ! Ovo je identična situacija ! Mi smo za njih bankomati, a oni, za naše novce, financiraju ono što im HZTK ne priznaje. Od DMR ugovora sa OiV-om, do raznih derneka. Tako "kupuju" glasove, za našu lovu. Kvazi biračko tijelo.
Ali neka, predsjednik reče, lažući bez da trepne, da ovise prva tri mjeseca o tim našim parama, jer da im redovna sredstva počmu pristizati u travnju. I tu sam njegovu laž dokazao.
Pomozi sirotu, na svoju sramotu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Mar 18, 2023 2:56 pm

Ne ulazim u nakane onih koji uzimaju lovu.Samo kratka informacija za 9A2M, Norfolk je 130. zemlja na dxcc most wanted list, a Kosovo 122.

Govorila je moja pokojna mater da je kurva ona koja se jebala jedan put za oolde, isto ka i ona koja se jebala sto puta...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 20, 2023 12:06 pm

Hrvatski se portali raspisali o iznosu uskrsnica. Naročito su pod povećalom državne firme, ministarstva, agencije...

Nizozemski pravnik na pola radnog vremena nema ni pola uskrsnice, ne dobiju ništa. Neko će reći , tamo su katolici manjina ? Ali zato u Austriji, gdje su golema većina, tajnik ne dobije Uskrsnicu !
Ni naši susjedi u Srbiji ne daju svom tajniku uskrsnicu, iako je isti bog, ta braća smo u Kristu !
I sad bi ja triba uvjeravati teškog demagoga i ateistu, druga Uzdanicu, koliko je bila prizemna i nekulturna njegova usporedba, o , citiram, "1.000 - 1.200 eura, šta je to..."

Nisam populist, pa da vičem, ka Ivo, da nije u šoldima sve, samo pokušavam reći da tajnica na odlasku NE ZNA koliko joj je 17 godina bilo dobro. A mi smo 17 godina nazadovali. Ni pomoćnica ne zna koliko joj je dobro. Baš zato, ako je izaberu, nama će biti još gore, jer je ona sama sebe uvjerila da je ovo sve što je do sada dobila, normalno, a nije. Nismo se nauživali plodova njenog rada. I nećemo.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 21, 2023 5:37 pm

https://dubrovacki.slobodnadalmacija.hr ... ra-1272738
Šta više jamiš, brže si vanka...

Ali, evo dokaza da ne smiješ u životu biti Juda :
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hr ... ka-1274629

On spasija Plenkovićevu vladu pada, sad je pravomoćno pao on. U životu sve dođe na svoje, samo ne treba biti nestrpljiv.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Mar 28, 2023 7:45 am

https://slobodnadalmacija.hr/split/kaka ... am-1276260
Vrh ledene sante, koju su mukotrpno gradili 32 godine...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 16, 2023 3:42 pm

Nalazi li se među spomenutima budući Pomoćnik/ca tajnice za administrativne poslove?

Hebi ga, 9A9EE mi uze muštuluk ! A ja sve opisao, do u tančine, u dvadesetak postova, krunskog je danas napisao Martin, sve je otkrio.
Tropa !
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 17, 2023 3:32 pm

PJT, (kojega nema na DXCC listi, jer ga vjerojatno daleke veze ne zanimaju, što je naravno OK)

Kako lijepo pametni Martin svrstava članstvo u ešalone... Samo je zaboravio jednu "sitnicu", napisati koliko je veza urađeno od 1992. do danas sa posebnih lokacija, najčešće istom rukom, tako da je, čast manjini, i DXCC standing problematičan, bar što se tiče etike i morala. Matematika štima, obični abak. Ali, vladajuće, i njihove satelite, janjičare i pasdarane to ne handri.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 18, 2023 7:55 am

Javlja mi ptičica iz metropole zašto je spisak članova, bez datuma kao referentne točke, osvanuo tik pred skupštinu. Izvor kaže da je bilo tako jer da su se članarine za lani primale i u ovoj godini !?
Ne bi me čudilo, jer smo, prije par godina, imali identičnu situaciju, sve piše na HRS web naslovnici. Ista je i odgovorna osoba ; problem je što za ništa ne odgovara.
Drago članstvo pripremite se za muljanja raznih vrsta, godina je pred izbore. Isti akteri, ista ponašanja. Da je pravde, bili bi u Remetincu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 30, 2023 5:28 am

Od kako su objavili vijest da idu na Samou, ne prestaje zvoniti telefon. Većina pozivatelja me pita tko plaća put i troškove ? Svakom odgovaram isto, što pitate mene, evo vam broj, pa pitajte druga Milina ! Osim toga, što ja imam s time ? E, onda počme priča o društvenim sredstvima, sponzorima, mecenama, netransparentnosti i muljanju... Mostly...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK