QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a6r » Fri Jul 04, 2025 8:29 am

Meni LoTW moli 20 zelenbaća.Ja san in posla upit može li 20 Eura, jerbo je on jača valuta on njiove. ;)
Uvik san pomaga potrebitima.Tako me odgojilo na vjeronauku i doma.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 04, 2025 8:38 am

Je, je, tako san ja, ove, i prošle, godine kupova dolare u supruge jednog našeg amatera, pitan je ja kako to ne ostavlja za muževe potrebe ? A, on to riješi bančinon doznakon ! Ima se, meže se...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jul 09, 2025 10:39 am

9A24RRC se može zatražiti preko Club log-a, via biro, besplatno.
QSL-ke sa istarskog hotelskog dokoličarenja, samo direkt, za dolare.
Tako i treba, Ruse ne sufinanciramo. ;)
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 13, 2025 5:38 am

Po ne znam koji put samo korisnici Fejsa mogu saznati i vidjeti šta je došlo na biro, iz Hafena, ili Japana, svejedno. Time v.d. QSL manager potvrđuje tvrdnje Stručne službe da je HRS-ov forum "neslužben" ! Iz toga je izvedenica da je Fejs - služben ? Za HRS, i njegove članove ? Ovako suludu postavku nisam odavno vidio, a zasniva se na činjenicama !
Ali, kome reći, kad ni Stručna služba ni vrh HRS-a ne komuniciraju s članstvom ? Iz banalnog razloga, ne žele ćuti, ni slušati istinu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jul 16, 2025 4:14 pm

Javljaju mi neki da su primili kartu sa ekspedicije na Austral isl. Oće Zik, nije nikad omanija. Nije on na HRS-ovoj sisi...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jul 19, 2025 6:27 am

Nekako tiho, ispod radara, je prošla PETA obljetnica da je v.d. QSL manager to što radi. Ni jednog jedinog izvješća u tih 5 godina, o financijskom dijelu rada biroa. Politika kontinuiteta. tako je radio i Marinko. znamo i zašto. Pa su ga makli. Ovaj je 5 godina v.d. , da smo i u socijalizmu, bio bi rekorder, u najmanju ruku za Guinessovu knjigu rekorda. A zašto je v.d. ? Zato što, usprkos javno izrečenoj namjeri dvojice članove HRS-a da bi se natjecali za tu funkciju, istu dobio ustupanjem. dođem ti.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 02, 2025 5:18 am

Već me nekoliko ljudi zvalo, samo ja ne hajem, jer nisam watch dog 9A QSL biroa !
Ima dobar (svevremenski) vic : Kako je nastala gušterica ? Dalo Bračaninu da hrani krokodila. I on ga doista hranio - kroz staklo !
Tako i v.d. QSL manager rajca, ovakvim objavama i fotkama, posljednje Mohikance na našim prostorima koji drže do osnovnih postavki radioamaterske komunikacije.
Zadrt neki narod, oni bi tu pustu 'artiju, umjesto da čuvaju šume !
Nisu svjesni ka drugovi Goran, Laureat i Mate. Goran je uvik bija napredno dite, prvi je u Rvata, pred auditorijem u tajništvu RK Marjan u Splitu, bacio cca 1kg svojih karata u JNA koš ! Drug Laureat je nešto mlađi, ali je dao svoj nemjerljivi doprinos unapređivanju QSL saobraćaja u Rvata ; pristao da mu ženski bataljon iz HZTK RZ smanji QSL biro na večinu omanje špajze !
Kako na mladima svijet ostaje, najveći i neusporediv doprinos je dao predsjednik Mate. On nam je, prije inauguracije, urbi et orbi, objasnio da je to prevaziđeno, i da se RA u Rvata mora okrenuti novim, suvremenijim metodama potvrde veze. Zato on ne šalje ni svoje karte ; uzalud je čekam za lanjsku vezu, za koju sam mu odma posla svoju kartu ! Ali, moramo ga slušat, jer i u F-hafenu je promovirao nešto za što mi nismo ni znali, a on je neukim Europljanima objašnjavao da je to plebiscitarna volja hrvatskih ovaca!

Jadan ti je predsjednik kome je drug Goran portparol, i trbuhozborac, u istoj osobi !

Za remote - spremni !

QSL -ke će, po uhodanom obrascu, nakon pedagoških GO-a Stručne službe, na Jarun, a što se tamo ne podijeli, uslugom HP-e, ako ostane para, nakon dotacije istarskog hotelskog dokoličarenja. Nemam kristalnu kuglu, zadnju sam bio kupio u China shop-u na autobusnom kolodvoru u Novom Marofu, razbila se, otada nas bije maler.

P.S. QSL-ke za privatne managere, kao i do sada, će ići javkama, uhodanim putem, kakav Valter, Dimnjačar, Prle, Tihi, ili Stevo Opačić i njegova Grom desetina. Ima da nema.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 15, 2025 9:42 am

Koliko je Mate bio uvjerljiv, i sugestivan, uspio je hipnotizirati sve korisnike 9A QSL biroa, toliko da uopće više i ne pitaju šta je s njima ! Ako se nastavi ovaj trend, uzest će nam i onu malu špajzu što su nam je udijelili da figurira kao QSL biro !
Mi, koji smo osnovali Narodnu tehniku Hrvatske, danas HZTK, plaćamo njima najam , (preskupi) knjigovodstveni servis, koriste naše službenice za svoje potrebe, ukratko, što ja reko odavno : Za koga one rade ?
A sad kad dođe arhivarka, procvetat će cveće i u naše (njihovo) preduzeće ! Nema da nema, a nema da nestane...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Aug 26, 2025 4:49 am

Povjerljiv i pouzdani drug iz metropole mi javlja da je završija pedagoški godišnji odmor. Mi, u Dalmaciji, kažemo : Gotov je kurbin pir ! Sad bi ka tribalo počet i radit ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 29, 2025 6:19 am

Sinoć me zove pouzdanik OZNA-e, veli : "Ništa prije Jaruna ! " Kratko i jasno, vojnički. Nevjerni Tome bi pitali : "Kojeg ?" ;)
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK