Poštovani zastupnici,
na web stranici HRS-a objavili smo Odluku o održavanju izborne skupštine sa svim potrebnim prilozima.
Trenutno vladajući u D-12 me ne prestaju nasmijavat, s približavanjem izborne skupštine, sve više i više. Devet godina im je web stranica HRS-a bila , citiram, "neslužbena" , sada , odjedanput - službena!
Dobili smo i spisak zastupnika, samo, fali ključna informacija , BROJ PLAĆENIH ČLANARINA PO KLUBOVIMA U 2015.g , i po njemu izračun broja zastupnika ! Ne bih se začudio da nisu sa abakom na TI !
Ne zato što nemaju, svi skupa, dovoljno škole, nego zbog (osvjedočene) balkanske kuhinje, a la Dalmatinska 12 ! Već viđeno !
Već sam sam sebi dosadan, koliko sam puta to napisao u ovih 9 godina, kako to, kako mi to uspijevamo posprdno reći, "manji" Savezi zemalja u okruženju, to imaju , javno, transparentno, po imenu i prezimenu, osvježava se dvaput mjesečno, a nama je to (još uvijek) misaona imenica ?
Tridesetak tisuća kuna koje plaćamo za informatičke usluge bi trebale biti dostatne, kaj ne ?
Ili je to, kak vele zli jezici, "vegeta za kuhinju zvana izborna skupština" ? Kak veli reklama, od prije rata : S Vegetom se bolje kuha !