U tom famoznom "štapskom" dokumentu, UPS, zapisniku o preuzimanju, sigurno piše gdje su radio uređaji vlasništvo Saveza. Bivši predsjednik ih je razdavo na (vječne) reverse, i to baš pilonima njegove vlasti. Vlast se promijenila, piloni ostali isti ! Naime, koliko mi je poznato, a mislim da je dovoljno, nitko nije vratio uređaje vlasniku ?
Tobožnja krađa, tobožnja poplava, umjesto da odgovorne osobe u tim klubovima fasuju kaznu SVOG IO-a, na prijedlog NO-a, oni bivaju nagrađeni za ruku u zraku !
Dobili smo materijale za skupštinu, nema izviješća NO, ni Inventurne komisije. Neodoljivo me podsjeća na izbornu skupštinu 2016. kad sam postavio par pravih (a za vladajuće, nezgodnih) pitanja, protuodgovor je uslijedio ekspresno, citiram odgovornog i proverenog druga, : "Kakav si ti to čovjek Koki, takve stvari pitaš Vrbanovića, a tek je došao sa operacije ?!!!" Meni, lajavom, je došlo da plačem , i da se smijem, u isti mah, jednostavno sam ostao bez riječi ! Očito u D-12 stoluje politika kontinuiteta.
Moram li pripomenuti da neki odgovorni i provereni drugovi blizu vlasti, imaju i pasvorde, pride ? !!! To je njima njihova borba dala.