Jutros, najranije, zove me prika iz jednog dalmatinskog grada. Veli on meni : Koki, pa zar ne vidiš da od QSL-ki nema ništa, ne-slanje uslugom Hrvatske pošte im je konstanta, pravilo koje su sami uveli, da bi umjetno generirali famu o skupoći QSL distribucije !
Njihova iduća ujdurma je tobožnja usluga dijeljenja QSL-ki , za one koji dođu na skupštinu ! Podsjeća me na ZRF, kad bi redovito pisali o "sadržaju" istog, stavili bi, podjelu QSL-ki i DXCC čekiranje. Expedit QSL-ki smo platili UNAPRIJED, a QSL čekiranje nema veze sa HRS-om !
Evo nas u prosincu 2024. V.D. QSL manager je , formalno, preuzeo dužnost od bivšeg, 1.7.2000. U stvarnosti, po njegovim riječima, par mjeseci prije. Znači, rad više od 4,5 godine bez financijskog traga, računa, izviješća, i, na koncu podnošenje računa korisnicima usluga QSL biroa.
Da ne spominjem činjenicu, da su se za vrijeme "preklapanja", nekoliko mjeseci, naplatili i stari i novi QSL manager! Stari za nerad, a novi za slanje preko Bajne luke!
Do danas nije potvrđeno da je taj golemi paket stigao u Moskvu, P.O.Box 88 . Ja pitao, ja dobio odgovor.
Znam i zašto su QSL-ke, prije Marinka, išle u Garešnicu ! Pomalo, duga je zima, ima zemana...
P.S. Više virujen Svenu iz Njemačke, nego njima ! 14 mjeseci, pošiljka iz Švabije u Zagreb. Za VUS, lutajući reporter, rubrika Vjerovali ili ne.