Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a2jg » Tue Jun 23, 2015 11:38 am

Je, ni mi ostali nismo ćoravi, 9A6W spotira 9A1CBM, stvarno neki misle da su svi blesavi...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jun 23, 2015 11:48 am

Mojsa ih je i moga spotirat jer sluša 6m,to znam.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Tue Jun 23, 2015 11:48 am

Mojsa ih je i moga spotirat jer sluša 6m,to znam.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jun 23, 2015 11:54 am

Moga, je kondicional, a , sve i da ih je sluša, to ne bi imalo "težinu" spotiranja, s obzirom na pravi smisao postojanja DX clustera i spotiranja.

Osin toga, kad jedna sredina počme sama sebe spotirat, to nema kraja, i nema veze sa pojedinom osobom, nego sa pojavom u toj sredini.

Pisa san i za Nikolu , 5W, kako samospotira svoj klub, tobože, zbog mladeži ! Ne shvaća njegova sijeda glava da im ne radi uslugu, nego baš obrnuto, od početka ih krivo uči. I , poslije toga - Hamsphere !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jun 23, 2015 1:00 pm

Što se tiče samospotiranja koje inače nije po HAM SPIRIT-u u 9A su baš te sjedine "uvatile ruku".Imam ih ja u lokalu.Jedan je poznat po cilom Svitu i okolici.
Kad uvatiš mot teško se odvić.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jun 23, 2015 1:05 pm

To te ja pitam, ja san već pisa o toj ružnoj pojavi, riječ je o Tomu i "spoteru" 9A1CBM ! Uvik se pitan, šta njemu, i Nikoli 5W to triba ?
Pod stare dane se pomalo, ali konstantno, u nekim stvarima, udaljavaju od osnovnih radioamaterskih aksioma...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Jun 23, 2015 1:15 pm

Tako ti je kad se Demokracija pretvori u Unarhiju.Tanka je crta razdvaja...u tumačenju a onda i u samim nedjelima. ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jun 24, 2015 4:55 pm

Ne, nisam falio topic !
Darko ja ti se divim.

S vaše strane (tko ste to VI?) sve je korektno odrađeno,a ipak se pojavi plaketa na kojoj je jedino moja pozivna oznaka točna.

Sad pokušavam zamisliti kako bi to izgledalo da s vaše strane nije sve korektno odrađeno. Možda nisi znao, riječ manager u prijevodu znači upravitelj, dakle osoba koja upravlja nekim procesom, projektom, strukturom i slično. U pravilu upravljanje podrazumijeva i kontrolu procesa u svim njegovim fazama. Zahvaljujem na sugestiji da zamijenim pločicu na plaketi, ali to nema smisla, jer je sve pogrešno, jedino je drvo besprijekorno. Obzirom na korektnost kojom se dičiš (svih VAS), možda je najbolje da ubuduće pošaljete drvo bez ičega i 50 kuna da svatko sebi izgravira pločicu s točnim podacima.

Imam i bolju ideju - možda je vrijeme da se vi ekipa iz IO, osobito oni koji se potpisuju kao manageri ovoga ili onoga zahvalite na časti i priznate sebi da niti imate znanja, niti volje niti sposobnosti da obavite te tako jednostavne poslove.

Naravno, to se odnosi i na tebe, jer kao pogledaš unatrag, teško se sjetiti nečeg značajnog ili kako bi ti rekao korektnog, što je ostalo za tobom. Ja s druge strane ne vjerujem da sam ni arogantan ni bagat (WTF bagat?), samo dovoljno iznerviran ovim sterilitetom i korektnošću koji zadnjih godina obuzima HRS. O indolenciji, neznanju, slavoljublju i sličnim prikladnim apozicijama ne bih dalje. Zašto lijepo ne shvatiš da ovo nije za tebe, jednako kao ni za tvog prethodnika, pa onda zajedno odete negdje, dovoljno daleko? NHF & CU

GG

Lipo smo uživali, u prvi razred Tehničke škole, picat školu, i ić na matineju, u kino Marjan, ili Tesla. To je bilo doba špageti-vesterna, a najdraži nan je bija Kill'em all, and come back alone.
Giuliano Gemma, naravno.

