by 9a2jg » Tue Jul 12, 2022 5:20 am
Moš mislit ! Ima oni kojega smo držali u okruženju i na nišanu, u Banovini, ali je zapovijed bila da ne pucamo, i da ih samo pratimo.
Tamo je na spisku i onaj šta je cili rat odgleda na YUTEL-u, i šta su mu , dan pred umirovljenje, dali čin, da bi ima satničku mirovinu.
Zar si sumnja da na spisku neće biti i osoba koja je u Domovinskom ratu samo išla na čuke - TLK čvorišta na putni nalog, i za to ubirala dnevnice, dok san ja doma donosija samo šporke mudante, bičve, i pokoju konzervu.
Na spisku je i oni šta je reka da na supetarskoj rivi peku vola "razularene ustaše" ! To je u rangu one izjave da "crnci pale gume po Stradunu" !
Što reći o dvojici sa spiska koji su se preseravali po ZMIN-u, odazvali se mob pozivu, a sada, kad ih slušaš, sami oslobodili Hrvatsku ! I njih sam razotkrio, nakon cijele noći lokanja, kad su se otvorile karte.
Ovako bi moga do prikosutra, netko tko čita bi reka da sipam svoju žuč, iako mi to nije namjera, no završiti ću već izrečenom konstatacijom, više od pola VOJNIH OBVEZNIKA sa tog spiska, nisu bili nigdje u Domovinskom ratu, to sve govori. Amen.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja