Demokracija na forumima

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Demokracija na forumima

Postby 9a2jg » Wed Oct 05, 2016 2:58 pm

Poštovani zastupnici,
na web stranici HRS-a objavili smo Odluku o održavanju izborne skupštine sa svim potrebnim prilozima.

Trenutno vladajući u D-12 me ne prestaju nasmijavat, s približavanjem izborne skupštine, sve više i više. Devet godina im je web stranica HRS-a bila , citiram, "neslužbena" , sada , odjedanput - službena!

Dobili smo i spisak zastupnika, samo, fali ključna informacija , BROJ PLAĆENIH ČLANARINA PO KLUBOVIMA U 2015.g , i po njemu izračun broja zastupnika ! Ne bih se začudio da nisu sa abakom na TI !
Ne zato što nemaju, svi skupa, dovoljno škole, nego zbog (osvjedočene) balkanske kuhinje, a la Dalmatinska 12 ! Već viđeno !

Već sam sam sebi dosadan, koliko sam puta to napisao u ovih 9 godina, kako to, kako mi to uspijevamo posprdno reći, "manji" Savezi zemalja u okruženju, to imaju , javno, transparentno, po imenu i prezimenu, osvježava se dvaput mjesečno, a nama je to (još uvijek) misaona imenica ?
Tridesetak tisuća kuna koje plaćamo za informatičke usluge bi trebale biti dostatne, kaj ne ?
Ili je to, kak vele zli jezici, "vegeta za kuhinju zvana izborna skupština" ? Kak veli reklama, od prije rata : S Vegetom se bolje kuha !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Oct 09, 2016 1:39 pm

Ne samo da su učinili forum sterilnim, isto su napravili i sa KV natjecanjima u organizaciji HRS-a. Nema druženja na bandu nakon natjecanja, nema šala, sitnih podbadanja, doskočica, zajebancije...
Imam osjećaj da je golema većina jedva čekala da to otalja, ko da je moba... Kakav paša, takva i nahija...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 11, 2016 8:41 pm

Predlažem da se makne pleter, a umjesto teksta HRVATSKI RADIOAMATERSKI SAVEZ
neka piše samo HRS.

Dakle, to se zove samoindukcija, proradila je prva poluperioda, odma je nastavila druga...

Ovakav izvor pizdarija još ne sretoh na Balkanu, a i šire.

"Pametni" Martine, jel' ti to pokušavaš aludirati na Hrvatski Ronilački Savez ? Dobro je predvidio Markotić.
9a2jg

Postby 9a3z » Tue Oct 11, 2016 9:21 pm

Dobili su mig da smiju.
9a3z

Postby 9a2jg » Wed Oct 12, 2016 5:38 am

A predugo je traja dirigirani post.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Oct 16, 2016 8:01 pm

Ja bih rekao da je pitanje sasvim na mjestu i nema veze s nivoom foruma.

Zbilja treba imati jajca do poda pa nakon 6 mjeseci na poziciji UKV managera, gdje srećom nije uradio ništa pa ni štetu, i rekordno , ne znam kako bih rekao, štetočinjskih previše mjeseci na poziciji KV managera gdje je zabrljao bukvalno sve što se moglo i to svaki put iznova po nekoliko puta imati obraza pa se još natjecati i za mjesto predsjednika. Ovakvu nesposobnost, neznanje, indoleciju i nebrigu nismo imali prilike vidjeti do sada.

SVAKA ČAST!

Ne znam što bi pristojan čovjek mogao na ovo sve reći, a da ostane pristojan. Vjerojatno ništa.

Sve što nam ostaje je da ovu kandidaturu pokopamo toliko duboko da se ovaj pozivni znak više ne spominje u papirima HRS, osim kao član ili na opsegu.

Ljudi, iskoristimo pravo i glasajmo protiv, iako je ovo jedina kandidatura.

Da povučemo paralelnu, ne treba ići u krevet s najružnijom ženom na svijetu, samo zato jer je jedina.

NO TNX!

Posebno me oduševljava članstvo u IO ljudi koji su i sami zivkali za podršku svojoj kandidaturi, ali izgleda na snazi je deviza DAJ ŠTA DAŠ. Koji put ni mrvice sa stola nisu za baciti, samo neka ih je.

BLJAK
BLJAK
BLJAK.

Ako ovo vrijedi koji punat, no problems, savjest mi je čista, a za razliku od mnogih bar imam jajca reći ono što mislim, iako neću biti u poziciji da dignem ruku ni ZA ni PROTIV.

Ovakakv HRS s ovakvim predsjednikom od mene ubuduće može računati na nula kuna, a svima savjetujem isto. Platiti članartinu samo ukrajnoj nuždi pa da vidim koliko će si ekipa isplatiti za kilometre , dnevnice, sokiće, a i pivu ako treba.

Eto, da ja kvotiram našeg Pendrek-bači-ja, dok mu drug Džugašvili ne obriše post.
9a2jg

Postby 9a4db » Sun Oct 16, 2016 9:05 pm

Sva sreća da jesi, jer ne da je obrisalo našu dektivu
nego je pala čitava WEB stranica :D :mrgreen: :roll:

http://hamradio.hr/index.php?option=com ... Itemid=709
503 Service Unavailable
No server is available to handle this request.
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Sun Oct 16, 2016 9:10 pm

Sreća po demokraciju da je uvijek neko budan ! ;)
9a2jg

Postby 9a3z » Sun Oct 16, 2016 9:20 pm

Nemrem se prestat smijat
9a3z

Postby 9a4db » Sun Oct 16, 2016 9:20 pm

Iša san odma gledat da se nije slučajno registrira tu....
:shock: :lol: 8-)
9a4db
Site Admin

PreviousNext

Return to PHRK