Eto, dragi Gorane, ako ih svih "likvidiraš" obećavam, javno, da ću biti tvoj šef Izbornog stožera, pa što košta da košta.
Znan, neko će reć, obećavaš jer znaš da ih on sam ne može srediti !
Wrong, on je izdanak iste "loze", on zna kako oni funkcioniraju, ako ih on ne "sredi", a ko će onda ? Uvik se sitin posjeta Scotland yard-u , kad mi je jedan inspektor reka da oni, ka i većina policija u svijetu, imaju 10-15% bivših (?) kriminalaca. Kad san ga ja (naivno) pita zašto, spremno mi je odgovorio : Da bismo efikasno rješavali zločine, jer moramo imati nekoga u svojim redovima ko razmišlja ka i oni (valjda, kriminalci?) !

Ali isto nisi smija ono napisat da su poslovi managera ili predsjednika Povjerenstva - jednostavni poslovi !
Boga ti živa, zamisli lova na jarpi, triba je sarčit, kurs od 5 dana, rastegnit na 8, svaki dan vodit dicu na kupanje, pazit da se ne ubodu na ježinca u stobrečku valu, naučit ih da postanu radiooperatori, da položu ispit, sve u pet dan, šesti će radit veze pod znakon 9A0HRS, i ti tako bivšem klupskom kolegi , doživotnom predsjedniku RK Kaštilac, i predsjedniku Povjerenstva za rad s mladeži !
Jednostavni poslovi, a...?
Nisi ga moga više uvridit !

To je isto ka kad je bija javno publicira da je adresa kluba na adresi njegova stana u Splitu. Poslin mog javnog pisanja se to maklo.
To je isto ka kad si ti radija iz "portabla" iz svog stana u Splitu. Misliš da nisan odma dobija izviješće o zabijanju kazaljke ukraj ? A mala snaga ? Šta zna dijete šta je kilovat ?

Ima još,...
Nisi se smija taknit u managere.
Srića je moja šta san presta bit manager sa gašenjen diplome Jadran, pa se neman šta šticavat.
Samo, ima ovih prčevitih mlatimudana od kojih ćeš svašta čut !
9a2jg

Postby 9a7zz » Wed Jun 24, 2015 5:35 pm

:lol: :lol: ,baš je zanimljivo!Naravno,rezultata neće biti nakon ovoga Goginoga uriniranja po nesposobnome manageru jer nitko na svijetu nije uspio nesposobnome dokazati da je nesposoban ili glupome da je glup.To jednostavno ne ide u njihove glave.Ali naravno,gušti su gušti.Ko to more platit,rekli bi u Splitu.A tako su se lijepo "posložili" ;) .Zato je i meni gušt bio reći što ih ide tj.napisati mufljuzu i ekipi.A nije još gotovo.Uvijek su stari ljudi govorili:"Tko se zadnji smije posljednji se smije". ;)
9a7zz

Postby 9a2jg » Wed Jun 24, 2015 6:09 pm

Dobro si reka, urinira, odma me podsjetilo na onaj vic, iz doba aparthejda, u Južnoafričkoj uniji, u kinu, kad je oni piša sa balkona, a oni odozdal pita : Jesi ti novi ? Ovi reče : Jesan ! Pa, šaraj malo !

Ljudi brzo zaboravljaju. Tako je golema većina zaboravila kako su mene izbacili sa onog foruma. On bi me "navuka", onda njemu 2 kaznena boda, meni 7, pa tako više puta, a za isti delikt (?) !
Poslin je njegovu "zanimaciju" preuzeo kapetan Plastična puškica. "Obiteljski" biznis. U Italiji je to drugo ime za mafijašku "obitelj".

Pravda je spora, ali dostižna. Oba će, zajedno s drugom Džugašvilijem, u ropotarnicu povijesti, samo oni to još ne znaju. Ili, možda, slute, pa se batrgaju. Samo, predugo su, i preduboko, u glibu, nema izlaza !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK