Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a2jg » Tue May 28, 2019 2:15 pm

E moj Reni, govorila je moja pokojna mater : Izi tuđu kokošicu, veži svoju za nožicu !

Kad jedan put upadneš u to vrzino kolo , tzv. dužničko ropstvo, više nema izlaza. Mecena daje, ali i traži. Klub dobija, dobrovoljac odrađuje. Pošteno, ako ćemo se zajebavat.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 29, 2019 6:49 am

Slušan ja jučer, brajo moj, upire se u tri smjene, kako na Broćancu, tako i u Rijeci. Zavist je jebena bolest, bolest glave. Zarazna, a nije prilipčiva...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 30, 2019 2:18 pm

Već mi se ne radi ove Španjulete.Toliko veza mi nisu "priznali". :(
9a6r

Postby 9a6r » Fri May 31, 2019 9:01 am

Sinoć na 80 SSB uredno dozva AM70A..još je nema u logu.E da je samo ta jedna. :( Nekoliko na FT8,80m mi nisu "priznali".Ali sam barem ulogira 49 provinciju. :) Na zadnje tri koje mi fale do sada nisan "naletija".Izgleda da su ritko aktivne? Ima još devet dana do kraja.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri May 31, 2019 10:05 am

Više si ti učinija veza, s ovim "kasnim" startom, nego svi uzdanički i državotvorni klubovi skupa ! Ma reci po duši, je li ti dođe da otiđeš u (doživotnih) čelnika tih klubova doma, i isparaš in ona sva "zaslužena" priznanja, šta in se kočopere po zidu ?
9a2jg

Postby 9a6r » Fri May 31, 2019 10:20 am

E moj kolega.Onda i ti stvarno misliš da san ja jednoslovni znak dobija na lipe oči.One jesu plave i lijepe ali nisu mi oko znaka pomogle.Rad i odricanje.Financijsko i svako drugo.Ja sam G.O. za stanicom provodija.Najbolje to zna moja žena,mater pa i dica.Pitaj njih ako ne viruješ.Ništa mi s neba nije palo.BTW, AM70 postaje su počele radit 01.04.Ja jednu vezu nisan u Travnju uradija.Nema 20 dana da san da malo "gasa".Malo jer dva dana radim a dva slobodan.E da san u mirovini :!: :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Fri May 31, 2019 10:48 am

E da san u mirovini

Tu san te čeka... ;)
Da si u mirovini, sa ovoliko godina koliko ja iman, prvo bi ti likar reka, šta manje sidit, šta više se kretat, ne gledat ekran, nego ić u prirodu...
Jebi ga, kad očeš, ne dozvoljavaju prilike, kad "navodno" možeš, onda ti likari i dobronamjernici brane... Nikako na zelenu granu...
Šećer na kraju, a došli su i furešti, nema više vikanja, PPS zaključan, šta smo (ja i Gorde) tili, to smo i dobili ! ;) Nisu ovo Jezera, da za svoje pare moš vikat na 7 do kasno u noć... ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Fri May 31, 2019 11:03 am

Ma već me boli spondiloza.Evo baš danas.Ja san i poslon vezan 12 uri za stolicu.A kad se mora onda je to tako.I onda bi kad dođem doma tija učinit koju vezu pa san opet u stolici! Nisu ti likari neuki ljudi,naprotiv.Nekada znaju i spizdit čovika ali uglavnom imam pozitivno mišljenje o njima.Kad bi njih slušali sigurno bi nam bilo barem nešto bolje.Od spize,preko načina života do produženja životnog vijeka.A ova sezona ne,čini mi se kako bi tili.Možda kod tebe to nije tako ali puno ljudi se tuži.Ni u pola od prošle sezone.Bol je neka druga priča ali nisan siguran da je tamo sve full?U drugim mistima pa i onom središnjem na sjevernoj strani otoka,kamare znaju bit prazne do polovice Srpnja! Tako da je to kako di i kako koju sezonu.U šestom malo koga ima,hotel ne računam.
A ovi ća dolaze autima,njih Jadrolinija odere tako da on za taj pašaj na obali može dva dana duže ostat ili ušparat na prijevozu.Moš mislit koji su to onda gosti? Kad im je sve isto ljetovat na obali i na otoku. :roll: A i ja i ti znamo da to nema veze jedno s drugim. ;) Aj ća...
9a6r

Postby 9a6r » Fri May 31, 2019 11:11 am

Eno su "osvježili "E31A log.Ne vidim vezu na 7 SSB od sinoć.Ima bit da su i oni umorni ka i ovi sa Iberijskog poluotoka? Aj ća. :?
9a6r

Postby 9a2jg » Fri May 31, 2019 11:23 am

Još kad san bija dite, područje od Omiša do Zaostroga su zvali "bosanska rivijera". Sada, kad je tunel kroz Biokovo, Ercegovci su ti u Makarskoj za manje od 45 minuta ! Meni ti je jedan "njiov" lipo objasnija, trajekt za Sućuraj, auto, on, žena i dvoje dice, u dva smjera, to ti je 4 dana boravka na makarskoj rivijeri, a cili dopust, ne koliko bi tija, nego koliko portafoj dopušta, mu je 10 dana, pa ti sad kontaj...
Nas su ujebale one američke "visoke" škole za turistički management, koje propagiraju viru Isusovu, oću reč, politiku velikih brojeva, a tome je, nažalost, podlega i sadašnji ministar turizma. Njih samo interesira matematičko povećanje, slijepci kraj zdravih očiju ne vide da to vodi u propast, jer je nastala hiperprodukcija rezultata, a tu prvo strada identitet, lokacija, a dugoročno i cijela regija.
Dalmacija već godinama kuburi s radnicima, koji su sad došli pameti, pa su čak i Bosanci i Srbi sad okrenuli Dalmaciji leđa, i otišli u Njemačku i Austriju, na 7 do 10 puta veću plaću, za isti posao.
Dokaz tome ti je i ova zgoda. Ove godine preuredili đački hotel u Bolu, dali fantastične uvjete, sve mukte, plus stipendija 1.000 kuna, poslin ih čeka posal, da skratim, ukupno DVOJE sa Brača, sve ostalo iz ostalih krajeva Hrvatske, i iz bivše Jugoslavije. Dugoročna perzistentna politika obezvređivanja domaće pameti i sposobnosti je došla na naplatu. To ti je ista stvar ka i sa Uljanikom ; da sad dođe Mesija, s neograničenom lovom, ti ne možeš opet stvoriti škver za 2 do 3 godine, jer ljudi NEMA. Otišli brajo, ko god je moga, i ko je zdrav. I , umisto da kompletno vodstvo IDS-a da ostavku, i ne bave se više politikom dok su živi, oni, svako malo optužuju Zagreb da im je on kriv za sve njihove probleme ! Je, kad malo bolje vidiš, je, kriv je po svim točkama optužnice, šta in je dava miljarde, u zamjenu za maglu, i tako 28 godina..... Ali, tu je drug sa Muzila, ipak je on dipl ecc, sad će on ljudima lijepo objasniti, samo neka "sredi" pučiški klub. Na tome se "radi".
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK