Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Sat Feb 22, 2025 12:18 pm

U tom famoznom "štapskom" dokumentu, UPS, zapisniku o preuzimanju, sigurno piše gdje su radio uređaji vlasništvo Saveza. Bivši predsjednik ih je razdavo na (vječne) reverse, i to baš pilonima njegove vlasti. Vlast se promijenila, piloni ostali isti ! Naime, koliko mi je poznato, a mislim da je dovoljno, nitko nije vratio uređaje vlasniku ?
Tobožnja krađa, tobožnja poplava, umjesto da odgovorne osobe u tim klubovima fasuju kaznu SVOG IO-a, na prijedlog NO-a, oni bivaju nagrađeni za ruku u zraku !
Dobili smo materijale za skupštinu, nema izviješća NO, ni Inventurne komisije. Neodoljivo me podsjeća na izbornu skupštinu 2016. kad sam postavio par pravih (a za vladajuće, nezgodnih) pitanja, protuodgovor je uslijedio ekspresno, citiram odgovornog i proverenog druga, : "Kakav si ti to čovjek Koki, takve stvari pitaš Vrbanovića, a tek je došao sa operacije ?!!!" Meni, lajavom, je došlo da plačem , i da se smijem, u isti mah, jednostavno sam ostao bez riječi ! Očito u D-12 stoluje politika kontinuiteta.

Moram li pripomenuti da neki odgovorni i provereni drugovi blizu vlasti, imaju i pasvorde, pride ? !!! To je njima njihova borba dala.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Feb 23, 2025 2:27 pm

Od 45 do danas,sve je ostalo na istim strukturama.Za fintu,izbrisali slovo S u skraćenici države.Posijali drugovi jaja pa se izlegla mladunčad koja sada vlada.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 20, 2025 10:27 am

Nakon HRS konferencije ćemo odlučiti gasimo li ovaj topic, ili ne ?
Jesmo li obećali, ili nismo ? 100 dana je 100 dana. Nekome puno, nekome malo. Nećemo ugađati, ni pogodovati nikome, samo ćemo objavljivati istinu, kao i do sada.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 24, 2025 7:18 am

Zovu me ljudi, pitaju kako sam dao toliko fore Mati, je li to zato šta mi je prijatelj ?
Wrong ! Ljudi, pa jeste li vi završili pučku školu ? Zar nije Mate napisa datum kada je preuzeo posao od druga Milina ? Je. Od tog datuma, 100 dana je dva dana pred konferenciju.
Kako sam ja baš tada, na nekim pregledima (ne mozga, da se razumijemo ;) ) taman kad se vratim doma, napisati ću, objektivno i istinito, činjenično stanje, onako kako ga ja vidim. Bez lakirovke, tuđih MTS-a i tuđih novaca. Pa, kom obojci, kom opanci. Bujrum !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Apr 06, 2025 6:07 am

Dobro jutro, rekoh zori.......

Uvijek je jutro pametnije od večeri. Kako sam i obećao, ovo je moje zadnje pisanje pod ovim topicom. Bilo bi krajnje licemjerno nastaviti pisanje pod njime, a u isti mah se kunemo u predsjednika Matu, koji je, ponavljam, naš kandidat.

Kako i neki drugi miljei vjeruju i tvrde da je i njihov, ja im to neću ni pokušati opovrgnuti, samo ću ih razgolititi pod novim topicom - Mani pulite. Za one rijetke koji ne znaju talijanski, ili su lijeni koristiti google translate, doslovan prijevod je "čiste ruke". Naravno da nije sve tako direktno, naime, takvi se topici pojavljuju baš tamo gdje ima dosta nepravilnosti i kršenja zakona.

Još uvijek vjerujem da je jezgra hrvatskog radioamaterstva zdrava, a što ima nezdravih elemenata oko Mate, vjerujem da nije njegov odabir. Pametnom dosta.
Problem za slobodomisleće je što im je mandat tek počeo ! Znači kontinuitet, ali borbe. Za transparentnost, demokraciju, i poštivanje zakona RH. Ukratko, svega onoga čega se nismo nagledali, od Matine i Krešine abdikacije, do danas.

Do nas nije, niti će ikada biti. Mi smo se borili za neovisnu RH, oni nisu.
9a2jg

Previous

Return to PHRK