by 9a2jg » Tue Sep 30, 2025 8:24 pm
Politika QSL-iranja karata za koje su odgovorna lica Mate i tajnica, je politika KONTINUITETA. Naime, takve QSL-ke nisu slali, ni operatori, ni odgovorne osobe Saveza, ni pod Pilatom, ni pod drugom Laureatom. Izbrojio sam ih više od 20, samo u mojim logovima ! Nešto sitno je samoinicijativno ispisa i posla Braco, 7R, valjda ga bilo sramota, ljudi pitaju, traže, nisu u sedmom nebu, sa remote-ludilom, ka Alisa u zemlji čudesa, nego stoje sa obadvije noge na zemlji.
Samo u travnju ove godine su radile postaje 9A0HRS i 9A0IARU, ja poslao u svibnju, čekam, ali se ne nadam. To je prava politika kontinuiteta.
Nema ni QSL-ki 9A24RRC. Kad sam pitao Ogija, kao odgovornu osobu, šta je sa kartama, on mi reče da je on samo izvadio znak, a da je ostalo njihova (ruska) odgovornost !
Nisan zna, oću li plakat, ili se smijat.
Identična situacija kao svojedobno sa pokojnim Emirom, i QSL-kama 9A22MINE.
Od Emila čekam 24 godine kartu, in return, seveda, prve (njegove) aktivacije 9A15 prefiksa. Kako onda, tako sada. A ja mu posla dvaput !
Od Iveka, i njegovih aktivacija Palagruže i okolnih otoka, više od 20 godina čekanja...Možda zato jer je iša na radni nalog ?
Ti i takvi nam uče djecu, naslikavaju se za zidne novine HRS-a, UPS, za "udarne članke" , potkrijepljene fotkama, kako njihovi puleni pobjeđuju u natjecanjima za KMT.
A šta ćemo s osnovnom djelatnošću ? Tu rade Agitprop i Gutenberg, u 3 smjene štancaju se rezultati, kojih - NEMA ! Kao ni oni buljuci na plandovanju u istarskom hotelu.
Oni stvarno misle da smo mi bedaci ! Pa mi, u bobu znamo koliko ih je bilo, odakle, i koji su, bez igranja detektiva... Jedino ONi misle u 9A da smo mi glupi.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja