Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a6r » Thu Dec 09, 2021 10:50 am

Baciš pogled na one koji su ostali ..... :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Dec 10, 2021 7:29 am

Nije da mi nedostaje štiva, ali moran reciklirat jedan post od prije godinu dan ! Onda mi je jedan čovik iz metropole posla mail, u kojemu mi je lipo objasnija da iza zaraznih bolesti, zvanih DMR repetitori i remote stn's stoji strani lobi, strani kapital, i , naravno, strani interesi. U prvom slučaju njemački, u drugom američki.
Sitija san se toga maila ovih dana, kada ima prikoviše indikatora u korist te tvrdnje. Vrh HRS-a je samo sudrug, tihi kompanjon, u tom pothvatu. Za siću...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Dec 10, 2021 9:44 am

"Jadnici" Victor Hugo
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 12, 2021 12:06 pm

Izvlači se lova iz Saveza, za (tobožnju) edukaciju mentora, i za održavanje tečajeva. Držiš predavanje par sati, "mentori" obučeni (ako ćemo se zahebavati), para povučena. Ili , prebijana nezakonita pozajmica koju im je dao Pilat.
Svaka, i zadnja šuša može reć da je organizirao tečaj. Ispuni sve s formalne strane, pošalje zahtjev HRS-u, ovaj isplati klubu lovu. Na izgled sve u redu, zakonito. No, nitko neće da zagrebe površinu, uđe u suštinu. Koliko se sjećam, zadnji tečaj u bratskom gradskom klubu je bio pompozno najavljen početak, 30-ak polaznika, prominili pločice, očistili...
Kako se bližio (očekivani) završetak tečaja, pa do danas, nisu ni zucnuli na društvenim mrežama. Karta sve trpi, verata vozi, pizda rodi, i vojska obuče. Kažu mi da su povukli lovu od HRS-a. Važno se ušemit, i prvi put lagat i falsificirat, da te ne uvate. Poslin je to samo tehničko pitanje, rutina... ;)
Zato i je prosjek godina operatora u RK Vidova gora, preko 75 u Kupu Jadrana, jer su puni mladih operatora. Za koje su uredno potegli lovu, iz nekoliko izvora, za iste.
Pa da ćemo mi ić naprid ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Dec 12, 2021 9:00 pm

Jesi se ošerva u obližnjem Automat klubu,da nisu tamo? :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Dec 12, 2021 9:50 pm

Ovo je problem koji se mora locirati iz više kuteva gledanja, donijeti prave zaključke, i adekvatne mjere. Samo, nisam ja ministar ćudoređa, niti imam takve ambicije ! A Hrvati, kojima ne smeta da strana mladež radi sa nacionalne postaje za mladež u Hrvatskoj, ili spavaju, ili misle da je to u redu, ili ih nije briga. A oni koji ih vode imaju opasne namjere, Dvije-tri godine to provode, i niko ne trza. Pa nije ni Koki Matija Gubec, ili Don Quijote. Jes' da san ima odličan iz Domovinskog odgoja u HVU Petar Zrinski, ali ovo je situacija gdje svi moraju dignuti svoj pravedni glas, a ne samo ja.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Dec 13, 2021 7:32 pm

Seciram radne materijale za javnu raspravu elektroničke skupštine.

Drug Laureat se hvali aktivnostima 9A0HQ postaje. Začudo, nigdje ne spominje da su zvali i strane radioamatere da rade na tim postajama ? Znači, nema naših. Ako nema naših, netko je debelo laga, zadnjih 26 godina. On prvi. Jer, gdje su ti operatori , kad Talijan svjedoči obrnutom procesu ?

A YOTA, što da pričam i pišem, svi vide, svi šute. Mora san slat screenshotove po Hrvatskoj, i kopije tonskih zapisa, da bi i zadnji nevjerni Toma povirova !
Lakše metar u guzicu, nego cenat u glavu.

Zašto pod ovim naslovom ? Zato što u radnim materijalima ima na desetke tisuća kuna " naknada volonterima i naknada onima koji nisu u radnom odnosu" ! Bez YOTA-e 2022 ! Tek tamo nije ništa transparentno ! U sve me je uputija pokojni Vincek, kako su ga iskoristili, i odbacili ka staru krpu. Dok in je triba, kršili su COVID blokade cesta, i raznih Službi, da ga dopelaju u Zagreb, da in odradi najvažniji dio posla. On im je osigurao ova sredstva koja drugu godinu "prenose", to je u vrhu HZTK išlo na njegov brk ! Sve zaludu, bisere pred svinje.

Ima još, kamara...
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Dec 14, 2021 7:15 pm

U Komisiji za popis ne može sjediti nitko tko obnaša dužnost u IO ili NO. Ako sjedi, onda je to teški sukob interesa. Čast svakome, ja u takav popis imovine ne vjerujem.

Čitam predložene programe za 2022.g. Treba samo zbrojiti cifre, i dođemo do (ne)očekivanih rezultata. Službeni put, 111.563 kuna. Uredski materijal 11.000 kuna.
Nabava opreme 171.000 kuna. Internet i telefon 15.000. Ja imam dva, i javljam se na oba, za razliku od njih, i potrošim na godinu 3.600 kuna, Oni jedan, Pametnom dosta.
Uredski materijal 11.000 kuna , paket od 1000 kom A4 papira stoji 27 kuna sa PDV-om. Problem je "samo" u tome da zadnjih 5 godina nismo dobili ni jedan jedini list !
Oprema je, standardno, đuture, po načelu, nas i Kineza 3 miljarde, baš zato da se ne mogu pratiti komercijalni tokovi, javna nabava-misaoni pojam, primjer vokci i repetitori.

Ja mislim da je stvar u Excelu 97.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Dec 17, 2021 9:53 am

Nije bez veze, neki dan "obuka" mentora, jučer obavijest o završenom tečaju, samo da se mogu povuć novci iz HRS-a ! Nitko od te dice ne radi na klupskoj stanici, a na 9A21YOTA i 9A0YOTA su neka strana, tuđa , dica. Ima i starijih mlatimudana, ali sve, do jedan, su stranci. Ma ljudi, je li to moguće da samo meni to bode oči u Hrvatskoj ?
Ako ko ne viruje, postoje snimke !
Kako se kalio čelik. U Pitsburgu, ne u Sisku.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Dec 23, 2021 7:53 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/jakob ... t_ostalo_d
Ko o čemu, ja o Hajduku, i njegovim financijskim dubiozama. Čitatelji se sigurno sjećaju da sam se u prvom polugođu referirao na njegove riječi " u minusu smo preko 45 miljuna kuna, uredno isplaćujemo plaće, biće dobro ako krajem godine minus bude samo 20 miljuna" Sada tvrdi da su isplatili plaće za studeni, a da će ih isplatiti i za prosinac ! Tko se imalo razumije u poslovanje, zna da je to (zakonski) nemoguće. Zna da, kad si preko 6 mjeseci, kontinuirano, gubitaš, nastupaju predstečajne mjere ! Očito netko iz politike ne da da Hajduk ode u stečaj, jer bi se onda izčačkalo gdje su mu novci, prvenstveno od članarina, i da li je vlasnik Hajduka Grad, ili skupina koja se sklanja iza udruge NH? Ovakvi intervjui obeshrabruju obične ljude, zdrave pameti, jer mu dokazuju da zakon ne funkcionira jednako za sve, da je za neke rastezljiv kao žvakaća guma, a za druge striktno nemilosrdan.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK