by 9a2jg » Mon Aug 28, 2023 3:41 am
Sinoć kasno sam imao tešku diskusiju s čovjekom sa kontinenta, oko rada QSL biroa u Hrvatskoj. Složili smo se samo oko jedne stvari, da za ovakvo stanje nije samo i jedino odgovoran v.d. QSL manager. Krivi su IO, predsjednik, i potpredsjednik !
No, v.d. QSL manager sjedi u tom istom IO-u, a kojem bi baš on trebao davati prijedloge za boljitak rada, veću efikasnost, da transparentnost ne spominjemo !
Međutim, u IO sjede trojica koji ne šalju karte, a od njih tri, dvojica ih i nemaju ! Razgovor gluhog i nijemog. Džaba krečili ! Kad sam ja upozoravao na sastav predloženog IO-a, 90 % zastupnika nije ni pogledalo materijale ; glasuj ZA, jer to su "naši", je bio moto.
Imamo predsjednika HRS-a, osobu koja je odgovorna osoba u DVA kluba, iz jednog nisam dobio karte od 1986. , iz drugog nijednu, u samostalnoj Hrvatskoj.
Kad sam , svojedobno radio Žirje, kao novi IOCA lokalitet, ni on, ni ostali sudionici ne htjedoše poslati kartu, na kraju da ne bi Zika, DK8ZZ, ne bi ni potvrdio taj otok ! To vam je slika i prilika nabijeđenih samozvanih elitista koji će poučavat one koji dolaze.
Moš mislit.
Ima još, kamara...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja