Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Tue May 07, 2024 9:54 am

Ali, to nije sve ! Pandorina kutija se otvorila, brava razvaljena, ne može se više zatvoriti, da jon je bog otac ! Zivkaju mene, veliju, kad si se sve tako potrudio raskrinkati laž pametnog Martina, pođi i na RTTY/DIGI dxcc, budeš se grdo iznenadio ! Pođem ja, sve pregledam, i zaista, opal sam sa stolca ! JEDNA JEDINA stanica, 6W/WA3DX sa 128 zemalja. E moj Martine, usro si šefa, i stanicu, i sto meteri pruge.

Ovo je ona sintagma iz uzdaničkih klubova, po sistemu "nas i Kineza, 3,5 miljarde" ! Lupa li ga lupa, ko Maksim po diviziji...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 11, 2024 2:20 pm

Nakon nedavne promjene foruma (upgrade?) često imam problema sa prijavom (loginom).
Zna li netko razlog ?.

Kako se bude približavala izborna skupština, biti će toga sve više. Oni ništa ne prepuštaju slučaju.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 12, 2024 8:54 pm

https://www.hamradio.hr/16-hamfest-u-osijeku/
Utanjilo nešto... Prosjek godina, preko 70. Pametni Martin slika i piše. Nije nam dosta njegovog svakodnevnog pametovanja, i advokature za vladajuće. Ovo su ga poveli za nagradu, za vjerno služenje... Karlovac, Čepin, šta je slijedeće ? Zrče ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 15, 2024 1:06 pm

Po Statutu, članak 66, nacrt izmjena Statuta pripremaju predsjednik i tajnica. Nakon javne rasprave izmjene usvaja Skupština. U čemu je problem?

Sarkazam, plus demonstracija sile, i "vlast, odozgo". Pa upravo zbog navedenog nisu dali ni prismrditi javnosti ono što je AKL predlagao, prije 9 godina, suštinske, strukturalne, korijenske promjene.
Ovo je suludo stanje, on nama prijeti Statutom kojeg su sami izglasali, na način da su ugradili "osigurač", i za sve buduće izmjene, koje će diktirati njih dvoje, u ime uske interesne grupice.
Što reći, vuci čuvaju ovce. Zna se kako...
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 16, 2024 11:02 am

https://www.hamradio.hr/anketa-o-izboru-logotipa-hrs-a/
U svrhu izbjegavanja stvarnih i gorućih tema, vrhuška , preko pametnog Martina, razvodnjava forum, stavljajući ovakve teme, ali i kao "dokaz" da se oni staraju o nama ! Moš mislit.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 17, 2024 4:23 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/nje ... i_ostalo_d
Isto kao i u HRS-u ! Isto 74% je uvjereno da ga se vodi u krivom smjeru !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 19, 2024 9:05 pm

https://www.hamradio.hr/2-ukv-susreti-i ... ina-hrs-a/
Ovo nam daju na kapaljku, ko u onom vicu "majka šeta po krovu"... ;) Nisam ni sumnjao da će se oni namiriti iz neodobrenog programa, i samim time, nepredviđenih sredstava, daće bankomati, diljem Lijepe naše...
Onda će tražiti sponzore za nagrade jedinog međunarodnog KV natjecanja u organizaciji HRS-a, kao i prijašnjih godina...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 24, 2024 6:03 pm

Znate zašto je redovna izvještajna godišnja skupština u lipnju ? Zato da što manje ljudi dođe ! U prvom redu iz Dalmacije, gdje je turizam već u zamahu. A i zbog toga što su Dalmatinci najgrlatiji ! Što na umu, to na drumu.

Ali, to nije "izum" druga Laureata. Još za Pukijevih mandata, ukazivao sam na neprihvatljivost satnice skupštine. Kako se, u krštenim godinama, održavala u vremenu do travnja, vrijedio je zimski vozni red trajekata, prvi je u Split stizao u 07:30, na naplatnim kućicama u Dugopolju, u najboljem slučaju, u 08:00, a oni bi stavljali početak u 11 ili u 12 sati. Podlo, smišljeno, s željom da nas što manje dođe.
Ništa se, ništa, prominilo nije. Može i ona da su se samo prajci prominili, a da je korito ostalo isto.

Zato još posprdnije zvuči izjava da mijenjaju Statut ! Kad tamo, mijenjaju kućni broj, što su po MUP-ovopm propisu, i pozitivnim zakonskim aktima, DUŽNI mijenjati, u redovnom radu, i poslovanju ! Kakva skupština, kakvi bakrači ?

Zato još žalosnije zvuči posprdna izjava druga Laureata, da on i tajnica, citiram, "pripremaju izmjene Statuta HRS-a" !
Mala osoba, koja glumi veliku.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon May 27, 2024 1:22 pm

Pošto je izvorna tema zaključana, opservacija na istu.
Citat: "Osim na forumu, svoj glas u anketi dali su i članovi ...
Ukupno je svoj glas dalo 73 člana, a rezultat ankete je:
Logo br. 4 = 31 glas
Logo br. 3 = 10 glasova
Logo br. 1 = 9 glasova ..."
ni baš neki reprezentativan uzorak, manje od 10 posto ukupnog broja članova članica, a najviše dobio prijedlog za kog je glasovalo manje od 3 posto ukupnog broja članova članica.

Ovo promišljanje 4OE je samo dokaz onoga o čemu sam pisao ; da bi predsjednik i tajnica mogli glorificirati i uzdizati "izmjene statuta" trebalo je ubaciti nešto "bitno", kao što je promjena LOGO-a ! Rezultat je porazan za vladajuće, bez obzira, ima li 1000, 1500, ili 2000 članova ! Znači, izmjena kućnog broja je zakonska i radna obveza, a ovo sa LOGO-om, je smijurija, kompletnu točku izmjene stauta bi trebalo izbrisati.
Besposlen pop i jariće krsti...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 29, 2024 12:27 pm

U doba dok je klub imao prihode, posao tajnika kluba je bio (između ostalog) da osigura osnovna sredstva protiv krađe, poplave, požara, potresa...
U klubovima gdje postoji tajnik, dešavaju se krađe, poplave, rezultat - nema se su čime raditi. Tu uskače HRS ; daje svoje uređaje na (beskonačan) revers, dijeli pasvorde... I sada bi neinformirani čitatelj zaključio kako u Savezu imamo duševne, dobre ljude ? Moš mislit. To što ste pročitali, to je samo za odabrane, čitaj rvaski, latinica, glasače vladajućih.
Ali, to nije sve ! Duboko mi grlo javlja, da će baš ti dobiti i beneficirane uređaje u novoj kupnji ! Tako i treba, vjerne dizače ruku nagraditi. Već imam (provjerena) tri kluba na spisku. Primam i oklade, za one nevjerne Tome, koji mi ne vjeruju !

Sve su ovo drug Laureat i jataci naučili čitajući misli i djela gosn' Jeftića, u Banovini Hrvatskoj. Ja nisan mora čitat, meni je to dida uživo priča, kako je bilo. Ali, nije njima Jeftić ni do kolina, ta učenik uvijek nadmaši učitelja ! Oni zajebu RA pastvu u Hrvata, dva puta, na istu foru ! I, ko najebe ? Drago i ja, jer smo svjedočili istini.
Sluga Jernej in njegova pravica.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK