Maloprije mi javlja Škiljo iz Zagvozda, da je vidija Mirka i Slavka, s našim navijačima u Lajpcigu. Biće otrali šleper sa QSL-kama u Švabiju, pa ostali na utakmici ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
https://www.hamradio.hr/16-ljetni-radio ... osor-2024/ Je li ko kad dobija QSL-ku 9A0HRS za vezu sa Zvjezdanog sela ? Ja nisan, a posla. Da ne bi jedne godine imenjaka 2GA/p, ne bi nikad ni potvrdija ZS-o ! Tako ih uče !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
Slažem se da je LoTW jako pojeftinio i olakšao osvajanje diploma iz DXCC programa. Ali nije istina da ne košta ništa. Svaku potvrdu veze preko LoTW-a, ARRL naplaćuje 0,028 USD. Dokazano!!!
Znači, Martin dezinformira čitatelje !
Oborio je Marinkov rekord glede učestalosti slanja karata korisnicima. Ta rekli smo da je ovo godina raznih rekorda, nažalost tu spadaju i ovi nepopularni.
Glasajte opet za Laureata, i ovu ekipu, sigurno ćete pogriješiti ! (Završen citat znamenitog Huga !)
U zadnje vrijeme mi stiže stanoviti broj potvrda veze preko QSL Creatora ! Tako jučer dođu dvije takve "QSL-ke" preko maila od SN0KK za veze od prije 14 godina ! Znači, ja radio veze, poslao karte, i čekam 14 godina, da bi mangup meni potvrdio veze preko QSLCREATOR-a ! Svašta !