Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue May 28, 2019 7:03 pm

Rekli bi ljudi da kad čovik posidi, da je steka pamet... Ima i profesionalaca, zalutalih u amatere, koji ne mare za ham spirit, rad po brojevima, po znaku, gaze "protivnike", uvjerili su sami sebe da je to sastavni dio igre...
A nije. Triba, usprkos svemu, ostat čovik...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 29, 2019 2:51 pm

NA izborima za predsjednika Hrvatske liječničke komore (HLK) glasovala su 4852 liječnika od njih ukupno 19.196, a potrebnom natpolovičnom većinom izašlih na glasovanje za novog je predsjednika izabran Krešimir Luetić, dosadašnji prvi dopredsjednik HLK-a, no na izborni proces bilo je niz primjedbi zbog čega njegovi protukandidati traže poništenje izbora.

Pa tako nam je i na državnom nivou, na netom održanim izborima, 29%, ovdje 25,2 ! Tako nam je i u skupštini HRS-a, glasa malo manje od trećine zastupnika, i onda štela, nadpolovična većina !
Znači , predsjednik i tijela mogu biti izabrani i sa 13 do 15% zastupnika ! Zato nam i jest ovako...
Mi bi, u radioamaterskoj organizaciji, mogli svaki put tražiti poništenje.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 30, 2019 12:57 pm

A sve nakaradno.To je najblaže rečeno. :x
9a6r

Postby 9a2jg » Thu May 30, 2019 2:03 pm

Svi zakoni na ovim prostorima, poslije Franje Josipa, su pisani s figom u džepu. O čemu se radi ? Svaki je pisan na način, da se odmah po njegovom izglasavanju znalo kako ga izigrati ! Socijalizam tu nije bio ništa, ni bolji, ni gori, od ovakvog kapitalizma.
Pojedini političari, bogati kao Krez, prije dvadesetak godina su bili u minusima, a prije trideset, kruha gladni ! Na svakog člana obitelji, bliže rodbine, i kumova, prebačen dio imovine, pokretne i nepokretne, računi u bankama, samo da ih se, kad im dokažu lopovluk, nema od čega ovršiti ! Ispada da in triba ić prosit kruha, isprid svetoga Frane na Rivi.
Ja sam rekao bolskom načelniku, neka mu saberu sva primanja, od devedesete, do danas, i da su njemu, ženi i sinu stavili čep u usta i u guzicu, nije moga skupit ni stoti dil onoga šta sada ima.
Ali, nije samo on, tako je i u Milni, Supetru, Nerežišćima, gdje god se "pretvaralo" društveno vlasništvo u privatno, uvik bi se učesnicima nešto zalipilo za prste...

Zar nije ista stvar po klubovima ? AKL-a pokrali, u CBM-u raznijeli Nikolinu gambužu, di je, osim vrijedne furde bilo i skupocjenih komada prijemnika i mjerne opreme. Priča mi njegov kolega, udovica ga naputila da ide uzeti jedan laboratorijski KV prijemnik, a njega nema ! Kad je malo prokopa, saznalo se ko ga je odnija (ukra) ; oni koji je već prije uvatija ruku, pa ga ide...
U Supetru isto, Visu isto, Hvaru isto, Makarskoj isto, Veloj luci isto, Korčuli isto, Pločama isto, Metkoviću isto, Omišu isto, Trogiru isto...

Ali, to nije sve ! Sad su došle samozvane Mesije, jedan u CBM, drugi u CPB. Di su bili do sada, sve su razjebali. Zar sumnjate da će razjebat i nove (stare) sredine ? Ja ne sumnjam, i to TEMELJITO.
Nakon njih dvojice ostaje samo spaljena zemlja.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 30, 2019 2:11 pm

To nam ka oćeš reć da je Hrvatska korumpirana?
9a6r

Postby 9a6r » Fri May 31, 2019 9:40 am

Sufinancira EUrobska unija.Europa ulaže u raralna područja RH ! Financirano iz sredstava EUrobske unije.Slušam svaki dan ova sranja.A nijedna reklama ne govori kolika nam je godišnja "članarina" u toj jebenoj uniji?! :x I koliko se "povuče" nazad.Puno manje nego nam otmu. :twisted: Tome je tako jer smo nepismeni,neznamo napisat kvalitetne "programe ili kako bi reka doživotni predsjednik iz Supetra "projekte".Moramo pisat "projekte" za vlastite šolde :?: :x :evil: Ako san ja ebete,neka mi se slobodno kaže.Ali sa argumentima na stolu.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri May 31, 2019 10:02 am

Tu san te čeka ! Na tu je foru doša samozvani Mesija u pučiški klub, sve će on njima napisat, sve će in sredit, punu kasu, već je naša i tekliće, koji okolo šire priču kako je klub financijski stao na noge !
Izvedenica je da je to isključivo njegova zasluga ! A oni, slijepci kraj zdravih očiju, ne vide da je Ivicu zamijenio Goran ! Isto im je bilo i pod Pavišićem. I on je bio sveznadar, ka i ovaj, on će sve napisat, on će se za sve pobrinuti, oni su tu samo da šute i rade, samo oni to još ne znaju. Skup dobrih ljudi se dao u vučje ruke. Kad se osvijeste, bit će (pre)kasno.

Dobro pitanje, kad je tako sposoban, šta nije diga šibenski klub iz pepela, skupa sa Alenom ?
Odgovor je vrlo jednostavan, najlakše je manipulirati ljudima iz drugog plana, a ne biti za išta odgovoran ! Uspjesi njegovi, neuspjesi na pleća odgovorne osobe kluba, a to nije on !
Imam ja i brojčane pokazatelje, ali ostavimo nešto i za naredne dane...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri May 31, 2019 10:07 am

A i oni su stvarno naivni.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri May 31, 2019 10:50 am

To san in i ja reka, pa su se pinku šticali... Jebi ga, nikome nije drago ćut istinu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jun 04, 2019 5:34 pm

https://www.slobodnadalmacija.hr/novost ... zbojnicima

Sada je jasno zašto doživotni predsjednik supetarskog radio kluba drži klupske uređaje doma, zna on da lupeži imaju merak na Automat klub, šta je to falit jedna vrata... ;)
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK